» »

Napad psov

Napad psov

««
17 / 51
»»

djordjevic ::

Samo tole pa je res že kot v filmu, ja. :)

(čeprav je bilo tudi marsikaj doslej slišanega in videnega za kakšen Tarantinov film)
No grave is deep enough to keep us in chains.

borchi ::

Vendar če predpostavimo da je le en procent možnosti, da je resnična-potem se morajo začeti odstopi-predlagam da najprej v policiji. Potem pa naprej. Vse skupaj meji že na katastrofo. Od postopka naprej.

za vsak primer, ki ga rešuje policija, obstaja en procent možnosti, da se je zgodil scenarij, ki si ga je zmožen zmislit le tak bolnik kot si ti. ergo, bi morali biti že 20 let brez policije...

Če so bili psi mučeni, je ta zgodba še toliko bolj tragična. Politična afera je pa to le toliko, kolikor se v glavah nekaterih ta zadeva prikazuje kot politična afera.

ne, ne... narobe razmišljaš. a nič ne bereš požara? požar očita pahorju, da hoče iz perfektno lepe afere narediti navadno tragedijo. kako sick moraš biti, da zapišeš kaj takega...
l'jga

Pšenični ::

"(čeprav je bilo tudi marsikaj doslej slišanega in videnega za kakšen Tarantinov film)"

Če je bil po karakterju takšen, kot ga opisuje sestra, potem je vse možno.

"za vsak primer, ki ga rešuje policija, obstaja en procent možnosti, da se je zgodil scenarij, ki si ga je zmožen zmislit le tak bolnik kot si ti. ergo, bi morali biti že 20 let brez policije..."

Kva te krivi ? ...Sam debatiramo. Ane. Zadeve ki so očitne veljajo ali pa tudi ne. Prvi dan so vsi vpili da ni cenzure, pa se izkazalo da nekaj je bilo na tem.

Zdi se mi čudno, zakaj ne bi odgovarjal še kdo s policije, sej vsaj po moje tole ni družinska zadeva. Še posebej če se omenja da tole spremljao tud tuje obveščevalne sluužbe.

"''Mnogi pacienti, s katerimi sem govorila, so ga oboževali ne le kot izjemnega zdravnika, dobrega, pripravljenega poslušati, pripravljenega pomagati, oni so rekli, ni bil samo to, on je bil angel,'' je svojega brata opisala Baričevičeva. In ker ga je, kot pravi, zelo dobro poznala, ne verjame, da bi v svojem domu s psi počel kaj zavržnega."

Evo kaj pravo sestra o "njem".

Zgodovina sprememb…

AndrejS ::

Sestra še verjetno ni vedela, da barečevič ni njen brat ampak sestra... za bruhat izjave...

"Sestra še verjetno ni vedela, da barečevič ni njen brat ampak sestra... za bruhat izjave... "

Po moje se take stvari vejo. Vsaj v neki familiji.

k4vz0024 ::

Slovenija moja dežela, kjer ljudstvo živi v filmu.:D

"Slovenija moja dežela, kjer ljudstvo živi v filmu."

No, ampak cela zadeva je precej, filmska.

Mogoče pa mamo nacionalne režiserje:D

"Mogoče pa mamo nacionalne režiserje"

Skrite talente ,heh,heh.

No ampak če pogledaš vse tole sprenevedanje zadnjih 14 dni. kaj naj si človek misli.

Morda je izjava njegove sestra v kontekstu izvida, ki bo ugotovil da psi niso bili zlorabljani, sam bog ve zakaj so sedaj tole lansirali.

Res je. Ne vem kaj naj si misli(mo). Če je vse res, potem je v tej deželi vse mogoče.

"Ne pri se niso medsebojno naskakovali, psi so bili ugrabljeni......vesolci so jih ugrabili in zlorabljali in ko je Baričevič to ugotovil so umorili še njega ter umor takole nizkotno prikazali. Se nebi čudil če bo tak zaključek ugotovitev kake preiskovalne komisije."

Nekdo na 24 ur je napisal tole, sem povzel. Mogoče bo na koncu res tako, hja po takem spuščanju megle....

Ko poslušaš kakšnega politika, ti je takoj jasno, da je žrtev ugrabitve nezemljanov.:D :D

http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/...

