» »

SLO Big brother 2007

SLO Big brother 2007

1 2
3
4 5

Yerpo ::

Sem točno vedel da se bo kmalu pojavil nekdo tipa moj-edini-greh-je-no-brainer-tv-so-who-are-you-to-judge. Zgrešil si moj point. Možgane se da odklopit tudi na boljše načine, recimo poslušanjem glasbe (klasika je super za ta namen) ali sprehodom po naravi. Nikogar ne ocenjujem izključno po dejstvu, da gleda te stvari in nikakor ne mečem vseh v isti koš. Samo smilijo se mi ljudje, ki jim oddaje tega tipa predstavljajo vzorec razmišljanja (zaradi števila katerih so tudi tako uspešne).
Mrbit ja

_marko ::

Yerpo:

->Od kje ti ideja da vsi sami sebe ocenjujemo izključno po kriterijih, ki jih narekujejo mainstream mediji (tako kot ti)?

wtf? Jaz sebe ocenjujem na precej drugacen nacin kot to narekujejo mainstrem mediji - pa se vedno tega ne vsiljujem drugim in jim govorim, da so nevem kaj vse...

To, da si ljudje pumpajo ego na ta nacin je dejansko povedalo ze ogromno psihologov. Naceloma se osebno tudi jaz strinjam s tem, kar pa se ne pomeni, da vedno drzi. Ampak v vecini primerov pa gotovo.


->Zakaj imam toliko za povedat? Ker mi je žal vsakega, ki zapravlja čas za tole.

Meni bi potem takem lahko bilo zal vsakega, ki si ego pumpa s tem, da misli, da je on boljsi od tekmovalcev in tistih, ki to gledajo. Povej zakaj se pa naj zapravlja prosti cas, ce ne za uzitek?
Kdo si ti, da bos ljudem pravil, da na ta nacin lahko uzivajo, na drugega pa ne?!!


->Zakaj pa ti težiš da naj utihnemo, če so kritike avtomatsko na tvoji ignore listi?

Kritika definitivno ni na ignor listi pri meni, se precej dobrodosla je.
Ampak to kar ti delas pa nima veze z samim BB, ampak se zaradi svojega ega spravljas na ljudi, ki to gledajo. In z njimi ni cisto nic narobe, ce uzivajo pri tem naj gledajo.


-> In če bo en človek po branju mojih postov pomislil, da bi raje počel kaj pametnejšega

Kaj bo pocel bolj pametnega?
A je bolj pametno, da uziva na drugacen nacin? Da nemsto BB glede filme nominirane za Oskarje, poslusa klasicno glasbo ali opero, gre v muzej??? (pa ceprav mu to ni vsec)

ZAKAJ? Ce lahko isti uzitek dozivi z BB, Atomic Harmonik in gledanje Ameriske pite.
Moti me pa to, da se najdejo pametnjakovici, ki zelijo vsiljevati drugim kaj naj pocnejo, ker oni precenijo, da je nekaj poneumnljanje.

->Ne, ne zanima me. Saj vem da je težko razumet.

JA, pa Angelina Jolie te tudi ne zanima... zato ker je zate nedosegljiva, tako kot teh 75kEUR. Tolazis se pa z tem, da si ti boljsi, in nevem kaj se vse...
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: _marko ()

BigWhale ::

> Sem točno vedel da se bo kmalu pojavil nekdo tipa
> moj-edini-greh-je-no-brainer-tv-so-who-are-you-to-judge.

Tukaj sploh ne gre za moje grehe, gre za to, da si ti ubermenshc pametnejsi od nas vseh.

> Zgrešil si moj point.

Ne nisem.

> Možgane se da odklopit tudi na boljše načine, recimo poslušanjem glasbe
> (klasika je super za ta namen) ali sprehodom po naravi.

Povej mi. Zakaj so tvoji nacini boljsi od mojega. Prosim, za konkretno raziskavo, zakaj so tvoji nacini odklapljanja boljsi od mojega. Pa ne mi zdaj vlacit ven kake studije, da klasicna glasba pomirja fetuse med razvojem in umirja telo in duha in podobne traparije. In teorije o zdravem zivljenju in sprehodih. Klasike sicer ne poslusam, se pa s psom precej po naravi sprehajam.

