» »

SLO Big brother 2007

SLO Big brother 2007

1
...
3 4
5
»

BlackHole ::

No, lepa gesta s strani BB, ko so filipincu Brucu na vrt pripejali kup snega, katerega si je tako želel videt. Cool! Bo vsaj en lep vtis ali pa spomin odnesel iz Slovenije.
LP Marko

Keyser Soze ::

:D

Smešni so mi. Še najbolj pa tale "big bother". Prav funny ko začnejo belce motiti šale na račun temnopoltih.

"Damn nigga!"
OM, F, G!

BlackHole ::

Mogoče pa BB ni belec. ;) Perota so pa kr vrgli iz bajte.
LP Marko

Orchestra ::

Ja čaki no, respekt pa more bit.

d0rK ::

Fak je en psiho ta Jasmina. Kr neki tm krici pa buta v spovednici.

kiFni ::

Glasujte za izselitev Tine!!!>:D

*363*1#

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kiFni ()

trnvpeti ::

zakaj?

kiFni ::

Zato k je tečna in glupa, njo bi še iz Butal izgnali.

Zdaj je šansa da gre.

Icematxyz ::

Jaz jo pa mam rad.

JutriPS3 ::

Get A Life:\

Icematxyz ::

Če pa je res taka punca, katero bi jo rad domov pripeljal mami pokazat. Pa zdaj ko nimam punce pa lahko njo gledam po tv in po internetu.

Tilen ::

Ta tema me pa res nasmeje.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Ejsi_Disi ::

Ali pa če glasuješ, da ven leti in jo že kar ta vikend domov pripelješ. :D
Rock n' roll ain't noise pollution!

Icematxyz ::

Ja samo prvo moram pogledati potem kako zgleda.

dzinks63 ::

:)) Napisanega je bilo marsikaj, pa vendarle bo kmalu Miha ali Andrej dobil 75000€. Pač trudila sta se po svojih močeh.

iNooby ::

Že na začetku sn vedo kdo bo zmagovalec oz. predvideval, in ta je tud postal, Andrej in mu kr privoščim
Haters gonna hate...

Icematxyz ::

Se podpišem pod to:

Da je konec.

roli ::

Končno konec!
pogledal sem skupaj štiri dele pa še to ne cele. Pa danes sem seveda pogledal skoraj celo epizodo.zmagovalcu privoščim tisto nagrado!

drugače pa me zanima ali ima kdo posneto finalno oddajo? Ker bi rad nekaj še enkrat pogledal vendar je nimam. Nimam pa ne kartice od BB (mi nikoli nebi prišla prav razen danes) pa tudi POP noče ponoviti te oddaje (pras**).
http://www.r00li.com

krneki0001 ::

Slovensko klečeplazenje za tujci. Od začetka se je vedelo, da bo zmagovalec tujec, ker slovenci svojim ljudem ne privoščimo denarja in "bohnedej" da bi kak slovenec dobil ta denar - zelena zavist je povsod prisotna.

In to se dogaja na vseh področjih(primer HIT) - slovenci smo vsi manjvreni, vsi tujci pa so nevem kaj in jim je treba vse dat, podarit ali pa prodat. Na koncu nam pa ne bo nič ostalo.

BigWhale ::

Mogoce je bil pa vseeno zmagovalec najbolj simpaticen vsem gledalcem? A te moznosti pa ni? ;>

Volk| ::

Andrej bolj simpaticen kot Miha?
Saj se slovensko ne zna in mu je miha moral "prevajat".
Vedno nas ucijo naj smo zavedni slovenci...pol pa se glasuje za "tujca". Mater, smo slovenci glupi.

Kot je reko Pero. "Ne zaupaj cloveku ki v 3 mesecih ne zadavi purana"
Kakšen človek je nekdo ki svoje potrebe in pravi človeški obraz ne pokaze. Miha ga je.

