Forum » Sedem umetnosti » Video - Z Medom do tekaške forme
Video - Z Medom do tekaške forme
jocohud ::
TESKAn ::
Dobra. Obvesti nas tudi o naslednjih.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Avenger ::
hm... jaz sem mal razvajen od posnetkov tipa Remi Gaillard in recimo, podobnih tko da... točno takle video bi verjetno totalno zažgal ene 10 let nazaj. Najprej glasba - velik preveč stereotipična za ta namen, ker bi bla to ama prva ki ti pade na pamet ob pojmu 'hitri smešni posnetek', če bi to zamenjal za nekaj drugega, a primernega, bi bilo že pol bolje. "Smešni zvoki" v videu, so spet, 10 let za časom. Kar se pa tiče pohitrenega posnetka, meni to nekak forsira smešnost - se da tud brez tega. Zdej, lahko boš rekel, da je to namenoma, sam po mojem mnenju to poslabša posnetek - ki pa je, od ideje, scenarija in izvedbe - dokaj dober, za Slovenijo pa nekje na nivoju profesionalne TV produkcije - sem videl že mnogo, mnogo slabših. Tko da, če bi tole malo izpilil in/ali rahlo drugače zastavil, bi znalo bit vrhunsko.
Aja, pa na koncu mi ni čisto jasno kaj se zgodi, oziroma kdo koga... a je to medvedka al medved in če je medvedka, kako za vraga je tekača prepričala da... khm... ?
Moja 2 centa.
Aja, pa na koncu mi ni čisto jasno kaj se zgodi, oziroma kdo koga... a je to medvedka al medved in če je medvedka, kako za vraga je tekača prepričala da... khm... ?
Moja 2 centa.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Avenger ()
particle ::
Pomojem bi na koncu moral medved kaditi čik, ti pa biti malo bolj "podrejen". Ampak pomojem bi bilo to še bolj predvidljivo.
Video mi je bil pa zelo všeč, glede na to da je domači projekt. Tako kot je Avenger rekel, za Slovenijo je na Profesionalnem nivoju.
Video mi je bil pa zelo všeč, glede na to da je domači projekt. Tako kot je Avenger rekel, za Slovenijo je na Profesionalnem nivoju.
jocohud ::
Vsem TNX za odziv!
Glede glasbe: Se popolnoma strinjam. Povejte mi svoj predlog. Vesel bom kakršnega koli napotka. Benny Hill Theme sem uporabil, ker je bilo to najlažje (priznam), drugega pa nisem našel.
Glede glasbe: Se popolnoma strinjam. Povejte mi svoj predlog. Vesel bom kakršnega koli napotka. Benny Hill Theme sem uporabil, ker je bilo to najlažje (priznam), drugega pa nisem našel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenija ima talent 2010 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Sedem umetnosti | 52103 (32025) | shadeX |
» | Ste že videli medveda v naravi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17681 (15750) | Spock83 |
» | Eurosong/Evrovizija 2011 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 34484 (27941) | mojsterleo |
» | slovenija-rusija? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 10002 (5533) | mojsterleo |
» | SLO Big brother 2007 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 29397 (13140) | BlackHole |