» »

V (za visitors)

V (za visitors)

«
1
2

Okapi ::

To je pa tako, če ljudje (tisti v seriji) ne gledajo Stargate. Ker če bi, bi takoj vedeli, da je Morena Baccarin kot vodja alienov very bad sign;)

O.

krho ::

Ja res je bolj primerna za Firefly style vloge :)
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

Izi ::

Jaz sem staro serijo in mini serijo gledal že pred hudo dolgo časa ampak takrat je bil tisti V za Victory in ne za Visitors.
V rišejo po mestu uporniki, ki si želijo zmage (victory). Tisti, ki je prvi narisal V je takrat tudi razložil zakaj V in kaj pomeni.
Vsekakor je Victory :))

NorK ::

V (še) ne pomeni Victory. Zaenkrat označuje obiskovalce, kasneje pa bodo morda črko uporabljali tudi uporniki.

Tr0n ::

V for Vendetta. :)

Izi ::

Se posipam z pepelom, v tej novi seriji vse prišleke kličejo V, kar naj bi pomenilo Visitors.

Na žalost pa moram reči, da je serija precej slabša od starega originala. (mogoče pa sem bil takrat samo precej mlajši in manj zahteven gledalec)
Vse skupaj se dogaja močno močno prehitro. 3/4 celotne zgodbe so nam razkrili že v prvem delu. Videli smo že njihovo pravo identiteto, vemo kdo so njihovi skrivaj infiltrirani sodelavci na zemlji, njihov pravi namen je tudi že razkrit, in boj za zmago se je tudi že začel. Kaj sploh še ostane. Še ena epizoda za zaključek in potem konec?

Liki so plitki do konca, preteklosti nobenega lika ne poznamo, nametali so nam toliko novih likov brez ozadja in motivov, da si za večino še imen nisem zapomnil.
Ker se zadeve razvijajo prehitro, da bi lahko zraven sploh kaj razmišljal sem se zalotil da sredi zgodbe zeham :|
Na koncu možgane povsem izklopiš in kot kak zombi konzumiraš dogajanje od katerega v bistvu nimaš ničesar.

Upam, da ne bom kakšnega V fana užalil, ampak tale priredba V je mene močno spominjala na daleč najslabši film, ki sem ga letos pogledal in to je bil G.I. Joe: The Rise of Cobra, v katerem so verjetno uživali vsi, ki jim ne deluje nič drugega kakor samo še mali možgani :P

Sicer pa okusi so različni. Morda bodo naši mlajši gledalci, za katere je SGU prezahteven, tukaj našli svoje zadovoljstvo.
Jaz se vračam k moji trenutno najboljši SciFi seriji SGU.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

joze67 ::

Letošnje serije so (spet) obremenjene z olimpijskimi igrami. Časa ni veliko, za po OI pa se ne ve, kdo bo preživel in kdo ne.

Gregor P ::

Mene ni toliko motilo, da se je odvijalo prehitro, v bistvu sem celo vesel, da so nam podali toliko informacij; namreč, kdo bo pa čakal na kakšnih 10 delov, da boš zvedel to kar že itak veš iz zgodbe originalnih delov kot npr. kdo so v resnici "obiskovalci" in pa da imajo slabe namene ipd.

Meni se je zdelo malo čudno, da so očitno tako krvoželjni, da se radi spopadajo kar neposredno z zemljani, namesto da bi uporabili kakšno bolj sodobno orožje za nevtraliziranje manjše skupine ljudi. Nisem pa gledal originalnih delov, morda resnično uživajo v tem.

Pa tudi ljudje smo prikazani kot take ovce, da si v bistvu povsem zaslužimo, da nas vodijo kakšni "marsovci".
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Gregor P ()

jest10 ::

3/4 celotne zgodbe so nam razkrili že v prvem delu. Videli smo že njihovo pravo identiteto, vemo kdo so njihovi skrivaj infiltrirani sodelavci na zemlji, njihov pravi namen je tudi že razkrit, in boj za zmago se je tudi že začel. Kaj sploh še ostane. Še ena epizoda za zaključek in potem konec?

Kaj nam ostane? Najverjetneje nategovanje v neskončnost boja med Vji in uporniki, ter reševanje zavedenega sinkota, ki se bo najverjetneje skregal z mamo in se vsaj za nekej časa preselil k Vjem

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jest10 ()

Okapi ::

Gregor ima čisto prav. Ne morejo avtorji pol sezone skrivati resnične narave V-jev, če praktični vsi gledalci vedo, kdo so. Izpadlo bi res neumno. Tako so v prvem delu pokazali v bistvu vse, kar večina že ve, na hitro predstavili večino glavnih likov, od tu naprej pa se bodo stvari začele zapletati in razpletati. Serija ni remake stare. Kar sicer še ne pomeni, da bo dobra, ampak zaenkrat je še vedno obetavno.