Brez veze...razočaran nad slovenci in oddajo.

nevone ::

Andej je bil po svojem attitude za eno rang pred ostalimi. Jest sem iz vsega srca happy for him. Upam, da bo najdu eno tapravo, ki jo bo lahko klical moja.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Ziga Dolhar ::

+1
https://dolhar.si/

iNooby ::

Heh samo sta bla Pero pa Alen faca ko sta se norca delala iz Staneta pa Tine, je ki na netu sploh ta posnetek?Helsinkikiriki!:D
Haters gonna hate...

igor0203 ::

Se vidi čista foušarija, ker ni Slovenec zmagal. Folk je pač volil tistega, za katerega je navijal. Andrej se mi je že od vsega začetka zdel kot favorit za zmago in se je to tudi zgodilo, kar mu privoščim.
Kaj bi šele blo, če bi zmagal kdo, ki je po narodnosti Hrvat, Srb itd. Pomoje bi lahko bral jutri v Slovenskih novicah, da je par folka naredilo samomor, ker je "južni" zmagal. :\ Dejte že nehat s takimi.

d0rK ::

Kdorkol uporab izraz "daviti purana" za mastrubacijo je en debil.



Osebno mi ni jasno kako je un Miha sploh ustal notr do finala. Brezveznik en.

kulSMS ::

Sem danes dobil po mailu tisto na temo Tine in Staneta je pa res dobro.
iNooby poglej če je kaj na emuli, nekaj zanimivih stvari iz bb je že tam mogoče je tudi to.

Looooooka ::

)zmagu je tip k se pretvarja da ne razume slovensko...ko mu to pase in rabi cas za odgovor, ki ga bo prikazal v najboljsi luci.
zmagu je tip, ki ma ze tko al tko zarad amwaya kesha k dreka
spet so zreziral konc do amena...se nina "the screamer" osenar je na faci pokazala da je mal bullshit vse skupi.
vsi udelezeni so magicno kakor da so podpisal pogodbo pozdravljal njegovo zmago, da bo ja tisti final kader totalno ameriski in poln navdusenja.
jst zuni nism slisu da bi se drl njegov ime.
sram me je da je okol mene tok slepih ljudi, ki dejansko ne vidjo cez fasado.In to nima nc s slovensko fousarijo, ker bi z najvecjim veseljem prvoscu kesh enmu revcku pa ce je zarad mene iz tajvana.ne pa enmu prokletmu fakerju, ki omfg dela obcasno kot igralc.
hvala bogu sm ze takoj k je odprl usta vidu kako se bo zadeva koncala in gledu kerkol drug program.
in na zalost se bo ta oddaja 100% vrnila naslednje leto.po moznosti jo bo vodila kksna Alma pomagal ji bojo pa se kksni znani novinarji in ostali nakladaci, ki nam bojo francizo big brother prodajal kot neki kar je zdej IN in sploh ni outdated zadeva.
In se zadnje vprasanje...zakaj hudica je nagrada 75.000 evrov za par opic ki se 2 mesca jokajo in zalijo po televizijo....za kmetijo, kjer naj bi pa clo ljudje mogl fizicno delat pa "samo" 50.000.

hamax ::

mene je pa sram, da je bilo v finalu več kot 200k glasov...

BigWhale ::

Zakaj je blo pa tebe sram?! A si tudi glasoval al kako? ;>

Zaradi avstralca se usajate, kaj pa ce bi dobil denar tisti stanovalec/stanovalka katerega starsi ne prihajajo iz slovenije? :P

msms ::

BB ekipa je potegnila tolko €€€ da peče glava. Samo od zadnjega glasovanja 160.000€.(200.000x0,8€)

ThinMan ::

Ja do druge sezone pa bomo raje gledali Hrvaškega. Itak je bolj zanimiv, ker so boljši ljudje notri. Več zajebancije, ipd...
----
"We may not be able to control the wind, but we can always adjust our sails"

;-) ::

zmagal je moj favorit:D

dzinks63 ::

:)) Sedaj, ko je vsega konec , je lahko biti pameten. Gledalci so izglasovali neko meglo. Če je to profil , kateri si zasluži zmago , pol smo pa slovenci res en čuden narod. Zmagovalec , ki še dober komunicirat ne zna. Kar naj bi pomenilo , da so tisti, ki so izpadli prej ,še slabši. Fantazija ni kaj. Ne vem kake kriterije so imeli pri izboru, zgleda da jih sploh niso imeli.
Tako , da ti vse skupaj ni skor nič jasn, kako so izbirali kandidate. Zgleda da samo po izgledu , nekaj lepote, nekateri pa še te niso premogli, pa bolj prazne glave. In ko take ljudi skupaj daš, pač dobiš to kar je bilo. Dogajanje je bilo tako , kot da bi bili notri kaki osnovnošolci, ne pa študenti .
Vse skupaj je zgledalo, kot da se dogaja v srednjem veku, da živijo v votlini in se gredo golo preživetje. V hiši vsi skup še pametnih debat niso znal vžgat. Vse skupaj je bilo bedno , da bolj že nebi moglo bit. Ne vem kaj je nauk vsega tega, bolj ko si debilen , bolj si priljubljen.

