Forum » Pomoč in nasveti » Detonator + Gf2 GTS problem
Detonator + Gf2 GTS problem
Dzqint ::
Imam CREATIVE Annhilator2 GTS 32MB DDR in monitor SONY CPD MultiScan Trinitron 100SX.
Problem se pojavi, ko ins. najnovejse Detonatorje. Namrec rac. dela v redu z detonatorji 30.82 od tuki naprej pa vec ne delajo nobeni detonatorji. Ins. lepo vendar ko pridem v winse (uporabljam win2000) napise error in slika je na 60Hz, vendar ko hocem spremenit mi napise error in sploh ni dodatnih jezickov v Properties>Settings>Advanced, samo Geforce 2GTS vendar izpise error ko na ta jezicek stisnem ("C:\WINNT\System32\desk.cpl) in tudi ko resetiram rac. in pridem v winse napise "Cant load NwTQK al neki tazga".
Zgleda kot, da je kej za**l pr ins.
Probal sem tudi ko sem formatiru sem takoj dal najnovejse driverje in isto sranje vendar je takrat izginil Monitor, kot da ga nimam.
Ce kdo pozna resitev naj mi odpise.
Problem se pojavi, ko ins. najnovejse Detonatorje. Namrec rac. dela v redu z detonatorji 30.82 od tuki naprej pa vec ne delajo nobeni detonatorji. Ins. lepo vendar ko pridem v winse (uporabljam win2000) napise error in slika je na 60Hz, vendar ko hocem spremenit mi napise error in sploh ni dodatnih jezickov v Properties>Settings>Advanced, samo Geforce 2GTS vendar izpise error ko na ta jezicek stisnem ("C:\WINNT\System32\desk.cpl) in tudi ko resetiram rac. in pridem v winse napise "Cant load NwTQK al neki tazga".
Zgleda kot, da je kej za**l pr ins.
Probal sem tudi ko sem formatiru sem takoj dal najnovejse driverje in isto sranje vendar je takrat izginil Monitor, kot da ga nimam.
Ce kdo pozna resitev naj mi odpise.
- spremenil: Dzqint ()
iration ::
lohk da bom zdele čist mem butnu ampak probam vseen: jest mam tud sony multiscan (g200) in mam kao driver za monitor (!?!) inštaliran, vsaj na windows update je tko pisal. torej, stal te ne bo nč če ga probaš inštalerat. vsaj zihr ti ga bo zaznal.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SB Live driverjiOddelek: Pomoč in nasveti | 675 (636) | cole-22 |
» | Detonatorji, ta NoviOddelek: Pomoč in nasveti | 1355 (1025) | BendeR |
» | 3d mark 2001 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7601 (6474) | Doc |
» | 75hzOddelek: Pomoč in nasveti | 900 (805) | sleby |
» | Geforce 2 GTS 64 MB od podjetja YUAN?Oddelek: Zvok in slika | 1533 (1102) | cyc |