Oziroma, kaj ko bi kar lestvico nacinov odklapljanja napisal, ha? Torej, glasba in sprehodi na prvem mestu. Kaj pa sestavljanje skulptur iz vzigalic? Puzzle? Kaj pa ce pogledas dokumentarno oddajo o zivljenju juznoafriskih gologlavih opic? Ali pa kak film?

A te Smrtonosno Orozje 4 bolj sprosti kot V Vrtincu? Kaj pa Moje Pesmi, Moje Sanje?

Ok, kaj pa vrtanje po nosu? Jaz to zelo rad pocnem. A to steje? Sedim na stolu, strmim v praznino pred sabo in vrtam po nosu. Je to dovolj dober nacin sproscanja?

A me razumes?

infidel ::

Ceprav nisem gledalec te oddaje se oglasam in se v naprej opravicujem za posredovanje v tej temi. Dajem podporo yerpu in zelim predstaviti samo nekaj kosckov, kaj zakaj in kako sam ocenjujem reality showe, ki sem jih dosedaj videl in jih zatem vecno odvrgel na smetisce in jih ne dirnem ni stapom vise. Biti gledalec, aktivnejsi ali pasivnejsi je le kapljica v morju komercialnega kroga, ki spremlja to oddajo in s tem daje tihi konsenz in spodbudo novim "kreativcem", da pripravijo naselednjo brainless oddaja iz serije reality showov. Rating oddaje je zelo pomemben, zato se gre pri teh oddajih v perverzne skrajnosti, tako vsebinsko kot s spremljajocimi aktivnostmi. Reklame, produkti, revije, traci, zgodbice, internet prodaja, nalepke, kapce vse to so se obrobne aktivnosti ali pa industrija, katerih produkti so ljudjem enostavno dostopni ze z enim smsom. Biti del sova, opazovati zvezdo showa, navijati za svojega idola je kot cokolada ob pol dvanajstih. Tako zelo okusno in minljivo. Ljudem je tovrsten show z lahkoto razumljiv, posebnega miselnega napora ni, mozgani so na pocitku, uzitek je gledati prepire, cakati pretepe in dogodke, ki jih nikoli ne bo, gledati kao neko podrjuhno miganje ali pa mini maxi joske na wcju. poslusati kletvice in uzivati v prvinskih nagonih udelezencev. Koncni rezultat oddaje je zmaga enega, ki si bo lahko kupil pol stanovanja ali pa ga zafrckal za nov avto in pleh bejbe.Zakaj to nekako ne prenesti v svoj "jebeni" vsak dan? Ljudje korak po korak spreminjajo odnos do druzbe in cloveka in se pocasi a vztrajno oddaljujemo. Cez desetletje pa bomo komunicirali kot terminali. Ce ze tehtam kako kakovostno prezivljati prosti cas dam tu vso moralno podporo g. yerpu, ki je ze nekazal domet teh oddaj. Vsekakor pa ima vsak svoj normativ, kaj je zanj kakovost in kako se sprostiti. Ljudje smo si razlicni. Sam sem na strani kreativnosti, kvalitetnih oddaj, z otroki rajsi pogledam poucno otrosko ali dokumentarno oddajo, risanko, se sportno udejatvovati ali drzim svojo babnco za rit.
ajdi ga, i.

kixs ::

So oddaje, so filmi, je muzika... vse to ti ponuja TV.

Izbiro imas zelo veliko, od poucnih zadev, do lahkotnih in do "neumnih". Vsak od nas pa ima moznost, da se odloci za kaj po porabil svoj, na tej Zemlji, dragocen cas.

Pravim, ce ze moras kaj gledat, glej nekaj z vsebino. Ce si kupis 24 urni dostop do BB-ja in to gledas vec kot 1 uro na dan. Potem bi se res zamislil. Res pa je, da drugace je nakup kartice nesmiseln.

Po moje, je cisto dovolj pogledat oddajo na A kanalu.

Nekaj z vsebino vsekakor nisem imel v mislih BB-ja in podobnih "reality" oddaj, ki ne prinasajo nic novega, nic izvirnega in so tako samo za tiste pol urice, za odklop mozganov in se morda obcasno malo nasmejat 8-O

lp

BigWhale ::

Torej, let's party like it's 1699?

