Forum » Mobilne tehnologije » HTC Hero problem
HTC Hero problem
echoman ::
Pozdravljeni!
Prijatelj mi je namreč dal telefon, katerega je dobil, da ga popravim. Predvidevam da je bil narejen reset telefona, ker mi je ob zagonu napisalo clean... in še nekaj podatkov zraven (verzija...). Težava je v tem, da ko se telefon prižge ne zazna SIM kartice, tipka MENU in ostale v isti vrsti ne delujejo (razen tipka back). Predvidevam, da je kriv software, ki ga najbrž sploh ne bo možno naložiti preko kabla USB, saj računalnik telefona sploh ne zazna oz. ne more namestiti programske opreme zanj. Kako lahko popravim ta problem, če je sploh možno?
Najlepša hvala za odgovore in informacije!
P.S.: Če bo za popravilo potrebno karkoli storiti na telefonu, vas že vnaprej prosim, da vse funkcije in ostalo natančno razložite, saj dobesedno nimam pojma kje se kaj nahaja oz. stoji :D
Prijatelj mi je namreč dal telefon, katerega je dobil, da ga popravim. Predvidevam da je bil narejen reset telefona, ker mi je ob zagonu napisalo clean... in še nekaj podatkov zraven (verzija...). Težava je v tem, da ko se telefon prižge ne zazna SIM kartice, tipka MENU in ostale v isti vrsti ne delujejo (razen tipka back). Predvidevam, da je kriv software, ki ga najbrž sploh ne bo možno naložiti preko kabla USB, saj računalnik telefona sploh ne zazna oz. ne more namestiti programske opreme zanj. Kako lahko popravim ta problem, če je sploh možno?
Najlepša hvala za odgovore in informacije!
P.S.: Če bo za popravilo potrebno karkoli storiti na telefonu, vas že vnaprej prosim, da vse funkcije in ostalo natančno razložite, saj dobesedno nimam pojma kje se kaj nahaja oz. stoji :D
Ciklamen ::
Vzami ven spominsko kartico, naredi root na telefon, na kartico vstavi nek CUSTOM ROM (iz MoDaCo ali xda ali kje pač koli).
Imaš Tutoriale kako to narediti, mislim da je na theunlockr.com...
Evo sem ti poiskal: http://theunlockr.com/2009/08/27/how-to...
Zelo preprosta zadeva, če ti bo uspelo to naredit pa ne vem, žal...
Imaš Tutoriale kako to narediti, mislim da je na theunlockr.com...
Evo sem ti poiskal: http://theunlockr.com/2009/08/27/how-to...
Zelo preprosta zadeva, če ti bo uspelo to naredit pa ne vem, žal...
- End of the Post ->
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia 5800 XpressMusic (strani: 1 2 3 4 … 78 79 80 81 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 366818 (6580) | hoodaudrey |
» | Nokia e 52 startup problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1647 (972) | AštiriL |
» | HTC Desire (strani: 1 2 3 4 … 52 53 54 55 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 473780 (216066) | Rupa |
» | preveč poskusov vzorca, google račun nimamo geslo ter emailaOddelek: Mobilne tehnologije | 1379 (1028) | Highlag |
» | Htc hero (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 7456 (4524) | nejc76 |