Forum » Igre » Deus Ex: Human Revolution
Deus Ex: Human Revolution
RejZoR ::
Zdej sem si kupil Silencer za pištolj. Silent Assassin :D
Zdej sem skapiral hekanje, edino kar me bega je nespreminjanje števila poizkusov. Sem vamljal v eno stanovanje in sem 3x failal pa je še kar kazalo 4 attempts left čeprav bi moralo biti samo 2 attempts left.
Je to normalno al je bug?
Zdej sem skapiral hekanje, edino kar me bega je nespreminjanje števila poizkusov. Sem vamljal v eno stanovanje in sem 3x failal pa je še kar kazalo 4 attempts left čeprav bi moralo biti samo 2 attempts left.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
ABX ::
To je v primeru da prekineš preden te vrže ven.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
MonkeyHead ::
Igrati tak špil kot rambo je bv.
Me pa trenutno najbolj jezi dejstvo, da sem pred prvim šefom z dart gun-om in snajperjem in nobenim drugim orožjem. Malo glupo, naj bi vsaj dali v prostor neko konkretno pokalico, će ga že moram ubiti.
Drugače pa fajn špil in vzdušje, ki me zelo spominja na Deus Ex 1.
V sobi imaš ene kante rdeče ena pa rumene. Prvo mu vržeš rumeno ga stun-a nekje za 6 sekund pol pa mu rdeče mečeš v glavo to je potem nek bencin oz. v glavnem it makes bum. Jaz ga niti enkrat nisem ustrelil pa sem ga ubil BP.
To je v primeru da prekineš preden te vrže ven.
Hm, samo nisem prekinil sam ampak me je vrglo ven in napisalo hack attempt failed in pol se začne 30 sekundno Lockdown odštevanje. Igram na Normal. Sem pa zajel Clearance in Spam API-ja preden me je vrglo ven če ima slučajno to kaj veze.
Keyser Soze ::
Če te sistem okrije, naredi lockdown, sproži alarm in reset sistema. Tako da ko mine lockdown in ko pošlihtaš probleme zaradi alarma je sistem zopet na izhodiščni poziciji. Pri zadnjem poskusu pa mislim, da niti odklop iz sistema več ne pomaga. Če zajebeš zadnjega se avtomatsko sproži varnostni postopek tudi če se odklopiš preden te izsledijo.
Kar se tiče pa modela/šefa v prvi sobi. Dva tajfuna in dobro odmerjen rafal iz jurišne v glavo pa je. Niti enkrat ne ustreli proti tebi.
Kar se tiče pa modela/šefa v prvi sobi. Dva tajfuna in dobro odmerjen rafal iz jurišne v glavo pa je. Niti enkrat ne ustreli proti tebi.
OM, F, G!
Keyser Soze je izjavil:
Če te sistem okrije, naredi lockdown, sproži alarm in reset sistema. Tako da ko mine lockdown in ko pošlihtaš probleme zaradi alarma je sistem zopet na izhodiščni poziciji. Pri zadnjem poskusu pa mislim, da niti odklop iz sistema več ne pomaga. Če zajebeš zadnjega se avtomatsko sproži varnostni postopek tudi če se odklopiš preden te izsledijo.
Hekal sem downtown apartment in ko je failalo se ni zgodilo nič. Samo tisti lockdown in to je bilo to.
Ja, je res, za đabe lokacije (taki nepomembni privat apartmajčki brez fizičnega varovanja in mali sefki) alarma ni. Samo lockdown in potem reset.
OM, F, G!
mjolnir ::
Ma sej sem jo imel pa sem jo mogu zamenjat za crossbow, jo bom šou kupt. Al se jo da kje od kerga guarda vzet?
Mogoče kdo ve, če se za snajpo (trenutno brez dušilca) lahko kupi/dobi dušilec?
A oni dušilc, ki ga kupiš na bencinski ne paše gor?
Drugače pa sem dons dopoldne brskal po policijski postaji in je bil neverjeten feeling, ko se sneakaš naokoli, vlamljaš v pisarne in hekaš računalnike. Svetovna zadeva :D
Furbo ::
Preberite si opise orožij in dodatne opreme, točno piše kaj paše in kaj ne. Na navaden sniper tako ne gre dušilec.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Jezst še nisem tolk daleč, vtaknem nos v vsak kotiček, kar vzame čas. Ampak je pa tolk bolj zabavno. Na policijski postaji sem recimo ujel dva policaja, ki sta se pogovarjala o enem filmu katerega imena se ni mogu spomnit, kjer so ubili enega policista in ga potem "augmental". In tud se je dogajal v Detroitu (hint za neznalce, govoril je o Robocopu).
