» »

Džabest od jutri 19€ in samo 100MB vključenega prenosa

Džabest od jutri 19€ in samo 100MB vključenega prenosa

««
4 / 14
»»

Lonsarg ::

Jaz pravim gnil Apek, da se vtika v cene Mobitela. Mobitel brez prisile nikoli ne bi kaj takega naredil.

Poldi112 ::

vstrac je izjavil:

Zakaj naiven? Sicer je storitev slabša, ampak račun pa občutno nižji, odkar sem pri tuš-u.


A soft-handover že majo na Tušu?


Ne vem točno kaj je to, ampak odkar sem na tušu mi na avtocesti meče ven. Sploh je divje, če se pogovarjam s kolegom na tušu, ki se tudi ravno vozi.
Pa internet je v grobem počasnejši in večkrat vrže ven.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

neres ::

lexios je izjavil:

Trenutna poteza sama po sebi ni razumna, če v ozadju ne tiči še kaj več

Ne vem, no. Mobitel je - če izvzamemo dosedanji Đabest* - vedno bil najdražji ponudnik. Torej je bilo to obdobje z Đabestom samo izjema in bo sedaj pač vse spet po starem.

*sicer za marsikoga Đabest niti ni bil najcenejša ponudba, ker recimo pri Simobilu si velikokrat dobil zraven še kake popuste ali pa cenejše telefone. Podobno, kot sem prebral ravno sedaj, naj bi bilo tudi pri Tušmobilu (torej popust če ne vzameš telefona).


Kar se pa tiče naročnikov, ki imajo vezavo, bi pričakoval možnost odstopa od pogodbe ali pa vsaj ohranitev stare cene do konca vezave. Če ne je nekaj narobe. Če že pogodba omogoča tako zviševanje cen je pač nekaj narobe s to in podobnimi pogodbami. Tako da dejte se dobro pozanimat kako in kaj.
Sicer pa smo imeli že en zelo podoben primer s Siolom lani, kajne?

lambda ::

No, realen primer:
Samsung S8300, redna cena: 462,30 EUR, splošna akcija 289 EUR, Povezani 33/55 199 EUR, Povezani 44/77 99 EUR, par mesecev nazaj pa če si prestopil od drugih operaterjev k Mobitelu, so ti dali posebno ceno: 100 EUR

V prosti prodaji v eni od naših trgovin, kjer ljudje precej kupujejo (linka ne bom dajal, da ne delam reklame): 210 EUR

Vse v redu in prav, če ne bi bila tale redna cena 220% resnične tržne cene. Zaradi tega tudi nekateri dobijo potem take obrabnine in pogodbne kazni saj so pogodbene ugodnosti v neskladju s pravimi tržnimi cenami.

sgdjkdlsugi4 ::

Keyser Soze je izjavil:

sgdjkdlsugi4 je izjavil:

Socialci, ki "potrebujete" prenos podatkov nad 100Mb jamrate, medtem ko bodo tisti ki res RABIJO vec pac doplacali, ker se jim ta drobiz ne pozna.

Res ja. Kje sem živel do sedaj? Račun za GSM je pa ja edini pravi pokazatelj, kakšno je gmotno stanje posameznika. Mater sem socialc, ker mi ni všeč kar so naredili na mobitelu. Grem jest travo. Blagor se tebi, ker greš lahko v McDonalds. :|


V bistvu je blo pedersko od Mobitela, da so zvabili uporabnike s tako ceno ze od samega zacetka. Zato pa je tu stopil APEK v akcijo. No fajn je blo dokler je trajalo.

Ne me razumet narobe, tudi sam bi mel 1000 minut zastonj pa SMSe in podatke za 10€ na mesec, ampak utopicno je to pricakovat.

Kdor potrebuje podatke za sluzbene namene/sluzi denar, da je mobilno odziven ga to ne boli, ker bo doplacal podatke za tistih (njemu) par € oz. itak nima Đabest paketa. V bistvu mamo v .si se super cene.

