Forum » Pomoč in nasveti » internet noče povezati
internet noče povezati
tsh2 ::
napiše tole napako:
Ta povezava morda uporablja enega ali več protokolov, ki ne podpirajo Plug-and-play ali pa jo je inicializiral drug uporabnik ali sistemski račun.
je pa kabelski internet se mi zdi.
kako bi to rešil?
kako se ta napaka imenuje po angleško, ker google ne najde nič?
Ta povezava morda uporablja enega ali več protokolov, ki ne podpirajo Plug-and-play ali pa jo je inicializiral drug uporabnik ali sistemski račun.
je pa kabelski internet se mi zdi.
kako bi to rešil?
kako se ta napaka imenuje po angleško, ker google ne najde nič?
- spremenilo: tsh2 ()
toxius ::
malo več povej... to so ZELO skope informacije. Uporabljaš router, wireles/kabel, požarni zid, DHCP/statični IP, se lahko drug računalnik poveže na internet...
problem je ker ni moj računalnik in nimam dostopa do tega računalnika. jaz uporabljam adsl tako da tudi če dobim kišto na dom bom težko kaj eksperimenilal. mogoče je za zamenjati mrežna kartica? reinstalacija windowsa bi mogoče rešila?
wireless, včasih poveže pa potem prekine čez nekaj časa. pri siolu, najbrž adsl, torej ni kabelski. če bi dobil ta računalnik in wireless router bi lahko testiral internet pri meni na tuštelekom adsl?
našel sem angleško verzijo napake:
connection may be using one or more protocols that do not support > plug-and-play, or it may have been initiated by another user or system
našel sem angleško verzijo napake:
connection may be using one or more protocols that do not support > plug-and-play, or it may have been initiated by another user or system
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tsh2 ()
mrBlack ::
a ti se povežeš z routerjem pa ti meče dol wirelles povezavo, ali si povezan z routerjem pa ti ne dela net, če je ta druga možnost, daj prosim copy paste ipconfig /all.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 569824 (6653) | c23po |
» | IP, router in switchOddelek: Pomoč in nasveti | 1862 (1579) | SeMiNeSanja |
» | povezava preko switcha ne dela (siol modem -> switch -> laptop)Oddelek: Pomoč in nasveti | 5425 (4929) | BorutK-73 |
» | Nakup rač. za starejšo oseboOddelek: Kaj kupiti | 2390 (1830) | 2bad4u |
» | Pogovarjanje preko mrežeOddelek: Programska oprema | 2149 (1904) | snow |