Zgleda da je Pahor razjezil zdrave sile na levi in bo šutiran. No, morda bo imela omenjena afera le kakšno pozitivno posledico. Če ne zna ene par ministrov šutirat, potem naj gre on. Meni vsaj po svojih izjavah in dejanjih Pahor deluje kot "Ero z onega sveta". Pa neham zabuhel je v obraz. Upam da se je samo zredil, heh,heh

krneki0001 ::

Ni važno s katere stranke je, vsak politik že skor psičke natepava. >:D
Mislim, očitno so vsi skupaj hodil k tejle dečvi peske natepavat.

LOL, sej ni čudn, da je slikca z novo oddajo že zunaj; GARAŽA SLAVNIH, v sodelovanju z bullmastifi.

Meni sicer ni jasno, zakaj je kar naenkrat Kavčič taka avtoriteta, da se vsa Slovenija zatrese, ko spregovori o nekih 'načrtih' za reorganizacijo in menjavo premierja. Meni se je intervju z njim zdel bolj za v Preverjeno, pa še tja ga ne bi dal. Glavni avtogol pa si je zabil, ko je sanjal, naj da Kresalka diamantne uhane za ubogo 15-letnico, ki boleha za rakom.

Thomas ::

Če mislijo (Kavčič & Co.) Pahorja zamenjati, bo to šlo skozi konstruktivno nezaupnico. To bo pa še zanimivo ...
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

"Če mislijo (Kavčič & Co.) Pahorja zamenjati, bo to šlo skozi konstruktivno nezaupnico. To bo pa še zanimivo ..."

Če pogledaš kako hitro jih je Pahor ubogal ko je šlo za Erjavca. Mislim, da bo prec na kolenih, pač dali ga bojo nekam kjer ne bo več delal škode. Levica tud ve, če ostane Pahor do konca mandata, heh, potem ne bodo videli oblasti najmanj eno generacijo. Heh, ne si delat utvar, da teli dedki niso močni, ne si delat utvar. Ko je šel Žnidaršič jokat k njim je bil Karel prec obsojen..in šutiran, in niti ni dost čivkal...od presenečenja..

"Glavni avtogol pa si je zabil, ko je sanjal, naj da Kresalka diamantne uhane za ubogo 15-letnico, ki boleha za rakom."

Zabila si ga je Kresalova, ker tole volilci vidijo, kar pa vidiš ne pozabiš. Hočem, reči, da je začela Kresalova delat nepake, oziroma njeni svetovalci za to področje. Tko da je vprašanje kdo si je zabil avtogol. V tem primeru.

Čakaj. Ženska je imela denar in to veliko njega, preden se je spustila v politiko. Če si s svojim denarjem ne smeš kupiti diamantnih uhanov, kje živimo? Volivci vidijo, volivci si zapomnijo ... Potem so taki volivci debili. Dajte ga, no, nehate lomit, zaboga milega. Ali pa kar povejte, da ima lahko človek na mesec 700 evrov in je to to. Presežek no go.

"Čakaj. Ženska je imela denar in to veliko njega, preden se je spustila v politiko. Če si s svojim denarjem ne smeš kupiti diamantnih uhanov, kje živimo? Volivci vidijo, volivci si zapomnijo ... Potem so taki volivci debili. Dajte ga, no, nehate lomit, zaboga milega. Ali pa kar povejte, da ima lahko človek na mesec 700 evrov in je to to. Presežek no go."

Poanta je drugje. Zanjo so ti uhani drobiž... Ona pa bi pomagala z zamaškom, groteskno.

tsh2 ::

a niso levičarji bolj za enakomerno razporeditev bogastva, desničarji pa obratno? pol ona bolj paša na desno. ampak ne, je na levi ker je tito-fan. da je vse v tej aferi zgrnilo na kresalko je samo po sebi zgovorno. očitno gre ljudem s svojo nadutostjo dovolj na živce, da so samo čakali priložnost, da jo lahko kritizirajo. :)

Evo - desničarji naj se končno odpovejo dediščini Rupnika in kolegov, odpikajo RKC in ji napovejo kak davek, nato pa rečejo, da so v bili v bistvu vedno za Titeja, pa bomo imeli raj na zemlji, oni pa večno oblast. Le kako se v svojem hlepenju po njej niso spomnili tega? Mimogrede, tiste zamaške je kar Kavčil ven prinesel, nima Kresalka nič s tem.