Kapljica v morju sem...

... sem pa mislil, da sem Kit... ;>

_marko ::

infidel:
Nimam nič proti, lepo si predstavil svoje mnenje ZAKAJ TI ne gledaš tega. In seveda nisi z tem žalil ljudi, ki to gledajo.

->Ce ze tehtam kako kakovostno prezivljati prosti cas dam tu vso moralno podporo g. yerpu, ki je ze nekazal domet teh oddaj.

G.Yerpu bi raje, da ljudje cenijo enake stvari kot on sam, on bi rad da ljudje gledajo le zanj vredne stvari, pa čeprav oni tam ne uživajo tako in jim nasploh stvar ni všeč.


->Ce si kupis 24 urni dostop do BB-ja in to gledas vec kot 1 uro na dan. Potem bi se res zamislil.

Na koncu je pa ta človek, ki to gleda v tistem času srečnejši kot pa ti. In to je vse kar šteje.
Naj bo na programu to kar ljudje želijo gledat in NE to kar nekdo, ki še sam neve, da je zvišen, misli, da bi ljudje morali gledati.

BW:
:D
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.

Ejsi_Disi ::

Sam sicer ne gledam, ampak moj kolega pravi, da je zanimivo, ker gleda s tega vidika, kot da delajo eksperiment (film Das Eksperiment verjetno poznate) z ljudmi. Manipulirajo. Gre se samo za to, kdo je bolj psihično močan. In ljudje so za 75k € pripravljeni narediti marsikaj. MARSIKAJ. 8-O No, to pa privablja gledalce. Ekola, tako nekako si razlaga.

Sam pa priznam, da nimam časa niti volje tega gledat. Ampak vsaj ne težim ostalim kaj je dobro za njih in kaj ne (a ne yerpe?).

Tudi kakšne risanke in filmi so brainless...
Rock n' roll ain't noise pollution!

Yerpo ::

Ah ja seveda, gospod Ubermensch, katerega edine uboge pol urice sprostitve od dnevnih obveznosti predstavlja neškodljivo gledanje Big Brotherja. Kakšne svinje smo, ker mu še tega ne privoščimo. Ja, popolnoma si zgrešil moj point. Hočem povedat samo, da je perverzno naslajanje nad neumnostjo drugih nevredno človeka. Pa lahko narediš lestvico zarad mene, ampak bolj patetičen način sprostitve bi bil samo še, če bi šel direktno nekomu delat škodo. Ampak gospodu ubermenschu to nič ne pomeni, ker ima stvar itak samo za odklopit možgane od napornega dne. Zakaj se potem oglašaš tule? Saj se debata sploh ne nanaša nate.

Mislim, to je točno isto kot parkiranje na pločnikih. Vsak, ki je kdaj hodil po Ljubljani se bo strinjal, da so vsi pločniki zaparkirani in da je stanje za znoret. Potem pa vsak, ki mu to na licu mesta očitaš, pribije nekaj v stilu "Jaz sem priznan astrofizik, ljubeč mož in skrben oče treh otrok. Poleg tega sem samo za 5 minut tule pustil avto. Kdo si ti, gnida, da mi boš to očital?"

@marko_: zakaj pa potem mene ocenjuješ po teh kriterijih? Resno ne vem zakaj bi sicer mislil o meni, da bi se šel takole ponižat pred par sto tisoč gledalci, pa če bi bilo milijon evrov v igri. Ker je itak vse vnaprej zrežirano. A ti povem kaj se bo zgodilo? V roku par dni se bo zadeva izrodila v obračunavanje med par osebami (oz. ne izrodila, ker je to v bistvu smisel vsega skupaj), ostali bojo bolj ob strani. Zmagal bo tisti, ki bo našel najboljše razmerje med karizmatičnostjo in zahrbtnostjo. Potem bo eden od poražencev s par navijači za sabo zagnal vik in krik, kakšne svinjarije so se dogajale v zakulisju in kako je bilo vse skupaj krivično. Malo se bojo še dajali po tabloidih in čez pol leta bo stvar pozabljena. In na svidenje v naslednjem "reality" showu.
Mrbit ja

kulSMS ::

