Forum » Loža » mercedes cdi in kurilno olje
mercedes cdi in kurilno olje
AngelOfDeath ::
M-XXXX, nesposoben voznik Veyrona IMO :)
Težko, taki avti imajo "launch control", najbrž je bilo to prav namerno. Saj ko mi kdo teži na semaforju pa navija gas vedno spelje hitreje od mene (ker pač hitro nočem speljevat zaradi sklopke), pa to še ne pomeni, da ima on hitrejši avto. Ampak BMK za takšne idiote.
Glede na to da Veyron stoji ko oni že pelje, bi rekel da je nesposoben voznik, ali pa bmw štartal hitreje. Saj se pol vidi kako hitro ga Veyron dobi in prehiti...
edit: Slovnica
dzinks63 ::
Od začetka se je BMW "vun metal" in izival. Potem ga je Vejron hladnokrvno postavil na realna tla. Dal mu je fore in pol, nato pa ga je pa sezul z "zokni" skupaj. Dobil je lekcijo da boli.
Relanium ::
M-XXXX ::
AngelOfDeath je izjavil:
M-XXXX, nesposoben voznik Veyrona IMO :)
Težko, taki avti imajo "launch control", najbrž je bilo to prav namerno. Saj ko mi kdo teži na semaforju pa navija gas vedno spelje hitreje od mene (ker pač hitro nočem speljevat zaradi sklopke), pa to še ne pomeni, da ima on hitrejši avto. Ampak BMK za takšne idiote.
Glede na to da Veyron stoji ko oni že pelje, bi rekel da je nesposoben voznik, ali pa bmw štartal hitreje. Saj se pol vidi kako hitro ga Veyron dobi in prehiti...
Seveda je bila stvar namerna, tako kot so že rekli zgoraj: da voznika M3 postavi na "realna tla" oziroma mu pokaže kakšnega polža vozi Bi rekel, da se je ravno nekaj takega zgodilo v zgoraj omenjenem primeru Golfa proti Corveti
Valvoline ::
jebiga, pač s kilometri pa staranjem avta se marsikaj doživi :)
pa mal smo s teme zašli
Ma kdo izkušnje z kurilnim pa common raili ? al pa PD sistemom?
Menda par ljudi fura AR159 JTDm na kurilca... Stroškov popravila če crkne CM črpalka raje ne omenjam, sploh pa ne vem, katera absolutna budala bi kupila avto katerega ne more normalno vzdrževati!?
Pr 5tem dizlu že(mojem,službenih in tovornjakov sploh ne omenjam) nikol se nisem spraševal če gre na alternativo ali ne.Ker vem da VW D in SDI GRE.Pa tut TDi pr men prefuru cca 70tkm brez težave(ne bom reku merodavno ker je zato potrebnih najmanj 100-150tkm testiranja )
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Valvoline ()
imagodei ::
150tkm? Kaj je to 150 tera-kilometrov? 150.000 Giga-kilometrov? 150.000.000 Mega kilometrov? 150.000.000.000 Kilo-kilometrov? 150.000.000.000.000 kilometrov?
- Hoc est qui sumus -
Zheegec ::
Pr 5tem dizlu že(mojem,službenih in tovornjakov sploh ne omenjam) nikol se nisem spraševal če gre na alternativo ali ne.Ker vem da VW D in SDI GRE.Pa tut TDi pr men prefuru cca 70tkm brez težave(ne bom reku merodavno ker je zato potrebnih najmanj 100-150tkm testiranja :))
Sploh ne štekam, kaj si hotel s tem povedati? A ni bil tole popolni waste of words? Sploh pa ne vem, zakaj si poudaril del mojega teksta?
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Še vedno ne vem, kaj si hotel povedati!?
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Valvoline ::
Še vedno ne vem, kaj si hotel povedati!?
Da si vozniki raznoraznih CR jajc upraviceno ne upajo(-te) nalit cvicka.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Valvoline ()
djordjevic ::
Ja, itak, kurilca ne tankamo, ker ne upamo. Jaka logika.
No grave is deep enough to keep us in chains.
Misliš teh CR jajc, ki jih uporabljajo vsi novi avtomobili?
Kot sem že gor napisal, na žalost menda tudi JTDm deluje na kurilca, bi bil pa vesel, če ne bi. Torej, naliješ notri, se pelješ 100 metrov in BUM - raznese motor.
Kot sem že gor napisal, na žalost menda tudi JTDm deluje na kurilca, bi bil pa vesel, če ne bi. Torej, naliješ notri, se pelješ 100 metrov in BUM - raznese motor.
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Relanium ::
Ker vem da VW D in SDI GRE.Pa tut TDi pr men prefuru cca 70tkm brez težave
O kakšnem sistemu zdaj govoriš, o starem ali PD ?
Ker koliko gledam Autodata, so pred 2000 (tu nekje) meli vsi rotacijske črpalke, potem pa je pišel PD sistem
Nisem si pa še VW lastil da bi vedel kako je s tem točno
T0RN4D0 ::
Kontrolirajo. Prvič ni ravno visoka, moraš pa poleg kazni avto pustit tam, dobiti vleko (ali pa ti jo zrihtajo oni) in dobit potrdilo da je bil tank in napeljava in vse strokovno spucano.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Golf 4 1.9 sdiOddelek: Na cesti | 7755 (7505) | black ice |
» | Katerega dizla do 3500€ (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 23899 (20882) | rajc123 |
» | 1.2, 1.4 diesel (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 28965 (26048) | Buggy |
» | katero vozilo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 23543 (21452) | denabiker |
» | Dilema - avto z manjšo kubituro pokuri manj ali več na avtocesti? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 77409 (74412) | Azrael |