O.

loki0101 ::

V pilotu so odkrili večino zgodbe, res. Ampak saj je bilo vse znano že vnaprej: serija je remake, zato tudi ni smiselno skrivati glavnih tem serije. Vsi že vemo kako se bo zgodba odvijala, je pa to lahko prednost in tudi pomanjkljivost.

Napovedi:

Froc bo prišel v navzkrižje s svojo mamo. Potem bo odkril pravo naravo V-jev in se ji bo pridružil v bitki (nekje pozno v seriji).
Župnik in agentka bosta šmirgrala ... mogoče bo seks, najbolj verjetno pa ne. Župnik bo odkrival svoj odnos do vere in boga ... mogoče bo izgubil vero, najbolj verjetno pa ne. Črnec, ki je tudi alien, bo razpet med pomaganjem upornikom, ki mu najprej ne bodo zaupali, ker je alien, potem pa ja, ker se bo s svojimi dejanji dokazal, in svojo človeško zaročenko ... mogoče bo izbral mirno preživljanje preostanka svojega časa s svojo ljubico, najbolj verjetno pa ne. Novinar se bo moral odločiti kaj mu je bolj važno: kariera ali pravica ljudi, da so obveščeni o pravih namerah V-jev ... mogoče bo izbral kariero, najbolj verjetno pa ne.
V-ji bodo najprej prijazni, ljudje jim bodo zaupali. Potem V-ji ne bodo več prijazni do nekaterih ljudi, ki jim ne bodo zaupali, vsi drugi "nepoučeni" ljudje jim bodo zaupali. Na koncu V-jem ne bo noben zaupal in se bodo vsi stepli.
V-ji imajo superiorno tehnologijo, ki jo bodo uporabljali v svoje namene. Ampak ljudje imajo "srce" in vsi vemo, da srce na koncu zmaga.
Tišina, prosim: zastava, himna, zgodovinske reference na bitke z angleži, patriotski tralala ...

Zgodba IMHO ne bo nekaj posebnega, vse bo dejansko odvisno od razvoja likov, superiorne produkcije in predstavitve novih, nezemeljanskih tehnologij. Nekako kot originalni V, Earth: Final Conflict, First Wave ...

Pričakujem cool gizmote, ki delajo pinjau, pinjau.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: loki0101 ()

Izi ::

Tile vesoljčki so dejansko paradoks in v realnosti sploh ne bi mogli obstajati.
Na eni strani gledamo visoko razvita bitja, ki so sposobna potovanja po vesolju, njihove ladje sploh ne poznajo gravitacije in imajo na razpolago cel kup visokotehnoloških gadgetov. Na drugi strani pa gledamo ista bitja, ki so po izkušnjah nekje na stopnji Šimpanzov.

Vsa bitja, ki pridejo na neko stopnjo razvoja dajo skozi številne vojne, če ne z drugimi bitji pa sami z seboj. Tile kuščarji pa zgleda, kot da se še nikoli v življenju niso z nikomer borili.

Čemu vsa ta nepotrebna šarada?
Zakaj bi bilo potrebno si najprej pridobiti zaupanje bitij, katere imaš namen zasužnjiti?
Kdo pri zdravi pameti, bi poslal peščico popolnoma nezaščitenih in skoraj neoboroženih vojakov da uničijo prvo gnezdo upornikov?

Toliko nesmislov na kupu je težko najti v kakšni zgodbi.
Če bi bila zgodba realna bi Obiskovalci najprej uničili vse satelite okoli zemlje, nato v nekaj urah zbrisali iz obličja zemlje vsa mesta nad katerimi lebdi velikanska ladja, nato pa onesposobili še elektrarne, vojaške baze in mostove.
Ostale ljudi, ki bi jih bilo še vedno več kot preveč bi sterali v taborišča. In naslednji dan bi lahko že veselo gradili rudnike in vanje pošiljali ljudi z krampi, če že po nekem čudežu ne premorejo strojev za izkop mineralov po katere so prišli. Voda, katera jih tudi močno zanima pa tudi ne bi bila preveč onesnažena zaradi podrtih večjih mest. Reke tako ali tako tečejo iz gorovij.