Yerpo... kot bi poslušal velikega poznavalca reality show-ov.
(pa nič slabega ne mislim s tem)

Yerpo ::

Ah, lahko bi si mislil da bo prejšnji sestavek izpadel kot da gledam vse reality showe 24/7. Da vam prihranim trud, tista obnova je posplošitev, miks naključnih dejstev iz večih dosedajšnjih showov, kar pač človek slučajno sliši naokoli (žal se temu ne da izognit).
Mrbit ja

gzibret ::

Oni striptis je bil kar zanimiv :D Če nebi vrgel uč na tole temo, bi ga verjetno zamudil.:P
Vse je za neki dobr!

nevone ::

Mah, ja. Čisto nepotrebno (seveda pa dovoljeno) je biti nek čistun tuki. Ni nobena tragedija, če gredo eni na tako avanturo, in tudi da se nekateri drugi ob tem naslajajo/mo ni nič narobe.

Da ima to kakšne negativne posledice na družbo, jest ne bi rekla. Vsi ljudje ne morejo početi in niti nimajo sposobnosti početi nekaj uber pametnega in pomembnega. Pač na drugačen način iščejo svoj prostor pod soncem.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

chucki ::

SE enkar se je slekla! 8-O Klik!
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

V-i-p ::

vsem: ne klikajte, cepec je dal link na eno stran, ki ti meče popupe ven, jo poznam že doooolgo časa, samo pri FF tole ni blema odpret >:D >:D >:D
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: V-i-p ()

chucki ::

Zmotil si se pobec. :D
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

nevone ::

Indeed you are!

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: nevone ()

BigWhale ::

> Hočem povedat samo, da je perverzno naslajanje
> nad neumnostjo drugih nevredno človeka.

Yerpo, pojdi nazaj in preberi kaj si napisal, pa kak samocitat sem nalimaj.

Sicer pa sedaj pravis, da so tisti, ki sodelujejo v reality showih neumni, oni, ki jih pa gledajo so pa v bistvu se slabsi od njih.

> Ampak gospodu ubermenschu to nič ne pomeni, ker
> ima stvar itak samo za odklopit možgane od
> napornega dne.

Ne bodi no tako pokroviteljski, ti si tisti, ki se imas za pametnejsega in pravis, da naj se jaz na kak drugacen nacin sproscam.

A mi posodis kak CD s klasiko?

Stari, ti si car!

Modri dirkač ::

Namest BigBrotherja vsi k večernemu bogoslužju!
Da se ne bomo prefersno naslajal nad striptizi.
Amen!

We are spirits in a material world...

:)
Everybody lies!

macgajver ::

BIGWHALE ko si ravno omenil ovco to sm jest reku pa ne za tiste ki to po tvju gledajo to si lepo povledou sej nej se člouk relaksira in gleda kar pač če samo da bi pa plačal da lahko to gledaš 24ur na dan je pa druga reč.
tenstan krompir je pa zakon

Zgodovina sprememb…

jype ::

75k ojro? Madonca, grem stavt, da za vsacga od udeležencev vem, kako jih bo porabil :)

BigWhale, ne gledat Big Brother, k se ti možgani kvarjo. Klanje in rešetanje in veliko krvi mnogo bolj blagodejno vpliva na organizem, pa še otroci lahko zraven gledajo, ker se ne vidi genitalij.

BlackHole ::

Yerpo, ravno tako kot ti meni, lahko jaz tebi rečem, da občasno poglej oddajo BB, ker to je res nekaj tako zelo sproščujočega. Neumno se mi zdi, da zapravljaš tiste pol ure za kakšne druge stvari neumne stvari.
Mogoče bi se lahko poistovetil s tole Jessy iz BB, ki je celo ali pa tudi javno povedala, da je boljša od ostalih. Čeprav nekega razloga za to ni navedla, podobno kot ti. Da ne omenjam, da obnaša skrajno idiotsko.
Sicer pa, imamo že kar dva predčasna odhoda iz BB. Ne vem, kaj so pričakovali, da se bojo sončili in uživali MAGIC LIFE. Če lahko še malo pokomentiram dogajanje v BB hiši.
LP Marko

BigWhale ::

> BigWhale, ne gledat Big Brother, k se ti možgani kvarjo.

