Forum » Mobilne tehnologije » Nokia N96 težava
Nokia N96 težava
PeternelG ::
Imam problem, pa ga ne znam rešiti. Če se povežem preko Wi-Fi na gmail.com, mi ta brez težav odpre. Če pa se povežem prek mobilnega interneta, pa mi ta noče in ne vem razloga zakaj. Kaj bi lahko bila težava?
PeternelG ::
Nebi rekel, ker FB mi recimo odpre, tudi SLO-TECH.com mi brez težav odpre. Kadar odprem gmail.com preko mobilnega interneta, mi levo zgoraj pokaže ključavnico in me vseskozi sprašuje tole: "Odpiram zaščiteno povezavo. Vsebina ni vidna drugim", potem dam OK in mi napiše: Zapuščam zaščiteno spletno stran. Nadaljujem?" tudi tukaj dam OK in potem se ti dve opozorili izmenično ponavljata. V nastavitvah imam naštimano tako, da odpira vse zaščitene strani ipd.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iščem 2 zainteresirana za paket A1 Orto Epik (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 41709 (4560) | Reloaded |
» | Je tole spam, virus morda (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 12381 (7549) | operator88 |
» | Google+ (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Omrežja in internet | 126699 (107105) | Looooooka |
» | Pomoc pri postavitvi postfix mail streznikaOddelek: Izdelava spletišč | 3728 (3505) | srus |
» | povezava z gmail.comOddelek: Pomoč in nasveti | 3573 (3122) | x.sci |