» »

Daemon tools problemi

Daemon tools problemi

Drekcpekc ::

Pozdravljeni,

uporabljam računalnik HP ProBook 4710s, težava pa je sledeča:
ko poizkusim inštalirat daemon tools lite, mi na začetku javi, če hočem nadaljevat inštalacijo, moram resertirat računalnik. Ko kliknem ˝vredu˝, se računalnik resertira. Nato pa nastane problem, ravno ko se začnejo nalagati windowsi, mi na hitro javi moder zaslon, in se vse spet resertira. Nato pa mi javi v kakšnem načinu bom zagnal windowse (safe mode, safe mode with networking, ...), edino če izberem ˝zadnja delujoča konfiguracija...˝ se zaženejo windowsi (tokrat do konca). Ko so naložijo, se mi odpre setup od daemon toolsa, in mi spet takoj javi, da je potrebno resertirat računalnik...In tako se vse spet ponovi.

A mi lahko prosim, kdo pove ali je kaj narobe z računalnikom, al pač ta program ni narejen za prenosnike?

bluefish ::

Operacijski sistem pa je?
Sicer pa raje uporabi VirtualCloneDrive, ki je manj požrešen in bolj enostaven.

edit: typo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

boobu ::

Če imaš W7, moraš naložit zadnjo Daemon tools verzijo. Ker starejših ne podpira.
VirtualCloenDrive pa ti bo deloval brez problema.

Sn0wMaN ::

Imaš SSD disk?
Imel sem podoben problem:
Inštaliral daemon tools na frišno inštalacijo Windows 7 64 bit. Potem se mi windowsi niso več postavili.

Problem je bil, ker imam SSD disk, in ti ne delujejo na isti način. (to so mi povedali na servisu, kjer sem računalnik kupil). Windows 7 in SSD disk in Daemon tools niso najboljša kombinacija. (to se mi je zgodilo decembra). Če so na Daemon toolsu podobne napake odpravili mi ni znano. Se pa podobnih stvari (ki delujejo isto kot daemon tools) ne dotikam več. Stvari še vedno lahko inštaliram tudi brez daemon toolsa, četudi z malo več težavami.

Aja, Windowse sem moral na novo inštalirati. Tudi windows repair ni deloval (system restore točke pa še nisem opravil). Nova inštalacija je bila lahka saj na računalniku razen frišne inštalacije windowsev in ffja ni bilo ničesar drugega, tako da nisem imel ničesar izgubiti.

Drekcpekc ::

Imam windows XP, in mislmi da nimam SSD-ja.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Virtual disc

Oddelek: Pomoč in nasveti
6763 (714) Drekcpekc
»

Win Vista HP in Daemon Tools - konflikt

Oddelek: Pomoč in nasveti
141947 (1621) El Nino
»