» »

Sami problemi...nod32,grafična,gonilniki in datoteka INFCACHE.1

Sami problemi...nod32,grafična,gonilniki in datoteka INFCACHE.1

LeOna89 ::

Pozdravljeni!

Zelo bi bila hvaležna pomoči...Sama se sicer za žensko kar spoznam, ampak sem bolj na software, o hardwar-u imam pa bolj malo pojma. Še vedno sem težavo rešila, sedaj nimam pojma, kaj bi bil vzrok.Malo bom obsežna, da natančno pojasnim težavo, se opravičujem.

Imam PC TRON z zahtevami: Intel Pentium 4,512MB RAM,120 GB trdi disk,ATI RADEON 9550,WIN XP SP3

Računalnik je zelo dobro deloval ves čas, potem pa sem se začela ukvarjati z antivirusnimi programi. Naložila sem NOD32 4 polno verzijo iz torrentov, se pravi piratsko. Nod je deloval normalno, ko pa je nehal delovati, sem ga hotela odstraniti, a ni šlo. Potem mi je le uspelo z NOD Removal Tool in ročno z ukazom regedit in brisanjem registra. Takrat so se začele težave, veliko sem brskala predvsem po angleških forumih, ker mi slovenski niso znali pomagati. Sedaj se obračam še na vas.
Določenih programov se ni dalo več `aninštalirati`,vmes sem naložila več registry cleanerjev,kar je bila verjetno napaka in sicer:Comodo Cleaner,Registry Fix 8,SpeedUpMyPC 2010,vse to sem odstranili in naj bi bili odstranjeni. Potem sem videla,da so še v registru in tudi teh se ni dalo izbrisati. Računalnik sem reje online skenirala z Pando,Trend Micro,Bit Defender in Kaspersky. Virusa ni zaznal nihče,tako da sem to izključila.Ugotovila sem,da je koruptiran file INFCACHE.1 in v mapi je izginil, na forumu pravijo,da poteptakem naj ne bi delale USB naprave, a meni je normalno delovalo vse, ampak ta file se mi ni obnovil sam, kot so mi rekli. Izginil je tudi file IKernel.exe, ki je baje pomemben za inštalacijo programov, torej mogoče zaradi tega nisem mogla odstraniti programov. Potem se pa začelo z grafiko, imam namreč Samsung LCD,widescreen,resol.1440X900.Te resolucije mi ni več pokazal,naložila sem nove gonilnike Omega ATI in stvar je delovala nekaj dni,potem pa nisem več mogla priti v windowse in po 5 minutah se mi je pojavil črn zaslon. Šla sem v varni način in shranila na zunanji disk podatke iz C diska,ker imam deljeno na 2 diska,tako da imam vse pomembno na D. Poiskala sem pomoč raćunalničarja, formatiral je,nanovo naložil,ko pa je naložil gonilnike za grafično,se je pojavila ista napaka in win je delal zelo počasi. Mnenja je, da je potrebno zamenjati grafično, jaz pa bi poskusila še s kakšno rešitvijo.
Vnaprej hvala za vsak odgovor!
Lp

kiros ::

Probaj namestit druge gonilnike
kiros

drzni86 ::

Poizkusi z drugo grafično kartico oz. to grafično kartico preizkusi v drugem sistemu.

LeOna89 ::

Hvala vam za pomoč. Stvar je rešena, ta grafična je zanič, se ne spoznam, kako se temu že reče, po domače vijaki so počli in zato ne dela grafična niti v drugem sistemu. Tako da bo treba nakupiti novo, a kaj ko imam AGP vodilo. Ve kdo za koga, ki jo mogoče ugodno proda? Popravek: sedaj sem imela: ATI RADEON 9550. Nove so okoli 40-50 e.
Hvala!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 476 77 78 79 )

Oddelek: Operacijski sistemi
3942263940 (63532) Seljak
»

Ubuntu 7.04 + Pinnacle PCTV = slika super, zvoka ni - Linux n00b here (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
706501 (3942) poweroff
»

Program ki preveri delovanje hardwera ?!?

Oddelek: Programska oprema
6809 (733) Magician
»

Blescreen (sumim network driverje..) (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
594778 (4113) BB4l
»

Geforce 6600GT AGP in gonilniki

Oddelek: Strojna oprema
5953 (810) Thor4

Več podobnih tem