Forum » Loža » Fitnes
Fitnes
ViperR ::
Začel sem hodit v fitnes pa me zanima če bi se dalo dobit kje kak program za trening. visok sem 177cm tehtam 68kg. Rad bi pridobil na mišični masi in moči(kakih 10kg). Špeha nimam nič tako, da bi rad čim prej na povno delat, kondicije mam kar precej. Včeraj sem 2 uri bil v fitnesu pa se še spotil nisem:S Kak nasvet glede hrane bi tudi prav prišel(kaj pojesti pred po treningu, če bo to dovolj..).
L.p viper
L.p viper
ViperR ::
sem ze iskal ampak ni nikjer govora o vajah v fitnesu in o programu za trening. Tako da vsaj približno da vem kako je treba delati in kater vaje pa koliko ponovtev, koliko časa...
BlazP ::
maxximum-portal.com
Obisci forum, preberi clanke, vse pise. Ce ne pise, vprasas na njihovem forumu.
Najbolje, da tudi ostali info v zvezi s tem isces na temu primernih spletnih mestih.
Obisci forum, preberi clanke, vse pise. Ce ne pise, vprasas na njihovem forumu.
Najbolje, da tudi ostali info v zvezi s tem isces na temu primernih spletnih mestih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trening nog in zadnjice (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 37494 (34916) | SmeskoSnezak |
» | Fizično delo namesto fitnesa (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9164 (6223) | Šmorn |
» | Vaje za močOddelek: Šport | 13233 (10957) | FTad |
» | Kako se kvalitetno zrediti ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 28696 (26947) | _IKE_ |
» | Fitnes-trening (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 15193 (9500) | ripmork |