Ma, saj ga ne gledam, je na TVju ob tisti uri, k Jakoba spat spravljam... Kaj ces.

> Klanje in rešetanje in veliko krvi mnogo bolj blagodejno vpliva na organizem, pa
> še otroci lahko zraven gledajo, ker se ne vidi genitalij.

Ja, klanje in resetanje je precej bolj kreativno!

cryptozaver ::

Ma kaj pametujete. Dejmo rajs gor kaksen pameten link. Naprimer tole.

grex ::

Zdi se mi da bi big brotherja hoteli predvsem tisti prepovedat, ki zelo radi drugim solijo pamet o tem, kaj je prav in kaj narobe.
Take stvari se počne v državah, o katerih vsak dan poslušamo. Žal sedaj tudi v nekaterih nam bližnjih.

micron1 ::

Še dobro da obstaja emule, ni nobene potrebe da bi obiskoval BB stran, če je kaj pomembnega se najde tam. Tudi prvi seks v Big Brother hisi (zaenkrat se ne videno --- čakam da se prenese)

BlackHole ::

Prvi seks oz. premikanje rjuh se je zgodil ja. Mogoče bomo dobili enega rom rokerja. :D
LP Marko

Icematxyz ::

Nevem no men pač ni za gledat neke nage pičke tam 10 krat, pa dva kak se natepavata pa kletve nosntop pa folka, ki ma očitno še marsikaj neraščiščenega v glavi.

Pa potem njene mame ko jo povabijo v studijo in jo vprašajo kako se ji zdi to da ji tam en hčerko natepava. Juhuhu prinesla sem kekse...

Ta odaja mi je tako kot da bi šel poiskat eno gnojno jamo pa se vlegel v njo pa se vprašal pol kako sem se znašel v takem dreku in še zraven bi glumil.

Res podn od podna so mi ljudje not v odaji in sama oddaja kako izpade. Dobesedno drek je to kaj nam kažejo pa nas posiljujejo z tem.

Bobb ::

Ja, res je čisto sranje.
Bom kar prenehal plačevati TV naročnino na Kanal A in POP TV :)

Matevžk ::

offtopic:
vsem: ne klikajte, cepec je dal link na eno stran, ki ti meče popupe ven

99 % takelih nategov se da rešit s preprosto previdnostjo: preden klikneš link, poglej URL, na katerega te pelje. Seveda obstaja miljavžent trikov (ki delajo ali pa tudi ne), da se ta URL ne prikaže ali pa da URL vsebuje tisto, kar človek misli, da išče, ampak ... to je tisti preostali 1 %.
lp, Matevžk

Looooooka ::

jst bom kr sklepu da je par osebkov,ki gor tok ocitno branjo te ovce na poptvju v sorodu oz znanstvu z nekom iz omenjene oddaje.
ker normalna oseba pac ve da so vsi na oddaji najbolj glupa skupina ljudi,ki se jih da spravt na tv.
in to lahko ves ze sam zarad tega, ker so jih zbral.Normalnih ljudi se za take showe ne zbere,ker jih potem ne bi NOBEN gledu in ne bi noben nc zasluzu.
"kdo si ti da se bos meu za bolsga od teh na tvju".
amm...99% folka na tem forumu je bolj normalnih od teh freakov gor.Pa tud ce vsak dan sraufajo diske vn pa not pa stejejo temperaturo v kisti za zabavo.
Da gres na tv in v roku 3 dneh sirni sloveniji poves kok debilnega tipa si mela...oz se zacnes za vsako zahojeno stvar jokat kot otrok(PR VEC KOT 20 LETIH)...pove da si totalno nestabilna emocionalno nedorasla oseba.
Zdej ne vem ce so to nehal delat ker sm sam eno oddajo gledu ampak mislm da so uni psihiatri in ostali bolj izkuseni ljudje na oddaji vse povedal.
Men osebno gre ze to na jetra da nam vsak let posiljujejo 10 let star koncept oddaj in se pretvarjajo kot da so boga za jajca prjel ko smo bli v resnici teh oddaj siti ze pred 5 leti ko si jih lahko ze gledu na tvju.
To da se gres pa pred kamero dol dajat je pa cist dost da te ne glede na to kaksn kreten sm obsodm za totalno budalo,ki nima nobenga spostovanja do sebe kaj sele starsev.
Plus vsi so ovce,ker skacejo okol kot klovni za zabavo ljudi,ki doma nanje v 99,9% gleda kot totalne bebce.
In ne...ta denar,ki je za nagrado(ki je v primerjavi s showi,ki jih tok pateticno kopirajo zlo mejhn....) ni vredn tega.

