Forum » Loža » Študentsko delo, študentska organizacija, ... joooj kam smo prišli.
Študentsko delo, študentska organizacija, ... joooj kam smo prišli.
shock ::
Zaboli me srce ko vidim kako študentska organizacija izkorišča trenutni sistem. To je treba strogo omejit, ne pa da se nekateri na račun študentov bogatijo. Poznam tudi človeka, ki je pred leti bil predsednik ŠOU-a, in je tudi namignil da kakšne stvari se tam dogajajo. Žalostno je da primarna naloga vodilnih v študentskih organizacij, je samo privatni interes. Prosim tisti, ki ste proti malemu delu prvo preberite povezave in nato dajte kakšne pametne argumente. Prosim preverite kakšne plače si izplačajo vodilni v študentski organizaciji ter porabijo ta denar za razne razne objekte, svetovanja????, jadrnice, itd. Namesto da bi dali ta denar v kakšen sklad, ki bi pomagal socialno ogroženim študentom oz. študentskim družinam.
Resnica o študentskem delu
Študentska mornarica osvaja hrvaško morje
50.000 EUR za študentski protest
Resnica o študentskem delu
Študentska mornarica osvaja hrvaško morje
50.000 EUR za študentski protest
- zaklenil: hamax ()
c0dehunter ::
Mah tudi men se zdi, da je treba trenutno situacijo spremenit. Folk ai na velko podaljšuje študij, da lahko delajo, brez da bi sploh študirali. Nikjer nobenga ne zanima če je dejansko naredu kak izpit, glavno da ma status, pa je naš.
Priznam, nisem se še kaj poglabljal v nov zakon o malem delu, si bom pa ogledal kakšen članek ali dva (predvsem nepristranska). Občutek mam da bojo vsi študenti proti malemu delu, čeprav jih recimo 60% sploh ne pozna bistvenih sprememb.
Študent naj študira, delavec pa naj dela. Pomoč socialno ogroženim študentom pa z kakšnimi drugimi vzvodi priskrbet.
Priznam, nisem se še kaj poglabljal v nov zakon o malem delu, si bom pa ogledal kakšen članek ali dva (predvsem nepristranska). Občutek mam da bojo vsi študenti proti malemu delu, čeprav jih recimo 60% sploh ne pozna bistvenih sprememb.
Študent naj študira, delavec pa naj dela. Pomoč socialno ogroženim študentom pa z kakšnimi drugimi vzvodi priskrbet.
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.
but I'll defend to the death your right to say it.
KoMar- ::
Vsak študent, ki je kdaj komu posodil napotnico ali bon in gre na protest, je en velik hinavec. Meni se tudi zdi prav, da se omeji te zadeve, ker so se zlorabljale na veliko. Itak je predvsem v interesu štud. organizacij, da se jih ne omeji, ker jim gre za EUREUREUR*. Pravi študentje se s tem niti ne ukvarjajo, ampak pridno študirajo.
* Lol, napisal sem $$$ v E in mi je zamenjalo
* Lol, napisal sem $$$ v E in mi je zamenjalo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KoMar- ()
shock ::
Oprostite, nisem videl da ta tema že obstaja pod forumom "Problemi človeštva". Tako da bi prosil moderatorja, če lahko zaklene/izbriše to temo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Študentsko delo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16478 (12978) | Janac |
» | Vpliv zakona o uravnoteženih javnih financah na študentsko delo (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 14191 (12810) | pirlo |
» | Študentsko delo -> "malo delo" (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Problemi človeštva | 94560 (76497) | tx-z |
» | Popolna ukinitev študentskega dela: DA/NE (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 22877 (18089) | bluefish |
» | ALI ima ŠOU kredibilnost zastopat študente?Oddelek: Problemi človeštva | 4123 (2716) | BluPhenix |