» »

NBC TV..kako?

NBC TV..kako?

zzzz ::

Najprej nisem vedel, kam naj to temo postavim, zato sem je kar sem:
Torej..kako pri nas gledat program NBC? A se da kako preko interneta, digitalne tv, al kako drugače (mogoče preko kabelske (z doplačilom mogoče :\ )...vendar močno dvomim? Res me zanima, zato mi naj en razloži, kaj je treba nabavit!?

aja...najboljše bi bilo seveda preko navadne tv (torej ne preko rač.)
  • spremenilo: zzzz ()

City ::

zzzz ne vem kako to misliš preko navadne tv in ne preko računala? Si mislil ne preko interneta, ker drugače razlike ni.
Če preko satelitske ne ujameš NBC-ja potem poglej na kateri frekvenci je NBC in če ti TV ali TV kartica za računalo omogoča takšen frek. razpon.
Pri kabelskih operaterjih je pa tako, da oni določajo katere tv in radijske programe bodo naročniki gledali in poslušali, (in so tudi na drugih frekvencah) če ni na seznamu željenega programa potem ne bo nič. Tako, da raje se v tem primeru drži satelitske pojdi na streho in jo obrni v pravi satelit. Podatke o programih in na katerih satelitih se nahajajo pa dobiš na internetu.

zzzz ::

Preko navadne tv sem mislim, da če je možno (torej preko kabelske ali preko satelita) in ne preko interneta(no, če ni druge možnosti, lahko tudoi preko interneta).
Me pa zanima, kako je z satelitsko. A kdo ujame ta program, ker sem trenutno na kabelski tv (prej pa smo meli satelitsko) in mi ni krožnika it gor dajat, na koncu pa sploh nebi dobil tega kanala (bi pa ga kar nujno rabil).

City ::

Imel sem ga preko satelita samo ne vem točno na katerem satelitu je , takrat mi je lovilo okoli 250 programov, na kabelski ga pa imam samo na enem računalniku drugi mi ga ne lovi, ne vem zakaj pa je notri novejša kartica istega proizvajalca AverMedija?? Poglej pri svojem kabelskem operaterju, če ga ima na seznamu, drugače pa na SAT, pa vseeno poglej na najdi.si je ena zelo cool SLO stran glede sat-tv na žalost ne vem točnega naslova, kjer imaš vse podatke kako in kaj naštimati programe in anteno in katere antene lovijo več in katere manj programov, pa tudi kako narediti dekoder in softweare za računala za dekodiranje signala, da ne boš zastonj hodil na streho:)

zzzz ::

Aha..ok, pol pa še me zanima, al si dobil NBC EUROPE al pravi ameriški NBC? Ker sem gledal malo satelite in na Hot Bird-u je nbc, ampak evropski!
Sicer pa že kar nekaj časa premišljujem o digitalnem sprjemniku!

McNato ::

NBC - Ameriški se da lovit tudi v Evropi. Potrebuješ digitalen sprejemnik, ki pa mora biti zmožen obdelave NTSC signala. In pa potem še TV ki prebavi NTSC. Najdeš ga na satelutu Telstar 12, 15°W, fr. 11512H. Za sprejem potrebuješ anteno veliko vsaj 130cm.

City ::

Kaj pa vem kateri NBC je lovila antena očitno evropskega


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Satelitska TV - čiste osnove, kaj potrebujem, programi... (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
5311467 (7041) Scorpy84
»

koaksilni kabel

Oddelek: Pomoč in nasveti
121805 (1625) sosko1
»

TV Tunerji - Kako naj se odločim?

Oddelek: Zvok in slika
303426 (2859) zzan
»

Satelitska tv

Oddelek: Zvok in slika
2012736 (12022) Tody
»

Ukinitev tujih programov med prenosom SP 2006 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
20420721 (15460) lufthammer

Več podobnih tem