Matevžk ::

Ha, Loooka. Končno spet en post od tebe, k ma rep pa glavo :)). Pa še strinjam se s tabo!
lp, Matevžk

grex ::

kaj pa tako. Zamislite si dve skupini ljudi, ki jih postaviš pred kamere in še pred tisoče gledalcev. Te kamere potem kažejo na TVjih po vsem svetu.
Ti dve skupini sta iz različnih držav, zraven pa je še ena žoga. Vsakič, ko jim le-to uspe spraviti v gol nasprotnega moštva pa začnejo kazati čustven izbruh (nekaj med agresijo, jokom in še marsičem). Toliko o čustveni stabilnosti.

Pa kolk ljudi to gleda - totalni nestabilneži torej,...poleg igralcev seveda.

Temu smo včasih rekli sindrom druge droge in iste mentalitete. (pijanci pravijo da so raverji idioti,.. rajverji pa ravno obratno - oboji pa uporabljajo iste argumente).

Torej če se vam dopade gledat nogomet, govorite pa čez BB - potem je to to.

ripmork ::

men bi blo zakon da bi naredil nekaj v stilu Takeshi´s castle...
to bi blo za režat - ampak tako, ala Bigbrother style, da bi moral mulci pa mulke vsak dan 2 meseca nonstop prenašat raznorazne zajebane igre,
in ne bi smeli it ven sploh. To pa bi gledal definitivno. Posebej una igra ko se kamen kotali in se mu moraš izmikat, medtem ko tečeš navkreber po ozki poti...:D

Če hočejo met teh xxxx Eurov, naj se kar bolj orenk namatrajo jest rečem...>:D

Icematxyz ::

Bistvena razlika med nogometom in slovenskim BB je v tem da nogomet povezuje in vzbuja evforične emocije in pripadnost.

Ta big brother slovenski pa zbuja revolt, gnus in razdvaja.

Tako da slabo primerjavo si dal in neboš z njo nikamor prišel.

grex ::

hehe, jaz pravim da nogomet zbuja revolt (jebeni hrvati/nemci/_kr_eni, prasci, se vam je usral), gnus (sudija je podkupljiv lopov, na vislice z njim) in razdvaja (mars u tisto hrvasko/nemcijo/_kr_nekam, jebo te).

evforija = nestabilnost
pripadnost? komu? Zahoviču?

Primerjava je zelo dobra in če si dobro prebereš uporabljam iste argumente kot ti.

Nogomet je sprostitev, BigBrother je sprostitev. Če se ti sproščaš z nogometom, pusti tiste, ki se z BB pri miru. In obratno.

zizu4u2 ::

Ja kaj, big brother osvobaja možgane težkih misli, ni kaj ;) Instant stupidity.

strictom ::

Sama skoncentrirana inteligenca na tem Slo-Techu, sama. Kako ste vsi pametni, ki ne prebavljate BigBrotherja in kako smo vsi neumni, ki ga gledamo. Kurc, meni je zanimivo videt 12 ljudi odrezanih od sveta brez česarkoli pametnega za počet. Vsaj vidiš s čim lahko ti čas preganjaš.

Največji carji so pa tako uni, ki cele dneve šimfajo čez nas, ljudi, ki imamo IQ tak kot velikost podplata in gledamo resničnostne šove.

Fuj in fej. Blek pa bled.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

para! ::

Jah, vsi v jok pa na drevo, ker so nam ponudli tale reality show, ane. Je pač še ena oddaja na tvju. Močno dvomim, da to poneumlja oziroma škodi gledalcu, kot v tej temi marsikdo rad trdi. Pa četudi bi negativno vplivalo na folk (si ne predstavljam kako) se še vseeno lahko predvaja.

