Forum » Pomoč in nasveti » htpc z primarnega računalnika haf 932
htpc z primarnega računalnika haf 932
kokpa ::
Prišel sem na idejo da bi si zgradil svoj prvi htpc računalnik, ker me moti velikost "škatle" računalnika v sobi, pa še kakšen film in glasbo si bi zavrtel ne da bi moral k mizi in si vse naštimati, ampak bi raje to naredil s postelje, s tem da bi lahko užival ob igranju iger kdaj pa kdaj. No trenutno si lastim lcd samsung 24', haf 932(ki je odlično ohišje), asus p5q pro, 2x2gb rama, intel e7200@3.8ghz,dvd-rw,hladilnik mugen,sapphire vapor-x hd4890 1gb, 2x500gb diska(segate in prenosni wd),napajalnik corsair vx550 550w,logitech x-530 zvočnike in razer cooperhead miško in logotech wave tipkovnico.
No vse kar bi rad zamenjal je ohišje z htpc ohišjem z daljincem prave velikosti da bi te moje komponetne šle notri. Zdaj pa je že problem pri ohišju, kje kupiti in seveda da je dost velik in seveda tudi pocen.
za vsak nasvet vam bom hvaležen :D
No vse kar bi rad zamenjal je ohišje z htpc ohišjem z daljincem prave velikosti da bi te moje komponetne šle notri. Zdaj pa je že problem pri ohišju, kje kupiti in seveda da je dost velik in seveda tudi pocen.
za vsak nasvet vam bom hvaležen :D
popster ::
Micro atx ohišja so precej poceni in majhna (mislim da je to najmanjše, kjer bos lahko ohranil modularnost),.namesto daljinca lahko uporabiš tudi brezžično tipkovnico ali mobitel.
Lahko narediš po tem načrtu, htpc brez internega diska.
Lahko narediš po tem načrtu, htpc brez internega diska.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: popster ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HTPC (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 58009 (34734) | Netrunner |
» | HTPC - Gradnja domačega kina kaj kupiti?Oddelek: Zvok in slika | 9711 (9115) | Blindeye |
» | Družinski server / HTPC za v dnevno (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 13165 (9873) | CoreySteel |
» | HTPC sestava in programska oprema (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Zvok in slika | 60430 (22496) | umexteacher |
» | Nakup HTPCOddelek: Kaj kupiti | 2020 (1465) | jan01 |