Forum » Zvok in slika » digitalna tv - ni kanalov
digitalna tv - ni kanalov
edismah ::
Zdravo!
Imam LG LCD TV. Danes sem šel po kartico za digitalno TV, ko sem jo vtaknil v TV, jo je sprejela. Nato sem ponastavil nastavitve, dal državo na Finsko, Švedsko, Avstrijo,.. in mi ni našel niti 1 DTV kanala(analogne pa vse). Operater je gorenjski Telesat, kjer so mi rekli, da bi mi moralo avtomatično najti kanale in da je verjetno kaj s TVjem narobe. Ima kdo kakršnokoli idejo kaj naj naredim, ker ta izgovor, da je s TVjem nekaj narobe je le znak lenobe? Še nekaj: na internetu sem zasledil, da so nastavljali ročno frekvence in hitrost, ter da je možno videti moč signala ipd. Kje to? V nastavitvah tega ne vidim.
PS: slot je PCMCIA, čitalec je CONAX(pomoje bi moralo biti prav)
PS2: bi slučajno rabil sprejemnik DTV-C? zakaj mi bo potem kartica ter čitalec?
Lp in hvala!
Imam LG LCD TV. Danes sem šel po kartico za digitalno TV, ko sem jo vtaknil v TV, jo je sprejela. Nato sem ponastavil nastavitve, dal državo na Finsko, Švedsko, Avstrijo,.. in mi ni našel niti 1 DTV kanala(analogne pa vse). Operater je gorenjski Telesat, kjer so mi rekli, da bi mi moralo avtomatično najti kanale in da je verjetno kaj s TVjem narobe. Ima kdo kakršnokoli idejo kaj naj naredim, ker ta izgovor, da je s TVjem nekaj narobe je le znak lenobe? Še nekaj: na internetu sem zasledil, da so nastavljali ročno frekvence in hitrost, ter da je možno videti moč signala ipd. Kje to? V nastavitvah tega ne vidim.
PS: slot je PCMCIA, čitalec je CONAX(pomoje bi moralo biti prav)
PS2: bi slučajno rabil sprejemnik DTV-C? zakaj mi bo potem kartica ter čitalec?
Lp in hvala!
- spremenil: edismah ()
sajko ::
Kot vidim je Telesat kabelski operater, torej potrebuješ DVB-C sprejemnik (kar tudi piše na njihovi strani).
Ne razumem pa vprašanja glede kartice in čitalca?
Lp
Ne razumem pa vprašanja glede kartice in čitalca?
Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sajko ()
Aha.. sem ravnokar dojel. Rabim sprejemnik za kanale, čitalec kartic je pa le za odkodiranje kanalov. Damn, že čitalec je bil 50EUR :P Hvala sajko
sajko ::
Drugič čeprav čudno se morda splača poklicat lokalnega operaterja (če že ta kako drugače ne oglašuje) pa vprašat kaj rabiš, preden kupiš kako neumnost preveč :)
Pa tudi potlej ko boš imel DVB-C sprejemnik spusti skeniranje do konca frekvenc. Pri nas se kanali začnejo šele nekje na sredini, tako da novš presenečen če dolgo časa ne bo najdlo nič.
Lp
Pa tudi potlej ko boš imel DVB-C sprejemnik spusti skeniranje do konca frekvenc. Pri nas se kanali začnejo šele nekje na sredini, tako da novš presenečen če dolgo časa ne bo najdlo nič.
Lp
Tam v pisarni so mi rekli, da rabim čitalec.
Še nekaj: čitalec je na samem sprejemniku?
Še nekaj: čitalec je na samem sprejemniku?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: edismah ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach digitalna tv, Pomoč!! (strani: 1 2 3 4 … 34 35 36 37 )Oddelek: Omrežja in internet | 443940 (83468) | zavajon |
» | DVB-C sprejemnik ConaxOddelek: Zvok in slika | 2672 (2534) | Martin Krpan |
» | Sprejemnik DVB-COddelek: Kaj kupiti | 5345 (4819) | Okapi |
» | Digitalna televizija!Oddelek: Pomoč in nasveti | 7050 (5573) | robotek87 |
» | DVB-C Tuner (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 26035 (22603) | icek |