Je pa res da je mentaliteta dosti uporabnikov pri nas "mel bi najnovejsi top spec telefon po buđet ceni, zraven pa bi fural najnizji paket in bog ne daj da kaj preplacam na mesec". Operaterji tega ne zdrzijo.

Zgodovina sprememb…

sasoz ::

techfreak :) je izjavil:

Kreteni gnili mobitelovi !!!!!!!!!

In takšni so 1 mesec nazaj in še pred tem govorili, kako je Mobitel super.


Točno tako, vedno sem bil pristaš mobitela, nikoli me ni razočaral, vmes sem šel k simobilu, a sem kmalu prestopil nazaj k mobitelu. Sedaj me je pa totalno razočaral...
www.technopc.si
Servis in prodaja računalniške opreme
031574661

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: sasoz ()

vstrac ::

Ne vem točno kaj je to, ampak odkar sem na tušu mi na avtocesti meče ven. Sploh je divje, če se pogovarjam s kolegom na tušu, ki se tudi ravno vozi.


Soft-handover, mehki prehodi med celicami (opazno pri vožnji). Sem mislil, da so že uredili...

Soft handover @ Wikipedia

lp

Keyser Soze ::

sasoz je izjavil:

Telefon v prosti prodaji je bil 499EUR, toliko bi tudi plačal in jim pustil telefon!

???

Ne resno, ne morejo oni tebi zaračunat več kot stane mobitel po njihovem ceniku in ti ga na koncu še vzeti.

Ti si že plačal del kupnine. Ostane samo še subvencioniran del, ki se deli na 24 delov (če imaš pogodbo za dve leti). Skladno s tem oni potem, če predčasno prekineš pogodbo, obračunajo preostali del "obroka", ki si jim ga še dolžan in to je to.

V primeru, da ti VRNEŠ telefon, so ti oni dolžni vrnit kupnino, minus neplačane obveznosti (pač del tistih 24 obrokov) in obrabnino po veljavnem ceniku. To je to.

Ne moreš pa jim plačevat nekih enormnih kazni in poleg tega še vrnit telefon. Get a grip no.
OM, F, G!

Lonsarg ::

sgdjkdlsugi4 je izjavil:


V bistvu mamo v .si se super cene.


Ne vem no, meni je 10funtov/mesec za 100minut, 100SMS in 1GB interneta zelo ugodno za eno britanijo, ki naj bi mi mel tok cenejš...

lambda ::

Lahko nekdo pojasni vlogo APEK-a tukaj? In konkurence? Ne razumem zakaj bi mobitel "moral" ukinit 1GB. In dvignit cene.

OldSkul ::

lahko bi dvignil cene in pustil 1GB. Ogromno uporabnikov ima android, ki kar sam od sebe požira podatke. Tako, da ti gre 100MB kar hitro. Pa še men gre na živce, da se Samsung Spica nekam počasi povezuje na moj domač WIFI + dostkrat GPRS povezava kar neha delat in moram resetirat telefon. No, tale zadnji problem je tudi na drugih telefonih, sem ravno zdej kupil nov Monitor in je en, ki je testiral HTC Desire, imel iste probleme.

_koki_ ::

Bomo vidli kaj bojo na tržnem inšpektoratu povedali okrog tega, mater ta tržna inšpektorca pa tut zasedena, jo je težko dobit na telefon, ni čudno če se pa tolk delajo budalo v tej gnili državi!!!

Lonsarg ::

Mobitel je moral plačati veliko kazen kake dva meseca nazaj, zaradi zlorabe monopolnega položaja preko prenizkih cen. Nikjer zdaj točno ne piše, kakšen je dogovor med apekom in mobitelom, lahko da bi ga pustili pri miru, če bi samo podražil, ampak mislim da so meli specifično nekaj proti mobitelu tudi lih zarad prenosa podatkov. Dvomim da bi ga z boro 4EUR podraitev Džabesta pustili pri miru. najbrž pa ne bomo nikol vedel, ko se to za zidove vse menjo.

lambda ::

Torej lahko rečemo "Hvala APEK"?

