Forum » Šola » Kaj je PDF vtičnik?
Kaj je PDF vtičnik?
Mucka ::
Pozdravljeni,
Na faksu morve s sošolko napisat semirasko nalogo z naslovom PDF vtičnik in imave problem saj nikjer ne najdeva kaj bi to lahko bilo. Pregledali sva že knjige v tehniški knjižnici in na našem faksu pa nič. Bi mi kdo lahko pomagal? :)
lp
Na faksu morve s sošolko napisat semirasko nalogo z naslovom PDF vtičnik in imave problem saj nikjer ne najdeva kaj bi to lahko bilo. Pregledali sva že knjige v tehniški knjižnici in na našem faksu pa nič. Bi mi kdo lahko pomagal? :)
lp
KandazaR ::
PDF vtičnik
Spet en od posrečenih prevodov.
Za začetek če angleščina ni problem strica googla uprašat kaj je to pdf plugin.
Mucka ::
sei sm pogledala sam dobim sam kje to dol potegneš pa kje to kupš pa take stvari...jst morm pa celo seminarsko napisat o tem tko da če ve kdo za kšno literaturo al pa kšn link bi bla zlo vesela če bi mi pomagu :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Borze ponovno omogočile izplačila bitcoinov, implozija na Mt.GoxuOddelek: Novice / Kriptovalute | 10563 (7459) | Loocas |
» | Izšel Firefox 19 z vgrajeno podporo za PDF (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 23854 (20163) | Jackass |
» | IT industrija in vrednost diplome (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 25967 (23929) | noraguta |
» | Lektoriranje / tisk diplomskeOddelek: Šola | 8399 (1975) | thramos |
» | Blog na wordpressOddelek: Omrežja in internet | 797 (750) | Marat |