Taktika maskiranja v sovražnika in počasno infiltriranje na odločujoča mesta med sovražniki pa bi bila smiselna samo, če bi zavojevalci prišli z eno samo majhno ladjo in nekaj 100 vojaki oboroženimi samo z ročnim orožjem brez bomb in raket.

Če pa bi se šli resno znanstveno fantastiko potem pa ljudje tako ali tako ne bi vedeli kaj se je zgodilo.
Že iz razdalje Venere ali Jupitra bi velikanska matična ladja z enim strelom spremenila naš mali planetek Zemljo v prah in potem bi poslali nekaj rudarskih ladij, da posesajo H2O in tiste minerale, ki jih rabijo in že bi se lahko odpravili naprej >:D

Tole kar gledamo v seriji V je bolj podobno komediji.
Kot da bi gledali skupino velikanskih medvedov, ki se hočejo dokopati do meda v nekem čebeljem panju, pa bi se namesto, da bi vzeli kar rabijo ne oziraje se na čebele, se odločili, da se oblečejo v čebelje kostume in se začno pogajati z čebelami, da jim bodo v zameni za med potem stražili okoli panja in odganjali morebitne sovražnike.
Kakšen 6 letnik bi morda še užival v taki pravljici starejšim pa se ne bi zdelo niti smešno ampak samo še neumno. Enako je z V.

WarpedGone ::

Realne zgobe 98% ciljne publike ni sposobno dojet in bi stvar na prvo žogo razglasila za "brezveze" in šla na pivo.
90% ostalih je preveč utrujena in si želi le lahke sprostitve ob večerih. Par ostalih, ki si želijo realnih zgodb, pa jamrajo/jamramo kako ni nič realnega za gledat.

Stvar ni povsem nepovezana s "future shock-om".
Zbogom in hvala za vse ribe

Okapi ::

Pa še nekaj je. Ne moreš človeškega načina razmišljanja kar prenesti na aliene. Češ, ljudje bi to naredili čisto drugače, torej bi tako morali ravnati tudi alieni, ki so še bolj pametni od nas. Ne gre to tako.

Že pri človeških družbah so velike razlike v načinu razmišljanja in ravnanja, kako razmišljajo alieni si pa v resnici ne moremo niti predstavljati. Lahko so tehnološko zelo napredni, pa v stikih z Zemljani vseeno delajo za nas čisto nelogične stvari.

Je pa seveda res, da sci-fi ni dokumentarni film, poleg tega pa nekatere možnosti niso zanimive za film. Če alieni od daleč razfukajo Zemljo, iz tega nekako ne moreš narediti dobre serije.:P

O.

bluefish ::

Po prvi epizodi nisem ravno navdušen, bo potrebno počakati še na kak del ali dva.

helsing ::

Prvo kot prvo je še daleč prezgodaj da bi lahko kdorkoli sodil o kvaliteti nadljevanke. Če se že spuščamo v detaile nadaljevanke: niti ne poznamo pravega namena nezemljanov.

Kot drugo.. tole ni niti podobno SG-u. Stvar me še najbolj spominja na 4400.
Gre bolj za teorijo zarote v zvezi z nezemljani: "Vesoljci so že dolgo med nami, njihovi nameni so nam pa neznani".

Zakaj ne raztrelijo zemleje?
Zato kr je to nadaljevanka ki ima namen trajati malo več kot 10 min!!
Tole je ZF - nihče ni rekel da bo realno.. tudi SG ni realen - zdaleč od tega - kot primeri:
Reševanje planetov z tisto malo pehoto? Par vojakov komot infiltrira visoko tehnološko raso, pobije vse vojake na poti in to samo z eno pištoli ker so jih pač prej ujeli. Zakaj pa jim tam ne raztrelijo zemlje? SG je čisti macgyver samo stopnjo višje.
SG je dober samo zato ker stvari poiskušajo prikazati kot realne z pomočjo "technojibberisha" tako da je gledalcem vse skupaj bližje in tako lahko upajo da se bodo podobne stvari lahko res zgodile v resničnem življenju. SG ni nikakor zahteven zaradi tega ker ti bi dal misliti kot je bilo napisano v zgornjem postu - zahteven je zato ker je postal enoličen ter skoraj "dolgočasen" kar nekaj sezon nazaj - nič čudnega da so vmes prekinili snemanje.
Zelo lahko je kritizirat.
Sicer SGja ne poznam najbolje, vendar mi je po nekaj pogledanih delih zgoraj navedeno postalo dokaj jasno.