Dr_M ::

Ne. Hvala Simobil in Tusmobil, ker sta pritiskala na APEK.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Lonsarg ::

Fora je, ker naloga regulatorja ni delati v dobro potrošnika, pač pa preprečevati monopoole. Marsikakšen monopol je namreč lahko tudi dober za uporabnike...

_koki_ ::

Evo dobil tržno inšpektorico na telefon, bo treba podati prijavo na tržni inšpektorat ko se bo to dejansko pričelo izvajati, torej s 1.8.2010 dalje, mi je pa zagotovila da obstaja možnost tudi skupinske tožbe, ker s tem zagotovo kršijo zakon!!!

mailer ::

Vem da so pri Tušu in Simobilu nedvomno veseli, koliko pa so imeli s tem opraviti oni in APEK pa tudi ne bomo nikoli izvedeli. Obstaja pa še ena možnost, da je kriva za to vlada. Če tako deklarirajo cene goriv in se vtikajo povsod je velika verjetnost, da so se sedaj spravili tudi na telekomunikacije in premier bi bil zelo vesel, da bi povsod dobil denar za primankljaj, ki ga je ustvaril v svojem mandatu. Nisem strankarsko opredeljen ampak politični "ateist". Bo pa ta zadeva še kako zanimiva, čeprav vemo da se nobena župca ne poje tako vroča kot se jo skuha.

slatncan ::

_koki_ je izjavil:

Evo dobil tržno inšpektorico na telefon, bo treba podati prijavo na tržni inšpektorat ko se bo to dejansko pričelo izvajati, torej s 1.8.2010 dalje, mi je pa zagotovila da obstaja možnost tudi skupinske tožbe, ker s tem zagotovo kršijo zakon!!!


sm kr za :D sicer sem par strani dal nazaj moj sken aneksa ki sem ga podpisal 16.6...na njem nič kan ne piše o NOVIH splošnih pogojih...če so pa oni dal kake nove splošne pogoje ven, pa morjo o tem mene obvestit ne pa prpoprat na njihov page...bom za hec klical na center in vprašal kolk računajo obrabnine za Desire star 2 tedna, valda kot nov...

Yaqwsx ::

kaki zakon se pa krsi? sej te lahko mas pravico zapustit mobitel brez pogodbene kazni.

slatncan ::

Ja... Lahko če nisi vzel subvencioniranega telefona... To je tak logično... Če pa si se vezal za 2 lete s telefonom pa jim morš doplačat razliko do cene redne prodaje... Gamat pač... Mnda sm že 10 let in več na mobitelu... Isto cifro skos... Zaj pa resno razmišlam da jim je*em mater na centru in grem drugam... Se da preživet z 19eur... Tut z 100mb... Če nimaŠ faking androida, iphone, wm al pa kakršnkol drug smartphone...

Zgodovina sprememb…

  • polepsal: Mavrik ()

PrimozR ::

techfreak :) je izjavil:

Kreteni gnili mobitelovi !!!!!!!!!

In takšni so 1 mesec nazaj in še pred tem govorili, kako je Mobitel super.

Ker je bil. In ker ni več.

_koki_ ::

Nič gremo nazaj na kartice in uporabljat MOBITEL-ovo omrežje ampak polnit IZI-ju denarnico!!!

dvihtelic ::

bil sem in bil bom vedno pristaš mobitela. vse pohvale gredo na mobitel (vmes sem imel kot drugi telefon na simobilu in tuš mobilu). Priznam, da se bo poznalo pri prenosu podatkov, ker andronoid poje kar nekaj, samo vedite, da se bo tudi pri drugih operaterjih podražilo

Yaqwsx ::

sej pa to si vedo ob podpisu aneksa za telefon, da ga bos moral odplacat, predno bos lahko karkoli. pa si se strinjo ocitno s tem, drugac nebi podpisal aneksa.
niso si to zdaj nanovo zmisli.

res, da so vse skupaj svinsko izvedli. ampak vseeno nevidim, da bi krsili kak zakon.

