» »

SAE lj

SAE lj

Kleemen ::

Nekaj sem že gledal po forumu in videl par nizov o tej šoli, a so vsi izpred par let, tako da če nobenega ne moti, bi kar tukaj odpru nov niz, pod Šolo.
Zelo se zanima za tole šolo v lj, trenutno delam še ekonomsko (5. stopnja), a čez čas ko to naredim, resno razmišljam o vpisu na SAE, v program Kreativni mediji ---> spletno oblikovanje, saj mi je izdelava strani in predvsem oblikovanje zelo všeč, res pa da se bi moral še veliko naučiti in se zato odločam za tole šolo, saj pravijo da se tukaj učijo iz nule in čez 1 leto (1. letnik) obvladaš VSE. Če se bi odločil bi samo 1. letnik, ki je dovolj za naprimer neko delo v sloveniji in meni to zadostuje.
Prosil bi pa za mnenje ljudi, ki delajo ali pa so delali tole šolo (smer spletno oblikovanje, me predvsem zanima) in če je šola res vredna tega denarja, kolikor znaša vpisnina za 1. letnik.
Zelo sem se že zanimal, vem da dobiš zraven laptop od Appla, tako da že to je velik plus pri vpisinini.
Predvsem me pa zanima kako je z predavanji, izpiti, itd. Vem da šola poteka v angleščini, ampak kako to izgleda? Jaz ravno ne najbolj obvladam angleščine. Razumem skoraj vse (približno 70%), ko pa je treba začet kak pogovor pa že težje steče, čeprav osnovne reči bi vedel... Ampak kako je s tem na predavanjih? Ker če polovico stvari ne bi vedel, bi se bilo zelo težko za učit. Kaj pa v izpitih? Kako to izgleda? A pride samo 1 izpit na koncu letnika, ali več po malo? Ker nekaj sem slišal, da mora vsak na koncu 1. letnika sestaviti spletno stran in če uspešno opraviš imaš 1. letnik narejen. Ali kako je s tem? Kaj pa če šole ne narediš? Je veliko padcev? Moraš potem naslednje leto ponovno plačat prijavnino, ali lahko 1x ponavljaš? Kako je s tem?
Predavanja so 2x na teden, ali kako? Učenje poteka bolj doma, verjetno ne? Je zahtevna šola? Koliko povprečno se je potrebno učiti na dan/teden?

Malo veliko sem naložil, ampak me res zanima, ker se bom skoraj sigurno odločil zha tole šolo, če ne kmalu pa čez kako leto sigurno. Zanima me čimveč stvari..iz prve roke, če je mogoče. =)

Hvala

Kleemen ::

Niti en na forumu nima izkušenj z SAE? o.O

fosil ::

Sicer ne poznam SAE.

Ampak pri teh privatnih šolah moraš obvezno preverit, ali je njihov program akreditiran, torej uradno priznan s strani države.
Nekaj več o tem tukaj in tukaj
Tako je!

Icematxyz ::

če je šola res vredna tega denarja, kolikor znaša vpisnina za 1. letnik.
Zelo sem se že zanimal, vem da dobiš zraven laptop od Appla, tako da že to je velik plus pri vpisinini.

Se pravi tržijo zraven znanja tudi računalniško opremo? Kaj pa če bi jih vprašal če hackintosh tudi lahko uporabljaš in če se za to znesek šolnine zmanjša.

Gandalfar ::

Vsekakor bi bil previden pri solah, ki trdijo da te v 1. letu naucijo vse za kar drugi uporabljamo skupine specializiranih ljudi, ki so porabili desetletje, da so se tega naucili..

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ali ste zadovoljni s srednjo šolo na katero ste se vpisali ali obžalujete svojo odloč (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
6410142 (1629) AtaŠtumf
»

Višja šola za informatiko (B2)

3416244 (6766) Raptor F16
»

Vpis na srednjo šolo za status (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

426202059 (40876) Filip8
»

Tehnik računalništva ali tehniška gimnazija

194751 (4327) TheKekec
»

Špric-špric-špric!! (strani: 1 2 )

626263 (5178) Binji

Več podobnih tem