Jaz sem pa prepričal unega tipčka, da me je spustil v mrtvašnico in ni bilo potrebe po sneakanju po postaji. To seveda ne pomeni, da nisem pretaknil cele. Sploh ko vidim napis armory,...
Sej sem ga tud jezst prepričal ampak plazenje po zračnikih in hekanje vhodnih terminalov pač ne tolerirajo tud če so te spustil notri.
cholt45 ::
Keyser Soze je izjavil:
Ma ja saj ni težek ali karkoli, samo mi je bilo tečno, ker sem bil opremljen samo in le za stealth onesposabljanje nasprotnikov. Nič razvitega typhoona, nič pištolj za ubijanje.
PARTyZAN ::
Jaz sem imel enak primer. Stealth build in potem te vržejo v full frontal assault v majhno sobico D:. No po parih poskusih mi je uspelo :).
Zato je pa vedno boljše, da se vnaprej pripraviš za tak napad. Neizogibno je, da enkrat tekom igre zaideš v eno breizizhodno situacijo, kjer nate spustijo enega zblaznelega modela s težkim arzenalom. Takrat najbolj pomaga ultra zajeban protinapad. Da tip sploh k sebi ne pride.
Včeraj sem na isti način opravil z Yeleno (pa sem se prej do zob oborožil v orožarni pred njeno sobo). V bistvu je smešno, da s temi zajebanci hitreje opravim (časovno gledano) kot z navadnimi vojački. Pri teh se pa jebem s pištolico z dušilcem.
Včeraj sem na isti način opravil z Yeleno (pa sem se prej do zob oborožil v orožarni pred njeno sobo). V bistvu je smešno, da s temi zajebanci hitreje opravim (časovno gledano) kot z navadnimi vojački. Pri teh se pa jebem s pištolico z dušilcem.
OM, F, G!
Alamar ::
Jao so bedni ti frontal assault only bossi. Kera beda, da so tole vstavili na tako blesav način, saj prav ubije immersion, če igraš stealth. Najbolj bedna sestavina sicer presenetljivo dobro igre.
Ma ja, kar naenkrat se iz DXa znajdes v bednem quake al neki.
PARTyZAN ::
Sicer so bossi res minor annoyance, ampak to je pa tudi vse. Zmagaš in igraš naprej v svojem stilu :P.
Igra je daleč nadpovprečna glede na to kakšno sranje nam trenutno servira gaming industrija. Vredna vsakega centa.
Igra je daleč nadpovprečna glede na to kakšno sranje nam trenutno servira gaming industrija. Vredna vsakega centa.
Ziher ni nobene druge opcije, da ga fentaš? Z npr uporabo okolice, terminalov, skrivnih prehodov, eksplozivnih predmetov itd?
Tud v izvirnem Deus Ex-u si imel vmesne šefe nekako samo opcijo direktnega napada, pri nekaterih pa si vseeno imel opcijo izkoristiti okolico.
Tud v izvirnem Deus Ex-u si imel vmesne šefe nekako samo opcijo direktnega napada, pri nekaterih pa si vseeno imel opcijo izkoristiti okolico.
Ni opcije.
Pri deus ex si šefa lahko pokončal tudi samo z 'besedami' (kill switch) ali pa si se spopadu izognil.
Pri deus ex si šefa lahko pokončal tudi samo z 'besedami' (kill switch) ali pa si se spopadu izognil.
Ta prvi boss se, da ubit brez uporabe orožja. Okrog maš ene rumene kangle in rdeče. Rumena stun Rdeča DMG. Mečeš jih v njega.
kmetek ::
Evo začel znova in tam kjer je bomba v prvi misiji, kjer so ujetniki, oni kar spijo in ne morem kao deaktivirati bombe? Vrata z obeh strani so odprta....v prvo ko sem igral sem jih rešil itd....wtf?
Morda so mrtvi, če si se na začetku preveč obiral in se je situacija medtem 'poslabšala'?
kmetek ::
evo našel na spletu: moraš dejansko enega badguya ubit, da potem eden od ostalih aktivira tisto plinsko bombo hehe....še 1x od začetka lol...
Jezst se sploh nisem ubadal s talci lol. A so bli tud not al kaj? Sem mislil, da tko pač mora bit, da vsi pomrejo heh. Čar te igre, da jo lahko 5x obrneš, pa bo vsakič nek detajl, ki bo drugačen kot 4x prej.
Meni je prvič mož od šefice zrihtal popust pri dilerju, v drugo pa ne? phh
ales85 ::
Mož od šefice ti zrihta popust, samo moraš najprej odklenit svoj računalnik v Sarif industries, da prebereš njegov e-mail in greš potem k njemu na obisk, kjer ti dejansko zrihta popust.