_koki_ ::

Kršili so zakon s tem ker zavajajo, lahko je pridobit kupce (naročnike) z dobro ponudbo in jim potem spremeniš pogoje s sistemom VZEMI ali PUSTI, če s tem niso kršili zakon potem pa nevem več kam gre ta svet!!!

MrBrdo ::

Kako pa je potem s to uporabnino?
Jaz imam tak primer, kupil sem telefon na vezavo 27.8.2009, torej malo manj kot leto nazaj. Za telefon sem plačal 359 EUR, v aneksu pa piše da sem "pridobil ugodnost v višini 176,16 EUR".
Zdaj po podražitvi paketa me zanima kakšne so moje možnosti, koliko bi moral plačati uporabnino oz. koliko bi me prišlo doplačilo preostale "ugodnosti" (v pogodbi piše 7,34 EUR za vsak preostali mesec, torej verjetno to). Predvsem me zanima koliko bi bila uporabnina, se pravi če bi se mi to morda bolj splačalo.

Drugače me zanima, če oni z 1.8.2010 uvedejo nove cene, jaz prekinem pogodbo, plačam preostale mesece torej 12x7,34 EUR = 88 EUR, dobim pa nazaj 359 EUR, torej sem 270 EUR v plusu?

Hvala!
MrBrdo

Yaqwsx ::

ce pogledamo malo nazaj, 1mesec nazaj je telemach podrazal za 3EUR storitve.. marca jih je t-2 meni podrazal za 40%.. pa nevidim dobenega od teh dveh, da bi karkoli znizali nazaj.

pa so obojni dobli narocnike po niskih cenah in jih na to dvgnili. ocitno je to vse zakonito, nazalost

Lonsarg ::

Res je nobenega zakona niso kršili, oziroma tudi nobenega člena pogodbe, je že v pogodbi lepo napisan, da pač lahko spremenijo in v tem primeru imaš pravico odstopit samo z odplačilom subvencije..

Sam kdo si pa misli, da bodo spremenli prenos podatkov za 10krat! Ne rečem 20%, al pa 30% manj, ampak 90% manj! Sami od sebe tega nikoli ne bi naredili, kaj sem jaz vedel, da imamo tak fajn regulativni organ, ko sem "prodal" aneks enmu, da si je mobil kupil.

Sicer sem pa našal fajn woraround, da ni treba preveč plačati. Enotni paket, če bo še vedno 3EUR stal, sicer ni nikjer omenjen da sploh obstaja v prenovljeni ponudbi...
Torej zamenjaš džabest za enotni, cifro preneseš k konkurenci, pa pač plačuješ do konca vezave teh 3EUR na mesec. To pa niti ne pride toliko.

Sam mam filing, da bodo enotnega skenslali, ker piše na strani, da bo prenovljen, ko klikneš pa ni nobenega paketa novega...

@MrBrdo ne narobe si to skupi dal. 88EUR plačaš v primeru skenslanja in da OBDRŽIŠ aparat,pač to je plačilo preostanka subvencije. Če pa aparat vrneš, pa boš dobil nazaj 359EUR, 88EUR ti ne bo treba plačati, treba pa ti bo plačati obranino, ki pa je za eno leto star mobitel, ki je sicer creden 550EUR lahko tudi 400EUR, torej na mobitel po izračun, mogoče boš pa celo poceni prišel skozi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Lonsarg ()

Yaqwsx ::

nebi te rad razocal ampak

Za naročnike Enotnega paketa naročniško-prodajne akcije ne veljajo. Če želite v akcijah sodelovati, predlagamo, da sklenete drug naročniški paket.

potemtakem nemores menjat na enotnega, brez kazni

Lonsarg ::

Hm, pol preostane samo osnovni paket, ki pa je 9EUR/mesec... To se pa že skoraj bolj splača subvencijo plačat večini ljudi.

