» »

Video - Z Medom do tekaške forme

Video - Z Medom do tekaške forme

jocohud ::

Tole je moja zadnja kreacija:

Prvi v seriji video nasvetov za drzne tekače.

Vesel bom vašega mnenja.

Lp,
Joco

Beli_Zajcek ::

Hehe, bravo. Sem se nasmejal. :))

Tomay ::

Kar solzne oči sem dobil ... od smeha:D
Voodoo 4Ever

TESKAn ::

Dobra:)). Obvesti nas tudi o naslednjih;).
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

st0jko ::

Hehehe.. Zelo dobro.
keks?

Looney ::

Hahaha awesome :)
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

Avenger ::

hm... jaz sem mal razvajen od posnetkov tipa Remi Gaillard in recimo, podobnih tko da... točno takle video bi verjetno totalno zažgal ene 10 let nazaj. Najprej glasba - velik preveč stereotipična za ta namen, ker bi bla to ama prva ki ti pade na pamet ob pojmu 'hitri smešni posnetek', če bi to zamenjal za nekaj drugega, a primernega, bi bilo že pol bolje. "Smešni zvoki" v videu, so spet, 10 let za časom. Kar se pa tiče pohitrenega posnetka, meni to nekak forsira smešnost - se da tud brez tega. Zdej, lahko boš rekel, da je to namenoma, sam po mojem mnenju to poslabša posnetek - ki pa je, od ideje, scenarija in izvedbe - dokaj dober, za Slovenijo pa nekje na nivoju profesionalne TV produkcije - sem videl že mnogo, mnogo slabših. Tko da, če bi tole malo izpilil in/ali rahlo drugače zastavil, bi znalo bit vrhunsko.

Aja, pa na koncu mi ni čisto jasno kaj se zgodi, oziroma kdo koga... a je to medvedka al medved in če je medvedka, kako za vraga je tekača prepričala da... khm... ?

Moja 2 centa.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Avenger ()

particle ::

Pomojem bi na koncu moral medved kaditi čik, ti pa biti malo bolj "podrejen". Ampak pomojem bi bilo to še bolj predvidljivo.
Video mi je bil pa zelo všeč, glede na to da je domači projekt. Tako kot je Avenger rekel, za Slovenijo je na Profesionalnem nivoju.

Meizu ::

Tudi jst sm se nasmejal x300 :) Bravo!

stalker ::

Hehe, dobra!

Edino, kot je že Avenger omenil, glasba je preveč stereotipna.

jocohud ::

Vsem TNX za odziv!

Glede glasbe: Se popolnoma strinjam. Povejte mi svoj predlog. Vesel bom kakršnega koli napotka. Benny Hill Theme sem uporabil, ker je bilo to najlažje (priznam), drugega pa nisem našel.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slovenija ima talent 2010 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Sedem umetnosti
30852103 (32025) shadeX
»

Ste že videli medveda v naravi (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7417681 (15750) Spock83
»

Eurosong/Evrovizija 2011 (strani: 1 2 3 4 5 )

22434484 (27941) mojsterleo
»

slovenija-rusija? (strani: 1 2 3 4 )

17610002 (5533) mojsterleo
»

SLO Big brother 2007 (strani: 1 2 3 4 5 )

24929398 (13141) BlackHole

Več podobnih tem