» »

Predlogi za priklop PS3 na net

Predlogi za priklop PS3 na net

LapD ::

Torej rad bi povezal ps3 na internet, situacija pa je sledeča. Siolov modem je v sobi, ki je nekako diagonalno nad playstationom. Testno sem probal peljat kabel kar skozi okno v spodnji štuk in je zadeva špilala odlično. Ampak opcija visečega kabla seveda odpade, vrtanju bi se pa tudi rad izognil.

Potem sem probal zadevo povezat brezžično, kar z originalnim usb donglom, ki je prišel zraven Proteusa. Nisem tikal nastavitev, povezalo se je brez težav, brskanje po netu deluje zadovoljivo, youtube ipd. tudi, zatakne se pri streamanju filmov in downloadanju iz psnja, ki je zelo švoh. Signal mi kaže, da je med 60 in 70%. Zanima me, ali bi kaj pridobil, če kupim nek router (wrt54gl)? Kakšna bi bila v tem primeru najboljša opcija? Router postaviti ob modem ali ob ps3?

Gledal sem še možnost t.i. home plug ali power line napravic. Ima kdo kakšne izkušnje s tem? Zadevo preprosto vtakneš v šteker in špila? So kakšne omejitve pri vsem tem?

Zahvaljujem se za kakršen koli nasvet :D
web&motion designer

Tr0n ::

Ce bos kaj gejmal ali gledal HD filme, potem ti wifi odsvetujem, kljub dobremu signalu. Fizicen network kabel FTW.

Se strinjam da je kabel ftw, ampak iščem možne alternative. Ni še nihče probal powerline variante?
web&motion designer

St235 ::

JAz sem powerline sprobal in je delovalo OK, sam sem se na koncu odločil za kabel zaradi full HD streama in zaradi 80EUR kolikor hočejo za powerline.

80EUR še ni tak problem, ampak praviš da ni sposoben streamat hd? No sej najbolš da enga nabavim pa sprobam, pa se zmenit da vrnem, če ne bo delal :) Sicer bo pa res treba nekaj s kablom zrihtat.
web&motion designer

Bananovec ::

Tr0n je izjavil:

Ce bos kaj gejmal ali gledal HD filme, potem ti wifi odsvetujem, kljub dobremu signalu. Fizicen network kabel FTW.

Meni dela brez problema(Linksys WRT54GL-EU, brezžično, ojačan signal). Ps3 je skoraj tako postavljen kot njegov.
Za online igranje mi zadostuje. Ponavadi imam 4 črtic od petih. HD filme nisem sprobal, ker imam preslab internet (1mb).
Sem pa zasledil, da lahko preko WIFI streamaš brez problema vse do HD Ready vključno z 720p. Za full HD streamanje pa so potem že predlagali kabel.
Več na:
Tej strani

Zgodovina sprememb…

Tr0n ::

Saj, odvisno kaj rabis. Vecina ljudi, ce malo pogledas po tujih forumih, odsvetuje PS3 wi-fi za kaj bolj resnega.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Linksys WRT54GL (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
516739 (3094) Senitel
»

Powerline adapter internet

Oddelek: Omrežja in internet
494079 (2663) MrStein
»

Innbox Powerline PLC (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
5015671 (14386) ...:TOMI:...
»

Wd TV Live (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Zvok in slika
1173213817 (57280) scipascapa
»

Kateri router do 40-50 eur? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
10118185 (15361) BlaY0

Več podobnih tem