MrBrdo ::

Azgard: aja pa res, jao... To pa potem ni fino :) Ne vem kaj naredim... Enostavno nas je Mobitel nategnil...
MrBrdo

neres ::

Yaqwsx je izjavil:

ce pogledamo malo nazaj, 1mesec nazaj je telemach podrazal za 3EUR storitve.. marca jih je t-2 meni podrazal za 40%.. pa nevidim dobenega od teh dveh, da bi karkoli znizali nazaj.

pa so obojni dobli narocnike po niskih cenah in jih na to dvgnili. ocitno je to vse zakonito, nazalost

Sicer ne vem za Telemach, ampak pri T-2 nimaš vezave, tako da to ni primerljivo.
Če si se ti dogovoril, da boš plačeval 15€ na mesec dve leti je potem malo čudno če se teh 15€ na lepem spremeni v nekaj drugega. S T-2 lahko kadarkoli prekineš razmerje brez bit T-2ju karkoli dolžan. Če imaš vezavo pri Mobitelu pa imaš do njih določene obveznosti.

Azgard: ne vem, ampak meni se ne zdi logično, da bi ti lahko kar šel na en cenejši paket, če si sklenil vezavo z Đabestom. Mogoče se da, ampak pri Mobitelu so najbrž računali na 15€ na mesec, ko so ti prodali subvencioniran telefon.

slatncan ::

sicer ne vem kak je to pravno urejeno ampak enkrat po pogovoru z enim starejšim gospodom ki dela tudi na področju komunikacj(ne vem točn kje) mi je govoril da nobena firma ki ti nudi neke storitve NE SME od tebe zahtevati nikakršne koli vezave ali kazni(to naj bi določal APEK), zgodilo se je pa na UPC centru ko si je prebral pogodbo da more plačat 80EUR kazni če prekine predčasno...seveda ni podpisal ampak jim je zagrozil z inšpekcijo...ve kdo kaj o tem?

vstrac ::

Torej lahko rečemo "Hvala APEK"?


Hvala, APEK, ker si porezal krila monopolistu.

lp

Lonsarg ::

Lahko greš na cenejši paket komot, sam morš it na takega, ki ima isto subvencijo. Džabest paket in osnovni paket mata oba enake cene aparatov, pač splošna akcija(razen par izjem). Če pa bi iz povezani 33, kjer je aprat cenejši šel na en nižji paket pa bi moral doplačati razliko v subvenciji med povezani 33 in tistim novim paketom.

Ti se nisi dogovoril, da boš plačeval 15EUR dve leti, fora je da sta to dve ločeni pogodbi, ena so splošni pogoji, tam se nisi zavezal in TAM je zapisana podražitev. Zavezal si se pa z aneksom k pogodbi, ta aneks pa ni vezan na Džabest paket, ampak na dejstvo, da si 2 leti pri Mobitelu, zato si dobil subvencijo, zato to razliko jasno moraš plačati.

@slatncan kazen ne, subvencija telefona pa ni kazen, pač pa denar, ki si ga ti dolžan Mobitelu.

Yaqwsx ::

neres je izjavil:

Yaqwsx je izjavil:

ce pogledamo malo nazaj, 1mesec nazaj je telemach podrazal za 3EUR storitve.. marca jih je t-2 meni podrazal za 40%.. pa nevidim dobenega od teh dveh, da bi karkoli znizali nazaj.

pa so obojni dobli narocnike po niskih cenah in jih na to dvgnili. ocitno je to vse zakonito, nazalost

Sicer ne vem za Telemach, ampak pri T-2 nimaš vezave, tako da to ni primerljivo.
Če si se ti dogovoril, da boš plačeval 15€ na mesec dve leti je potem malo čudno če se teh 15€ na lepem spremeni v nekaj drugega. S T-2 lahko kadarkoli prekineš razmerje brez bit T-2ju karkoli dolžan. Če imaš vezavo pri Mobitelu pa imaš do njih določene obveznosti.