A je kdo igral na non-lethal mode in končal igro kot pacifist? Trenutno namreč to poizkušam ampak ravnokar sem zopet uporabil PEPS, ker je pač non-lethal, potem pa za hec preverim človeka in je mrtev... pa ni od nikoder padel ne nič. Na netu pa tudi nikjer ne piše, da bi ubijal... pa je konec s pacifistom.
A je kdo igral na non-lethal mode in končal igro kot pacifist? Trenutno namreč to poizkušam ampak ravnokar sem zopet uporabil PEPS, ker je pač non-lethal, potem pa za hec preverim človeka in je mrtev... pa ni od nikoder padel ne nič. Na netu pa tudi nikjer ne piše, da bi ubijal... pa je konec s pacifistom.
Highlag ::
Mogoče ga je kolega ustrelil medtem, ko je padal v nezavest
Never trust a computer you can't throw out a window
Oh dear kolk ste govoril, da je prvi šef zajeban, pa sploh ni.
Da sem ga fental sem rabil 1 EMP granato, 2 navadni granato in par metkov čeprav sem prepričan, da bi šlo tud samo z 1 EMP granato in samo s pištolo.
Bi napisal kako sem ga fental pa glup forum nima spojlerjev, tko da pač ne bom. Lahko pošljem na ZS če kdo nujno rabi, ker ima dost zajebavanja...
Je pa točno tko kot sem predvideval. Če greš v napad z miselnostjo, da ga moraš uničit z orožjem se boš na polno zajebaval. Če pa prideš v tisti prostor z miselnostjo, da ga boš nekako fental praktično brez orožja pa je stvar zelo enostavna.
Sploh ker se kljub temu, da ste govoril kolk je zajeban za nekoga, ki vlaga samo v stealth, se nisem kaj posebej zalagal z orožjem.
Da sem ga fental sem rabil 1 EMP granato, 2 navadni granato in par metkov čeprav sem prepričan, da bi šlo tud samo z 1 EMP granato in samo s pištolo.
Bi napisal kako sem ga fental pa glup forum nima spojlerjev, tko da pač ne bom. Lahko pošljem na ZS če kdo nujno rabi, ker ima dost zajebavanja...
Je pa točno tko kot sem predvideval. Če greš v napad z miselnostjo, da ga moraš uničit z orožjem se boš na polno zajebaval. Če pa prideš v tisti prostor z miselnostjo, da ga boš nekako fental praktično brez orožja pa je stvar zelo enostavna.
Sploh ker se kljub temu, da ste govoril kolk je zajeban za nekoga, ki vlaga samo v stealth, se nisem kaj posebej zalagal z orožjem.
Grey ::
*spoiler*
Prvi boss je bila carska bitka. Ena EMP granata je onesposobila njegove augmente in vid...med tem časom sem se premaknil na njegovo levo stran...po ponovni vzpostavitvi vida je še vedno mislil, da sem tam in metal granate v tisto smer vse dokler ga nisem napadel z njegove 7 o'clock in ga tako pokončal. Precej carsko če me vprašate...
*/spoiler*
Prvi boss je bila carska bitka. Ena EMP granata je onesposobila njegove augmente in vid...med tem časom sem se premaknil na njegovo levo stran...po ponovni vzpostavitvi vida je še vedno mislil, da sem tam in metal granate v tisto smer vse dokler ga nisem napadel z njegove 7 o'clock in ga tako pokončal. Precej carsko če me vprašate...
*/spoiler*
Pri men mislim da niti enkrat ni izstrelil granat. Oz se sploh ni premaknil za več kot 2 metra.
Sam tatretji, Namir, je pa prasc ane.
Sem sam sebe zaštihal z menjavo biočipa.
Sem sam sebe zaštihal z menjavo biočipa.
OM, F, G!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Keyser Soze ()
Saj je bil cel kup namigov po vseh računalnikih o tistem čipu. Kaj se pa zgodi če ga imaš?
Spoiler ali ne spoiler.
Biočip zamenjaš predvsem zato, ker je s starim zgleda nekaj narobe oz. zaradi glitchev, ki se dogajajo. No, pri Namirju se izkaže, da je bil to vse skup en običen bullshit, sej tale Zhao (al kaj je že una babnica) kontrolira nove čipe in ti ga lahko izklopi oz. moti. Kar tudi naredi v sobi z Namirjem.
Happy fighting brez agumentov s tem twisted kretenom.
Biočip zamenjaš predvsem zato, ker je s starim zgleda nekaj narobe oz. zaradi glitchev, ki se dogajajo. No, pri Namirju se izkaže, da je bil to vse skup en običen bullshit, sej tale Zhao (al kaj je že una babnica) kontrolira nove čipe in ti ga lahko izklopi oz. moti. Kar tudi naredi v sobi z Namirjem.
