Forum » Omrežja in internet » Air - Kum
Air - Kum
kovk ::
Pozdravljeni
Zanima me ce ima kdo kaksne informacije glede tehnologije Air(ario, telemach,...) na oddajniku Kum(ali pa tudi na kaksnem drugem oddajniku v Zasavju).
Ali zadeva slucajno ze deluje, oziroma ce se nacrtuje nekje v bliznji prihodnosti.
lp
Zanima me ce ima kdo kaksne informacije glede tehnologije Air(ario, telemach,...) na oddajniku Kum(ali pa tudi na kaksnem drugem oddajniku v Zasavju).
Ali zadeva slucajno ze deluje, oziroma ce se nacrtuje nekje v bliznji prihodnosti.
lp
kovk ::
Iz Aria so mi odgovorili da oddajnika na Kumu nimajo v nacrtih, mogoce se bo nasel kaksen drug junak, mislim da bi zadeva morala biti trzno zanimiva glede na obmocje pokrivanja z Kumskega oddajnika, pa tudi iz stalisca da bi se pokrilo ogromno ruralnega obmocja na katerem verjetno se ni sirokopasovnega dostopa do interneta!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ario ponudnik (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 15701 (3408) | markasaso12 |
» | AIR bo le zaživel (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Omrežja in internet | 193920 (17101) | markasaso12 |
» | Telekom brezžični internet preko LTEOddelek: Omrežja in internet | 5760 (2476) | alkoo |
» | Internet na območju kjer ni telefonske linijeOddelek: Omrežja in internet | 2433 (2146) | lebang1 |
» | Lastovka TV - Krim (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 31206 (19826) | Marko86 |