Azgard: ne vem, ampak meni se ne zdi logično, da bi ti lahko kar šel na en cenejši paket, če si sklenil vezavo z Đabestom. Mogoče se da, ampak pri Mobitelu so najbrž računali na 15€ na mesec, ko so ti prodali subvencioniran telefon.


telmach ma vezavo

res pa da pri t-2 nisem mel vezave, so pa bli drugi stroski, ki so dosti vecji kot teh 15€ na mesec. npr zamenjava celotne intalacije v hisi iz koaksa na utp (podopmet). pol 2 mesca zatem pa ti ceno nabijejo za 40%. mislim, da me je to dosti bol bolelo kot teh 4€ vec ;)

nuclear ::

Torej če gremo strnimo zaključek 4 strani, mi lahko en pove kaj se zdaj najbolj splača? Simobil ali tušmobil?

Ker takšne šale, da ti podražijo za 25% paket se ne bomo šli. 20EUR je mesečna naročnina interneta. Itak nikol ne porabiš 20EUR za klice, ampak večinoma če surfaš, ravno zato je nesmiselno spremeniti količino iz 1GB v 100MB. the hell?
Corsair 750D - VI Hero - i5 4670k - Corsair Dominator 32GB - 1080Ti - EVO 500GB
- Sabrent 1TB nVME - Corsair AX860i - Ducky Shine 3 Brown

Lonsarg ::

Ja poglej si vse cenike pa boš videl, kaj tebi najbolj ustreza.

Za internet:
- Najbolj ugoden je vsekakor Tušmobil glede interneta, sam je pokritost sam ene 50%, drugje pa nič neta, maš za 15EUR 1GB, ali pa 20EUR 2 GB + tudi vse ostale stvari vključene.
- Potem maš Simobil Orto v Nulo+12EUR za 2GB je skupaj 22EUR, oziroma 27EUR, če rabiš pe dosti klicat v druga mobilna.
- Zadni je pa Mobitel, ker te pride 31EUR, Džabest 19 + 12EUR 1 GB, oziroma 28EUR, če ti je dodatnih 500MB zadosti za 9EUR. Sam je pa edino pri Mobitelu ornh UMTS pokritost, druge dva je nimata.
- debitel ma net precej drag 15EUR 500MB recimo.

Za SMS freeke je Simobil - Orto v nulo, ali pa TušMobil 15EUR, ali 20EUR(vesolje).

slatncan ::

azgard kje si našel za mobitel đabest + 1gb al pa 500m za doplačilo?iščem pa ne najdem

LuGi ::

Kritike kritike..očitno pomagajo :))
Uporabnikom, ki prenašate izrazitejše količine podatkov, predlagamo izbiro ene izmed dodatnih podatkovnih opcij (Mobilni internet). S 1. 8. bomo promocijsko za obdobje enega leta 50 % znižali cene dodatnih podatkovnih količin v kombinaciji s paketi Itak Džabest ter Opti in Super Povezani. Tako bo dokup 100 MB stal 2 EUR, 500 MB 4,50 EUR in 1 GB podatkov v domačem omrežju 6 EUR na mesec.

T-Majo ::

Men je zagarantiral 2 leti nazaj prodajalec na Mobitelu, da cena velja, dokler ne prekineš in se za stare naročnike ne spremeni - če se bo, se bo za nove. Torej me je ...?

Keyser Soze ::

Rajši naj bi pomagali v smislu oblikovanja še enega paketa. Enega za čvekle, in enega za pametne.

Recimo 300 minut pogovorov znotraj mobitela, 100 minut v druga omrežja, 300SMS/MMS pa 500MB podatkov. "Glavca" paket. Za tiste s pametnimi telefoni.

Za ostale čvekle oz. pisune (SMS) naj pa obstoječi džabest preimenujejo. "Čvekla" paket. Ker džabe, niti the best ni več.

