Forum » Programiranje » Katera knjiga za učenje programskega jezika C?
Katera knjiga za učenje programskega jezika C?
Mitch ::
Katera knjiga je najboljša za učenje jezika C? Lahko je v slovenščini ali angleščini. Gledal sem tole knjigo na Amazonu, ki jo mnogi priporočajo samo je izšla že davnega leta 1988. Je katera boljša od tele?
napsy ::
Prav tako priporočam omenjeno knjigo. Letnica ni toliko pomembna pri C, posebej pri drugi izdaji te knjige, kjer je tudi opisan ANSI C.
"If you die, you die. But when you live you live. There is no time to waste."
bluefish ::
Tole: http://fides.fe.uni-lj.si/~lrnv/racunal...
Sicer je snov namenjena programiranju mikrokontrolerjev, vendar so osnove dobro razložene.
Sicer je snov namenjena programiranju mikrokontrolerjev, vendar so osnove dobro razložene.
srus ::
Ritchie - Kernighan: Programski jezik C
Po mojem mnenju najprimernejša knjiga za začetnika v C.
Po mojem mnenju najprimernejša knjiga za začetnika v C.
Recordman ::
Če ti hrvaški jezik ne predstavlja težav, se mi doma valja Atkinsonov "C u primjeni" (orig. naslov "Using C").
Mitch ::
Bom kar naročil tisto knjigo na Amazonu, pa tudi skripte bodo prav prišle. Vsem najlepša hvala za pomoč...
srus ::
Bom kar naročil tisto knjigo na Amazonu, pa tudi skripte bodo prav prišle. Vsem najlepša hvala za pomoč...
Obstaja tudi Slo prevod. V mojih študijskih časih so to knjigo prodajali na FER v Lj. Ampak od takrat je že četrt stoletja, verjetno sedaj učijo Ajax ali Vitrex ali Soap ali kaj podobnega.
tony1 ::
Za telebane so praviloma v redu knjige, tista z Amazonovega linka pa je klasika, ki bi jo morali poznati vsi...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tony1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amazon Kindle (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Kaj kupiti | 333018 (10607) | Furbo |
» | eknjige v sloveniji (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 25713 (22771) | Ales |
» | Nova anketa: kje berete knjige (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 13062 (11869) | kuglvinkl |
» | Amazon popustil, pripravljen podražiti e-knjigeOddelek: Novice / Ostale najave | 7385 (6421) | JanezekNovak |