Kot tretje.. izi: get a life! (sry)
Nekateri pač gledamo nadaljevanke in filme za sprostitev in ne zato da bomo z njo oz. v njej živeli. Pa če gre za par nesmiselnih prizorov ki so privlačno prikazani.. zakaj pa ne.
Sicer je res fajn da te kdaj nadaljevanka potegne vase in ti da kaj za misliti.. kot je npr. Lost. Ampak se da komot tudi brez tega.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: helsing ()

loki0101 ::

Nobena mainstream nadaljevanka ne bo popolnoma brez napak in nelogičnosti. Vsaka nezemljanska rasa bo morala biti vsaj malo podobna ljudem, ker ljudje sami zahtevamo nek razpon vidnih čustev, tudi od alienov.

Zadnjič sem bral članek od režiserja District 9 kako so študirali ščurke in druge žužke, da bi ustvaril kar se da verodostojne in tuje nezemljane. Toliko časa so posvetili razmišljanju kakšni naj bodo vesoljci. Toliko časa so posvetili dizajnu, potem pa je moral dodati človeške karakteristike, da so se lahko gledalci poistovetili z vesoljci, ker so vsi koncepti in prototipi izgledali preveč tuji, ljudje pa so morali čutiti določeno simpatijo z vesoljci.

Glavno bistvo ZF je odnos ljudi do tehnologije: ko se pojavi nova tehnologija, katere so njene prednosti, slabosti; kako ljudje reagirajo, ko so postavljeni pred nekaj novega, kako bi ti reagiral če danes pristane ladja na tvojem vrtu ...

Ideje, tehnologije, koncepti so gonilna sila ZF. Če je serija mainstream, bodo ustvarjalci vedno izbrali najmanj kontraverzno pot. Oni so zli, mi smo dobri. Tega jim ne moremo zameriti, že vsaj par desetletij, od kar je ZF končno dobila na kredibilnosti, delajo tako.

Motijo pa me napake kot jih je že Izi omenil: napad golorokih vesoljcev na upornike (kje so laserji, vesoljske puške, pištole), vnaprej so vedeli za sestanek in niso prinesli orožja - taktična napaka in še bedasto po vrhu. To so napake, ki jih rodi šlamparija; scenaristi, ki so preleni, da bi dvakrat razmislili o tem o čemer pišejo.

Če imajo V-ji izrazite tehnološke prednosti, zakaj jih ne uporabijo že na začetku. Najprej uničiš mesta, nato poloviš preživele, ali stopiš led na tečajih, da voda poplavi zemljo, ali s super-topom razsuješ zemljo od daleč ...

Ampak tukaj bi lahko odprli celo novo temo: Kako bi ti, kot Zlobni nadgospodar, podjarmil zemljo?

Okapi ::

Odvisno, kako zelo napreden bi bil in kakšne načrte bi imel z Zemljo oziroma Zemljani. Lahko bi recimo naredil eno prepričljivo demonstracijo moči, brez žrtev, po kateri bi se Zemljani takoj vdali. Če bi bil dobre volje, bi lahko sočasno ponudil še kakšen bonbonček, da bi zmanjšal število fanatikov, ki se ne bi hoteli predati.

Sicer pa imamo na Zemlji nekaj izkušenj s srečanji zelo različno razvitih civilizacij in tiste manj razvite vedno izgubijo.

O.

loki0101 ::

Topljenje tečajev je kar sprejemljivo, pa bombardiranje mest bi mi pasalo, tako za primer. Ampak najbolj so mi všeč gensko spremenjene trobentice. Vsako pomlad bi zapele in pobile vse živo v radiju stotih metrov.

To, ali pa gensko modificirani ninja roboti, ki so tudi gusarji.

Okapi ::

Vsako pomlad bi zapele in pobile vse živo
Potem si moraš pogledati The Ruin, če še nisi:)

O.

krho ::

si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

Okapi ::

Tega, ja.

O.

Berserker ::

Zakaj bi morali bit drugi vedno naprednejši od nas zakaj pa ne bi enkrat recimo zemljani napadli kakšen manj napreden planet in izpadli kot hudobci.

Okapi ::

Kako je to videti, boš pa lahko videl čez par mesecev v Avatarju.
Avatar %282009 film%29 @ Wikipedia

O.

loki0101 ::

Sem videl The Ruins in prebral knjigo. Film je beda, knjiga seka - jo priporočam.

