Forum » Loža » Escape: nova revija
Escape: nova revija
kuglvinkl ::
Huh, tu so oglaševalci res napeli (skisane) sive celice. Quote na porpagandnem materialu: ko ste odpovedali naročnino na revijo PC&Mediji, ste imeli v bistvu prav. Le da smo mi to ugotovili šele zdaj.
Najprej je bil Megazin (hja, kakšnih 10 let bo tega) in sem ga redno kupoval, ker sem bil takrat popolnoma obseden z Amigo, to področje pa je bilo več kot solidno pokrito (še posebej v kombinaciji z MM).
Zanima me, če jo je že kdo kupil in se ve komentar. Sam jo kupim šele prihodnji teden, ko se vrnem iz podeželja.
Najprej je bil Megazin (hja, kakšnih 10 let bo tega) in sem ga redno kupoval, ker sem bil takrat popolnoma obseden z Amigo, to področje pa je bilo več kot solidno pokrito (še posebej v kombinaciji z MM).
Zanima me, če jo je že kdo kupil in se ve komentar. Sam jo kupim šele prihodnji teden, ko se vrnem iz podeželja.
Your focus determines your reallity
Highlag ::
Takole na hitro.
Spremenjena oblika
Vsebina majčkeno spremenjena. So ostale skoraj vse teme kot prej le mogoče so drugače zastavljene. Kar je mogoče novost so članki spisani z strani "priznanih avtorjev", ki jih srečujemo tudi v drugih revijah.
Zdi se mi, da bom revijo bral z malce več veselja kot prej
Spremenjena oblika
Vsebina majčkeno spremenjena. So ostale skoraj vse teme kot prej le mogoče so drugače zastavljene. Kar je mogoče novost so članki spisani z strani "priznanih avtorjev", ki jih srečujemo tudi v drugih revijah.
Zdi se mi, da bom revijo bral z malce več veselja kot prej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GSO in varnost? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 32863 (29998) | thramos |
» | Strojne noviceOddelek: Novice / Grafične kartice | 4171 (2957) | Dr_M |
» | Kdo bere Fhm revijo? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6256 (4367) | IČA |
⊘ | Glupost v Jokerju (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 12267 (8188) | kuglvinkl |
» | softversko hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1659 (1179) | _Mortal_ |