Najbolj idealna opcija bi bila pa oblikovanje paketa po lastnem izboru. Imaš določeno število pik oz. bonusa, nato pa po želji to razdeliš v različne stolpce (klici, tujina, prenos podatkov, smsi, ipd.). Kot v špilih, kjer po presoji razdeliš skill points. Stamina, Strenght, Accuracy, ipd. :D
OM, F, G!

Zgodovina sprememb…

darkolord ::

Najbolj idealna opcija bi bila pa oblikovanje paketa po lastnem izboru. Imaš določeno število pik oz. bonusa, nato pa po želji to razdeliš v različne stolpce (klici, tujina, prenos podatkov, smsi, ipd.). Kot v špilih, kjer po presoji razdeliš skill points. Stamina, Strenght, Accuracy, ipd.
Nekateri to imajo (npr. Debitel)... Ampak vseeno pride malo dražje

šernk ::

hmmm...še sreča da nisem novega telefona vzel...nč bo treba mal preračunat znova kaj se bolj splača, samo kaj ko itak mi ne ostane tu drugega kot mobitel. mene za razliko od ostalih ne briga znižanje podatkov, ker mesečno porabim max 50MB (vsak 2x dnevno pogledam kako vreme al kaj takega, +1-2x mesečno google maps), vendar 19EUR...na džabest sem prešaltal izključno ker mi je prej prišlo okol 14-17EUR.

tistih 1000minut in smsov si lahko nekam vtaknejo, ker tud če sem super nor ne bom visel tolk časa na telefonu.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

PrimozR ::

Keyser Soze je izjavil:

Rajši naj bi pomagali v smislu oblikovanja še enega paketa. Enega za čvekle, in enega za pametne.

Recimo 300 minut pogovorov znotraj mobitela, 100 minut v druga omrežja, 300SMS/MMS pa 500MB podatkov. "Glavca" paket. Za tiste s pametnimi telefoni.

Za ostale čvekle oz. pisune (SMS) naj pa obstoječi džabest preimenujejo. "Čvekla" paket. Ker džabe, niti the best ni več.

Najbolj idealna opcija bi bila pa oblikovanje paketa po lastnem izboru. Imaš določeno število pik oz. bonusa, nato pa po želji to razdeliš v različne stolpce (klici, tujina, prenos podatkov, smsi, ipd.). Kot v špilih, kjer po presoji razdeliš skill points. Stamina, Strenght, Accuracy, ipd. :D

Podpiram tole, popolnoma :)

Jebac18 ::

mene pa nekaj zanima recimo jaz imam se 12 mescev đabest... imam tudi mobitel od njih če prekinm moram plačat ...pa koliko..pa koliko če imam telefon samsunga SGH ki je bil po akcijski ceni 29 evrov in da ga vrnem nazaj...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Jebac18 ()

PrimozR ::

Polovico subvencije za telefon. Če je v redni prodaji 500, ti si dal zanj 300 EUR, si jim dolžan še 100 EUR.

Čeprav tale 50% popust za podatke precej spremeni zadeve. 23,5 EUR za 600 MB podatkov.

kmetek ::

Kot da rabite tok net jebo vas....imate WLANe...jaz vzel mobilni net, po 1 mesecu prekinil.

vstrac ::

Jah, nekateri nimajo možnosti priklopa na moderna omrežja (xDSL, fiber, CA) in jim je Mobitel dal občutek, da je njihova ponudba nadomestilo za stacionarni internet, kar, vsaj glede na tehnično plat omrežja, niti približno ne drži.

lp
««
4 / 14
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

tušmobil neomejeni mingl (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
13635735 (30586) Bobr123
»

Simobil podražil naročniške pakete (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
534145858 (125359) Lonsarg
»

Mobitel bo podražil in spremenil naročniške pakete (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
22461022 (53149) nekikr

Itak Džabest - podražitev (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
5211051 (8870) Gandalfar

Več podobnih tem