Forum » Programska oprema » Program ki preveri delovanje hardwera ?!?
Program ki preveri delovanje hardwera ?!?
Magician ::
Zadnej čase mi računalnik dela veliko preglavic od kar se zamenjal grafično ( sedaj imam AGP 6600GT ). Včasih se sploh noče sistem naložit ( naloži se lahko samo v safe modu ), včasih pa mi kar sredi dela izgine kurzor za miško ?!?! WTF ?
Sistem se na novo naložil pred slabim mesecem, zato dvomim da je kaj v softwaru. Obstaja mogoče kakšen program ki bi preveril delovanje vsake hardware komponente posebej ( RAMI, grafična, napajalnik, disk ), ker mislim da tukaj tiči problem.
Sistem se na novo naložil pred slabim mesecem, zato dvomim da je kaj v softwaru. Obstaja mogoče kakšen program ki bi preveril delovanje vsake hardware komponente posebej ( RAMI, grafična, napajalnik, disk ), ker mislim da tukaj tiči problem.
bluefish ::
morda je težava v ostanku gonilnikov od Radeona. Najdi si kakšen program za popolno odstranitev le teh. Nato odstrani še gonilnike za sedanjo grafično in jih ponovno namesti.
Magician ::
Bom poskusil s tem programom katerega sem našel na netu. Sporočim kasneje ali je delovalo.
DRIVERCLEANER.NET
DRIVERCLEANER.NET
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zmrzovanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1655 (1311) | ___ |
» | grafična GF6600 GT - sekundarni zaslon GA NI ?!?1Oddelek: Strojna oprema | 1353 (1136) | Magician |
» | nova grafična kartica noče predvajat filmov v predvajalnikihOddelek: Pomoč in nasveti | 1239 (1067) | Azrael |
» | radeon 9600...AGP stalno off????Oddelek: Pomoč in nasveti | 1212 (1106) | jurchi |
» | Odstranitev DirectX?Oddelek: Pomoč in nasveti | 870 (780) | Duke Nukem |