Happy fighting brez agumentov s tem twisted kretenom.
OM, F, G!
No to da je tist čip nateg mi je bilo jasno, zato ga nisem dal not. Je pa zanimivo vedeti kaj ti naredi pol una biach. :D
Augmentov pa za bitko z unim sploh nisem rabil, en lažjih šefov. Jaz sem ga sam malce spekel s stun gun, nato se skril za steno prek katere model stalno skače in vsakič ko je model skočil na eno ali drugo stran stene, sem ga malce prerešetal pa je bilo.
Augmentov pa za bitko z unim sploh nisem rabil, en lažjih šefov. Jaz sem ga sam malce spekel s stun gun, nato se skril za steno prek katere model stalno skače in vsakič ko je model skočil na eno ali drugo stran stene, sem ga malce prerešetal pa je bilo.
Men je bila najboljša fora z O'Malley-em, ko sem se pogodil za podkupnino. Pol pa prideš domov in te na mizi pričaka presenečenje... potem sem raje izbral drugo opcijo. :D
Eden lažjih? Ne vem, mogoče se različice za PC in konzole zelo razlikujejo, ampak pri vseh vodičih so nekako enotni, da je Namir najbolj zajeban.
Stun gun v mojem primeru ni naredil ama nič. Tip ni niti trznil. Še cel saržer (50 nabojev) iz upgradeane jurišne in celo baterijo na laser gunu sem spekel v njega potem ko sem ga vsaj mal zdrmal z frag granato. Pa je tip, preden sem uspel prešaltat na shotgun, ker je bil blizu, suvereno upalil vame z vsem arzenalom, ki ga ima in naredil konec. Borit se proti njemu, ko ti noben vsadek ne dela, je pa tud mission impossible. Sploh zato, ker je dost en flashbang pa si slep ko kura par sekund. Vmes te pa zdrma do te mere, da iz bele direkt na rdečo presedlaš. Ne moreš debatirat o težavnosti če nimaš novega biochipa in si sredi klavnice z gatami okoli gležnjev.
@MonkeyHead - rocket launcher tovoriš s sabo? Od katere sobe pa?
Stun gun v mojem primeru ni naredil ama nič. Tip ni niti trznil. Še cel saržer (50 nabojev) iz upgradeane jurišne in celo baterijo na laser gunu sem spekel v njega potem ko sem ga vsaj mal zdrmal z frag granato. Pa je tip, preden sem uspel prešaltat na shotgun, ker je bil blizu, suvereno upalil vame z vsem arzenalom, ki ga ima in naredil konec. Borit se proti njemu, ko ti noben vsadek ne dela, je pa tud mission impossible. Sploh zato, ker je dost en flashbang pa si slep ko kura par sekund. Vmes te pa zdrma do te mere, da iz bele direkt na rdečo presedlaš. Ne moreš debatirat o težavnosti če nimaš novega biochipa in si sredi klavnice z gatami okoli gležnjev.
@MonkeyHead - rocket launcher tovoriš s sabo? Od katere sobe pa?
OM, F, G!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Keyser Soze ()
Ma nevem nekje proti koncu sem ga ubavo v trgovini tko malo za fun ampak se kar uporaben za aoe proti konc uni zombiji
ales85 ::
No, za flashbang si lahko augmentaš oči, sicer pa se je v mojem primeru najbolje izkazal Typhoon. Sprožiš ga prvič in potem vsakič, ko se sekvenca konča, ga takoj še enkrat sprožiš, pa ti ne more NIČ :)
]Fusion[ ::
Jaz sem izbral "nadgranjo" biochipa, čeprav sem slutil, da bo nekaj narobe... jebiga. Sem pa fajn klel pri tem fajtu. Drugače pa sem ga dokaj enostavno pogončal. EMP granate + revolver z explosive nadgradnjo + tekanje kot budala z hit & run taktiko. Sem pa moral parkrat paskusit preden mi je ratalo, samo ni blo pretirano težko. Večje probleme mi je delala ona ženska.
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick
particle ::
Js sm mu turret prinesel, pa se je potem zataknil za en rob, tko da ga je turret sam pokoncal, js sm iz strani samo se cutscene pocakal :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prey [2017] (Prey 2) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Igre | 48511 (11350) | oo7 |
» | Deus Ex: Mankind Divided (Deus Ex Universe) (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 44443 (9643) | Zmajc |
» | Dishonored-Bethesda (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 13072 (3647) | Kvinta |
» | Igre z dobro zgodbo?Oddelek: Igre | 2576 (1304) | markoxxx |
» | Vaših 5 igr vseh časov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 40681 (26397) | Sc0ut |