Zemljani pa nismo zlobneži zato, ker Obama noče dat dnarja, da bi letali po vesolju. Resno, najbolj razvito vesoljsko plovilo je Shuttle iz sedemdesetih. Napredek pa tak.

Hočem Warp drive in laserske pištole.

Berserker ::

Ja shuttle plovilo bo še naprej v uporabi sicer nevem zakaj bi ga upokojili sej jim dobr služi, sicer pa vse skup preveč stane tako da sploh ni smiselno. Dokler ne razvijejo kakšnega hyperdrive pogona v vesolje sploh ni smiselno potovati.

Nikec3 ::

Ker sem veliko slišal zadnje dneve o tej seriji sem se odločil, da si bom pogledal Pilot. In moje mnenje je: WOW.

Nikoli nisem gledal stare V serije, v bistvu sploh nisem vedel da obstaja kaj takega, tako da ne vem kako se je razvijala stara serija in zato ne morem primerjati, ampak začetek te nove se mi zdi izjemen. Posebni efekti so izvrstni, glasba je odlična in V-jevke so tako sexy. Je pa res, ena stvar je narediti dober film, drugo pa je naredit dobro zgodbo, ki se lahko razvije v serijo. Upam na najboljše.

Ja shuttle plovilo bo še naprej v uporabi sicer nevem zakaj bi ga upokojili sej jim dobr služi, sicer pa vse skup preveč stane tako da sploh ni smiselno. Dokler ne razvijejo kakšnega hyperdrive pogona v vesolje sploh ni smiselno potovati.


Shuttli bi se naj leta ob koncu leta 2010 upokojili, mislim da jih čaka še samo 6 letov potem pa gredo v pokoj. NASA ša dela na raketah Ares, ki so prej stara tehnologija kot nova, saj so mišljene kot raketa Saturn na steroidih. Zaradi nizkega budgeta pa gre seveda vse skupaj izjemno počasi, prve pristanke na Luni lahko pričakujemo okrog 2020, nekaj let pozneje pa načrtujejo postavitev stalne baze na Luni.

Constellation program @ Wikipedia
Orion spacecraft @ Wikipedia
Ares I @ Wikipedia
Ares V @ Wikipedia

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Nikec3 ()

loki0101 ::

Dobro, pustimo Warp drive na strani. Glavni problem je poceni prevoz materijala v orbito. Enkrat ko imaš nekaj sto tisoč ton robe v orbiti, lahko z njo delaš karkoli hočeš: postavljaš lunarne baze, gradiš medplanetarne ladje ...

Da spraviš 1kg materijala v orbito te bo stalo 20,000 dolarjev. Potem se pa igraj. Rakete so zelo neprijetno prevozno sredstvo, cenovno potratne, ampak drugega nimamo. Je kdo med vami bral A.C.Clarka? Čez par desetletij bomo mogoče imeli vesoljska dvigala.

Okapi, probaj si dobit knjigo. Steven King je rekel, da je Scott Smith eden od največjih piscev grozljivk našega časa. In to ti napiše "kralj" grozljivk.

Okapi ::

Imam, v e-obliki.
There were five tendrils in all, coiling themselves around Eric's body. Three had attacked his leg, each of them entering a different wound. The other two had both pushed their way in through the cut on his chest.


O.

Berserker ::

Kdaj pride drugi del.

Tr0n ::

http://myepisodes.com/views.php?type=ep...

03-Nov-2009 V (2009) 01x01 Pilot
10-Nov-2009 V (2009) 01x02 There Is No Normal Anymore
17-Nov-2009 V (2009) 01x03 A Bright New Day
24-Nov-2009 V (2009) 01x04 It's Only the Beginning

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Tr0n ()

Gregor P ::

Kakšna tišina je tukaj zadnje dni ... očitno vam slabo lovi ABC he he

Skratka drugi del je ravno tako zanimiv kot prvi, da pa ne bi povedal preveč, naj le rečem, da smo sedaj v tej fazi, ko se začneš spraševati, kdo vse je še lahko "obiskovalec"8-O

Morda kot zanimivost: Overnight Ratings Drop To 10.56 Million; 3.4 In 18-49 Demographic
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Izi ::

Po katastrofalnem pilotu je drugi del precej bolj gledljiv. Nekaterim likom so končno vdihnili nekaj duše.
Če bodo nadaljevali v enakem stilu kot v drugem delu kjer scifi pustijo ob strani in je glavni žanr kriminalka, potem je še upanje za serijo.

loki0101 ::

Vsi čakajo , da bi videli ali jim je serija všeč ali ne: v katero smer se bo zasukala. Bo kriminalka, čisti SciFi ali kaj tretjega.