Po vaših postih sodeč (luka in podobni) niste nič manj zakompleksani kot tiste stare babice, ki so tako zelo proti hardcore pornjakom, ker jih v tisto posušeno vagino noče nihče več nategnt. Res ne vem od kod vam vsi ti kompleksi, al je to zavist, ker ne dobite dovolj pozornosti od drugih ljudi, pa ste pol fauš tistim, ki pozornost uživajo...

Ne razumem vas, res. Sej to, da bb NI poučna oddaja vsi vemo. Da nimaš nobene koristi od tega, da jo gledaš, prav tako. Težko pa bo kdo dokazal, da je ogled dokumentarcev ala "kako zgradijo most", in "samo trenutek do katastrofe", bolje porabljen čas, kot pa ogled bb.

Samo vi pa ste sposobni iz enga nepomembnega bb showa sklepat, da so tisti, ki gledajo to oddajo avtomatsko pod vašim nivojem, da tisti, ki so tam v oddaji pa so komaj ljudje.

lp
Death before dishonor!

strictom ::

Okej, kar je res bedno, je to da ni nobenih lušnih punc. Če bi kupil kartico bi jo kupil samo zato da bi videl Romkinjo kako se tušira.

:8)
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

para! ::

Joj strictom. A ni blo že v prvi oddaji jasno, da je tale romkinja visoka 149 cm, ko se nasmeje se sicer vidjo zobje, a kaj ko vsi pokrivljeni, joške ma pa tud take kot 15 letniki mozolje. No, vsakmu svoje ;)

lp
Death before dishonor!

Tilen ::

Bom kar prenehal plačevati TV naročnino na Kanal A in POP TV :)

Od kdaj pa njim plačuješ naročnino? 8-O

Ti plačaš samo nacionalki... >:D
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

Icematxyz ::

Saj privoščim tistim ki radi to gledajo.

Zamerim le tistim ki sproducirajo in ustvarijo tak koncept in nastavijo take ljudi kot so jih in način kako vodijo slovenski big brother.

Ker oni so določili in nastavili vse tako kako bi naj nam bilo všeč in oni ocenijo kaj mi rabimo.

Čisto kul bi bil en normalen okusen resničnostni šov ne pa da namerno prikazujejo in hočejo točke pridobivati na:

-neinteligentnih posameznikih ki glumijo
-kletvi
-trdi erotiki

To ni več šov ampak je en trdno določen scenarij in miselnost in če da bi naj nas s tem Liberalizirali in pokazali kako smo mi gledalci zadaj v svojih nazorih saj češ to nič ni takšnega in sedaj smo mi zaplankani in ne vemo kaj je sodobno in okusno in primerno za naš okus.

Oprostite ampak s tem bi se lahko identificiral le če bi imel nisko samopodobo in se nebi cenil.

Če pa je kdo še res na tisti stopnji da dobi trdega zraven pa potem ves srečen vsaj teden dni ima materiala za mastrubiranje potem mu pa seveda privoščim in naj uživa.

Škoda le da še niso dali mame od nje not pa da si on privošči mamo in hčerko. Potem pa v studiju bi vprašali Ateja kako se mu to zdi vse skupaj? On pa bi odvrnil: saj to je čisto normalno jaz to podpiram. Saj to ni nič takega. Pa še kekse sem jim prinesel da bodo se potem malo posladkali.

Oprostite, ampak prvič to zame ni liberalno ni sodobno ni okusno in nima dobene globine in dobene prave vrednosti še več gnusi se mi.

To zame sploh nima dobene vrednosti tako da sploh ne morem dati na lestvico recimo da bi ocenil z 1.

Žal pač resnično mi se šov z katerim nas posiljujejo gabi. Če bi hotel v tem uživati potem bi moral biti na ravni rastline.

grex ::

Glej, nobeden ne pravi, da ni nekaj resnice na tem, kar praviš. Navsezadnje je BB bil narejen za dobiček. Ampak mu ne moreš tega zameriti, ker je transparenten - ne izdaja se za nekaj hiperintelektualnega ali za kaj več - celo pove ti, da je na nivoju tračarske revije. V tem primeru ga pozdravljam kot primer uporabe svobode govora. A right to be an idiot, če tako hočeš. In gledanost imajo veliko, bodi prepričan v to.