Icematxyz ::

Jaz pa nimam prijateljev pa mi je bilo zelo zanimivo gledati Andreja po internetu in televiziji.

Skozi sem držal pesti zanj in navijal in pridno klical.

Hvala bogu samo da mi je Kanal A to omogočil in naslednji takšen projekt Kmetija že sedaj pričakujem z odprtimi rokami in komaj čakam da lahko kupim vrednostno kartico in si spet izberem favorita.

Tokrat končno bom lahko izbral tistga ki ga imam za: Največjega "kmeta"!

Zgodovina sprememb…

bastadu ::

Če še niste opazili so izbirali kandidate na vglavnem precej predvidljiv način: torej Andreja so izbrali, ker je Avstralec (itaq), Tino ker je blond, Jessy ker je pač pobrita in sovraži blondinke, Suzano in Tjašo ker sta bili (menda) edini mama in hči, Mihata zaradi njegove tako opevane knjižice, Nino ker ima doma sinčka in bi bilo zanimivo videti kako ga bo pogrešala, Alena ker je simpatično smešen, Jasmino ker je (civilizirana?) romska striptizeta, Janeza (zakaj že?)... da sploh ne grem več naprej. Torej bolj ali manj je res Andrej bil že v naprej obsojen na zmago, saj ni potrebno biti nek doktor za ugotovitev, da če posestuješ vsaj malo simpatike in če si povrhu tega še Avstralec (Američan, Filipinec, whatever...) in govoriš precej prikupno popačeno slovenščino, da je vse to pravi recept za malo morje glasov pubertetne mladine... Tako naslednjič ko bo spet avdicija za BB, se naredite malo posebnega, rečte da ne marate ljudi, ki so visoki 178cm, rečte da med spanjem glasno govorite in hodite po hiši, rečte da nimate radi občutka, da te kdo opazuje... pa ste sigurno notri >:D

Skratka predvidevam, da je projekt BB prinesel sigurno pol milijona €, če ne celo milijon, tako da zadeva je sigurno profitabilna za TV hišo, ki od nas (na srečo ne od mene) ožema denar, pa še zavedamo se ne...

Aja pa še to: A se je samo meni zdelo ali se je res Osenarca proti koncu BB oddaj in predvsem v zadnji oddaji že totalno neokusno k*rčila in grozno drla? Saj drugače gledano je res dobra ženska (no pač ko so talal okus za oblačit očitno ni prišna na vrsto) ampak sedaj ko jo bom videl na TVju, mi bo še veliko lepša, če bom poleg nje videl še:

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: bastadu ()

Keyser Soze ::

Ma kaj bo Andrej "davil svojega purana". Ga verjetno ne more kontrolirat glede na to, kako mu je opletal tam pod tušem. Pomoje je veliko Slovenk glasovalo za njega ravno na podlagi tistega posnetka. :D

Je pa res cel šov bil vreden enega velika smeha, vsaj nivo na katerem je bil delan.
Sam ne bi gledal zadeve, če ne bi imel doma enega pospeševalca zaradi katerega sem bil, dobesedno, primoran zijati to zadevščino vsak dan. Mukotrpno je bilo gledanje, pardon, poslušanje (!!) voditeljice. Jao, jao. In komentatorji. Takšnega pomankanja splošne razgledanosti verjetno še nikomur ni uspelo spraviti v en kader. Čestitke Pro Plus. Povezovanje šova je bilo nikakvo, tistih "nedokončanih" stavkov, ko na koncu zavlada tišina in nihče ne ve ne kaj in kako je bilo na "maljone". Ponavljanje fraz je bila stalnica. Veleumnih izjav še več. Skratka, vsi so izpadli približno tako kot en otroški klub z starostno omejitvijo (12 & under).

Edino kar jih je rešilo, je bilo par posameznikov iz bajte. Hvala q** vsaj za to. Da so meni malenkost olajšali vse te preživotarjene trenutke.
OM, F, G!