Čeprav se meni liki zdijo, v najboljšem primeru; medli.

Izi ::

Po pogledanih štirih delih se že vidi kam pes taco moli. Hkrati spremljamo več osebnih zgodb, ki se občasno medsebojno prepletajo. Celo vesoljčki so dobili nekaj svojih zgodb.
Pri ljudeh imamo simpatizerje in nasprotnike V-jev, pri le teh pa tudi nimajo vsi zlih namenov in razvila se je celo precej dejavna peta kolona. Možnosti za razvoj zgodbe je sedaj več kot dovolj in vse skupaj se bo lahko vleklo kot kakšna "španska" nadaljevanka v neskončnost :D

particle ::

loki0101 ... muehehe lep povzetek dogajanja v prihodnosti nadeljevanke. Se čisto strinjam s tabo, vendar si pozabil predvideti da bo alien/črnec umrl. ;((

Nextor ::

jebemtiš... kje hodi peta epizoda? ;((

Sale_One0 ::

@Nextor, se dobre 3.5 mesce do naslednje episode, ne bit neucakan hahaha.
Si vis pacem, para bellum.

Tr0n ::

Evo nove epizode.

Go Jace Hall! ;)

Nikec3 ::

Po ogledu nove epizode sem dobil približno to kar sem pričakoval. Najbolj zanimiva epizoda od Pilota dalje, pa vendar je imela polno nesmislov. Naprimer, ko Erica pogleda v kamero pred teroristovim stanovanjem, nato pa v to stanovanje pride policija. Očitno je da bi morali njo najti na posnetkih kamer, vendar pa dvomim da se bo to zgodilo. Dialogi so povprečni, edini zanimiv karakter pa se mi zdi novinar. Močno dvomim, da bo serija dobila drugo sezono.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Nikec3 ()

Nikec3 ::

Gledanost prvih petih epizod V v milijonih:

1 "Pilot"..................................................14.30
2 "There Is No Normal Anymore".................10.70
3 "A Bright New Day"...............................9.26
4 "It's Only the Beginning"........................9.20
5 "Welcome to the War"...........................7.81(na začetku epizode), 6.76(na koncu epizode)

Sama gledanost ni tako slaba, problem je v velikanskem padcu glede na Pilot

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Nikec3 ()

LuGi ::

Ti in tvoje statistike.. uzivaj in se ne sekiraj za gledanost ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: LuGi ()

Lion29 ::

heh, kak mi je smesno da IZI, kot velik zagovornik SGU-ja v bistuv "pljuva" cez V :)

sicer tudi meni serija ni buhvekaj, sem ko sem bil mali gledal nekaj delov na italiji (vizitors :) )...

no ampak mi je vsekakor boljsa kot sgu, veliko boljsa

nisem pa pogledal se tega zadnjega dela, bom cez kako urco :)
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

PromeuZ ::

Predvidljivo, zelo predvidljivo. Pa še zadnja sex scena je razočarala. We want Morena Baccarin's boobies.
<!-- https://pisalnik.wordpress.com -->

Lion29 ::

mene pa tako grozno odbija ta zenska da je joj... podolgovata... bljak
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

misek ::

Nikec3 ::

LuGi je izjavil:

Ti in tvoje statistike.. uzivaj in se ne sekiraj za gledanost ;)


Se ne sekiram, ker mi je za V čisto vseeno, je pa res da je od gledanosti odvisno, če bo serija bila ali ne bila. Očitno pa imam tudi preveč časa.

Nikec3 ::

Gledanost nove epizode, ki se imenuje "Pound of Flesh", je 6.03 milijona. Še vedno drastično pada.

Tr0n ::

Nikec3 je izjavil:

Gledanost nove epizode, ki se imenuje "Pound of Flesh", je 6.03 milijona. Še vedno drastično pada.

Don't care.

T-Majo ::

Men ni bilo do V samo za to, ker sem v Trailerju videl angleško govoreče nezemljane v človeški podobi.
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Stargate Universe in druge Sci-fi serije (strani: 1 2 3 466 67 68 69 )

Oddelek: Sedem umetnosti
3427554827 (4351) Pithlit
»

Doctor Who (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
6711039 (3119) oo7
»

Battlestar Galactica: Blood and Chrome (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
5511948 (10103) yoco
»

Caprica (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
8112200 (9380) Brane2

Več podobnih tem