Mene bolj moti, če se takšne stvari dogajajo na informativnih oddajah. Kjer dejasnko ljudem govorijo, kaj je prav in kaj ne in pri tem ostajajo resni (ok. ta pametni jih itak pogruntajo, tako da spet ni prevelike panike). Na prvi pogled je moteče, da gre v teh oddajah za dobiček, ampak po tehtnem premisleku nisem siguren, če sploh obstaja boljša alternativa.

Ali pa če govorimo o nogometu in posledičnem nacinalnem ponosu. Ponosen sem, da sem Slovenec, ker je (neslovenski) selektor izbral (neslovensko) reprezentanco, ki je premagala (ok naj bo - pod našo zastavo) drugo državo. Ne vem, kako je tu drugače res ne.

Ali grem spat z mislijo, da sem boljši človek, kot ona krula na BB ali z mislijo, da sem bolši človek, ker smo dali gol.

dzinks63 ::

:)) Zelo različni karakterji so , čedalje bolj težko jim bo.

BlackHole ::

Nevem no men pač ni za gledat neke nage pičke tam 10 krat....Ta odaja mi je tako kot da bi šel poiskat eno gnojno jamo pa se vlegel v njo pa se vprašal pol kako sem se znašel v takem dreku in še zraven bi glumil. Dobesedno drek je to kaj nam kažejo pa nas posiljujejo z tem.


Na kratko. Zakaj za vraga gledaš oz. zakaj ležiš v tej gnojni jami? Pa kdo te posiljuje? Kaj so te zvezali pred TV in ti vklopili BB? Kak ti ni nerodno pri napisanem kritizirat ljudi v BB? :\
LP Marko

Icematxyz ::

Saj pa kdo je rekel da gledam?

Pogledal sem prvi del ker je pač novost pa te zanima kako bo. Prvič in zadnjič. Ampak takrat še nisem obsojal nič pač meni ni bil všeč.

Nato pa ker imam kanal A shranjen med drugimi kanali in med reklamami prešaltuješ in ob 20 uri sem kar pogosto pri TV sprejemniku ne moreš pač da nebi opazil za 2 sekundi tudi te gnojnice. Vrjemi pa da takoj menjam.

Za direkt časopis tudi vem recimo da obstaja pa ga sem samo 1 krat videl v živo pa ga popljuvam kadar hočeš. Pa ga ne rabim brat.

Tako da "zakaj gledaš" je slab argument. Ker ne gledam.

Posiljujejo pa me z tem kot sem napisal že s tem da ga sploh predvajajo in moram jaz pa četudi 1 sekundo na dan to videti da mi dvigne želodec.

Kanal A pa bi tudi rad obdržal v spominu TV sprejemnika oziroma si mi dal sedaj dobro idejo da pač za 3 mesece izbrišem kanal A iz spomina.

Ampak potem spet bo pri pop tv v poročilih vrjetno kaj in spet bom posiljen z tem sranjem.

Pujcek ::

a se lahko naredita dve temi: ena kjer bomo debatiral kok je oddaja debilna, analiziral kdo jo gleda in zakaj ter podobni, ter druga v kateri bodo lahko gledalci debatirali o dogajanju v oddaji. ker tole zdej ni vse skupi nic. admini mal migat sej zato ste tle da red delate...
:)

Icematxyz ::

Ne saj jaz če sem edini proti (ali tudi ne) se umikam z veseljem. :))

Ni sploh problema! Ampak pač moral sem povedati nekam svoje mnenje ker na 24.ur bi se moral prijaviti pa se zaradi BB nebi nikoli! V sebi pa nisem mogel mojega revolta držati pa upam da mi ne zamerite da sem ga izlil v to temo. 8-)

Jaz se odstranjam samo prosim vas lepo NE NARDITI DVEH TEM!

Lepo prosimn resnično ne, ker si ne zaslužijo. :D

overlord_tm ::

današnji NMK ...
1 2
3
4 5


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Big Brother slavnih - 2010 (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8915661 (10194) Sims
»

Big Brother (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13514626 (7405) TokioGangsta
»

Mentalno stanje gledalcev in/ali igralcev v BB-ju (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
937043 (4856) Keyser Soze
»

Bar II (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11912424 (4512) Amare

podpora Almi v BARu

Oddelek: Loža
443437 (2055) Tody

Več podobnih tem