BigWhale ::

A dejansko te je nekdo priklenil na stol, in ti na silo odprl oci?

Jest bi policiji prijavil!!!!

Keyser Soze ::

Ah, sej od tebe ne pričakujem, da boš popolnoma razumel te stvari. Si še premlad.:)
OM, F, G!

Tear_DR0P ::

samega šova nisem spremljal, pa mi je včasih žal - upam da bom kmetijo lahko

mi je pa dosti fascinantno, kako vsi pravite za nino da je dobra mrha - sem danes v časopisu videl eno fotko njeno, kjer zgleda ko da ma 40 let - aja pa ekatere pri 40 tudi zgledajo kot da jih majo 40, sam so mi všeč, nina pa na tej fotki zgleda zelo ne seksi oziroma grdo - fotka je bla v totalu - zastonjc od dela
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

BigWhale ::

Keyser, res ne razumem. Tako kot ne razumem tistih, ki pravijo, 'napili so me!!!' Ker do sedaj se nikogar nisem videl, da bi ga na zabavi zvezali in mu lijak v grlo potisnili...

link_up ::

bigbrother? A je ze konc al kaj? Pa lih sm hotu en del pogledat...c c c

BTW: vsi govorite o nekem andreju iz avstralije...a mu je prav andrej ime?!? Kaj je ze tu avstralskega ? :(

no upam, da bo se kaksen da vidim zakaj ljudje norijo in od kod tistih 200k glasov, kot pravite(ja prebral sem celo temo, ker je smeh :) )
In and Out

Keyser Soze ::

Ker do sedaj se nikogar nisem videl, da bi ga na zabavi zvezali in mu lijak v grlo potisnili...


In kje so te skrival? To pa res ni nič novega. Ampak, obstajajo še bolj prefinjene metode prisile.

P.S.: Pri vas ste verjetno še na takpnem, fizičnem nivoju.:D
OM, F, G!

macgajver ::

Kdaj pa se je koncal ta veliki brat?

200K GLASOV Nism vedu da je tolk tupih mul v sloveniji.
tenstan krompir je pa zakon

kixs ::

Evo, gledal sem obcasno, se najveckrat zaradi Nine O. ;).

Poslal sem tri glasovnice... se to iz predplacniskega telefona, ki ga drugace ne uporabljam, moram pa vsake toliko casa nalozit nekaj denarja gor, da ne potece in sem dosegljiv nanj. Lahko bi me pa izzrebali za 1.000€ ali celo za avtocek... iz tega seveda ni bilo nic :P

Kdo zmaga mi je bilo vseeno, se najvecji faca je bil pa itaq Janez :D

Najbolj grozna pa Tjasa... ko si vsaj ne bi tok pulila obrvi in imela potem narisane :\ Pred njo pa tista pobrita 8-O

Jaq :(

kiFni ::

Zgleda da Svenci sledimo vzorcu pri izbiranju zmagovalcev v resničnostnih šovih.

Ime ti mora biti Andrej, ne piti, ne kaditi, malo govoriti, biti pridkan in ne se preveč ispostavljat, ne zganjaj norčij, kmalu hodi spat,. . ., vsaka mamica bi mela takega zeta. V bistvu je pa dolgočasen. Vam jekaj znano, ja seveda kaj ni bil oni tudi Andrej (Bar 2005).

kixs ::

Dolgocasnost je zelo relativna.

Kot zanimivost je Mick Jagger (Rolling Stones) povedal, da ne bo objavil svoje biografije, ker sem mu zdi prevec dolgocasna. Verjetno pa se njegovo zivljenje marsikomu ne zdi dolgocasno.

lp

Širajzl ::

Po vojni je lahko bit general!
http://s2.bitefight.si/c.php?uid=29086

kihc ::

Niti ne, če moraš v Haag. :>
x

BlackHole ::

V Haag greš, če si bil general med vojno. ;)
LP Marko
1
...
3 4
5
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Big Brother slavnih - 2010 (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8915661 (10194) Sims
»

Big Brother (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13514626 (7405) TokioGangsta
»

Mentalno stanje gledalcev in/ali igralcev v BB-ju (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
937043 (4856) Keyser Soze
»

Bar II (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11912424 (4512) Amare

podpora Almi v BARu

Oddelek: Loža
443437 (2055) Tody

Več podobnih tem