LordTado ::

Počakajte da politika pride v ta slovenski "FBI" pol bo se šele korumpiralo...
Ko bo policija samo za okras...

Double_J ::

Dve šivanki...

rh^ ::

Mah Janša je lahko samo tiho. Imel je svojo šanso in je zajebal (je pa res, da je Pahor še slabši).

zee ::

"Princip je isti, sve su ostalo nianse..." (Bajaga)
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Janez naj lepo kar pred svojim pragom pomete, potem pa bere levite 'povampirjeni levici'.

A kdo ve kako je to zakonsko opredeljeno če lahko svojci v primeru kršitve zakona baričeviča prekličejo obdukcijo?
Ali je ne morejo ker je v postopku...

lp

Obdukcije v primeru nasilne smrti ni mogoče zadržati.

Double_J ::

djordjevic je izjavil:

Janez naj lepo kar pred svojim pragom pomete, potem pa bere levite 'povampirjeni levici'.

Ni važno kdo napiše, važno je kaj je res.
Dve šivanki...

MadMax ::

zee je izjavil:

"Princip je isti, sve su ostalo nianse..." (Bajaga)

Balašević, ne pa Bajaga...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

Ramon dekers ::

na goli otok vse po spisku

PaX_MaN ::

na goli otok vse po spisku

Celo Slovenijo, torej.
(Stupid back-of-the-envelope izračun: povprečna družina, po SURS ~ 3 osebke;število vplivnih/sorodstvenih vezi/družino ~ 2 (stric, frend, brat + članstvo v stranki); število Zajedalcev v JU/DU, po Evangeliju užaljenih komentatorjev™ ~ 300k; (3+2)*300k = 1,5m, to je (2m manj - po Evangeliju zafrustriranih kometatorjev™ - priseljenci, gaesterbajterji, Študenti, ki jih boli kita, ker bi sam žural™, Upokojenci, ki niso podlegli šarmu Murgelskega palčka™)

"Celo Slovenijo, torej."

Zaenkrat samo tri. Pa ne na goli otok. Le ven iz vlade in stran od državnih jasli. Le to, nič drugega. Heh, sej smo v demokraciji. Ne moremo o nekem otoku govorit. Je pa res da je z LDS in zares zdej zares konec, eni bojo to težko prebavli, ane Paxman.

PaX_MaN ::

Je pa res da je z LDS in zares zdej zares konec, eni bojo to težko prebavli, ane Paxman.

Če se voli le na podlagi kdo komu pripada, se bojim, da je zares konec Slovenije.

Misliš da tile vodijo državo?
Ravno če jih izkoreniniš bodo začeli šele svinjarije delat.
Tile pajaci v parlamentu so samo podaljšana roke pokvarjene elite...

Poznam več primerov ki so imeli namen it v politiko pa je vedno prišlo do tega, da bi moral pihat v isti rog in bit podrejen,ubogat samo ukaze...

En sorodnik je bil uspešen v kmetijstvu in je pžPahor prišel do njega ter mu nudil mesto ministra za kmetijstvo.Ko ga je vprašal ali je možno delat samostojno in uveljavit svojo vizijo pa je vse skupaj takoj padlo v vodo, ker je Pahor začel jeclat kako so v stranski vsi enotni itd...in bi mogel delovat po interesu stranke.(pa če so to dobri ali slabi nameni).

In tako je v večina strank če ne vseh,zato bomo vedno imeli gnoj na vladi...ki z leti vedno bolj smrdi...

cekr ::

V oMladini piše, da sploh ni šlo za napad psov. Majo Baricevic naj bi ubil sam Janša. To je izjavila sestra mrtve Maje. Sem vedu, da je bil Janša. Drugi ni mogel biti.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

borchi ::

V oMladini piše, da sploh ni šlo za napad psov. Majo Baricevic naj bi ubil sam Janša. To je izjavila sestra mrtve Maje. Sem vedu, da je bil Janša. Drugi ni mogel biti.

lahko citiraš, ker jaz janše v članku ne vidim omenjenega?

(me pa sploh ne bi presenetilo. v tej bedariji so si zmislili tudi že bolj tumaste reči...)
l'jga

Icematxyz ::

Skrbi me članek z povezave spodaj. Med vrsticami lahko razbereš grožnje proti novinarjem ki bi pisali o tej aferi. Da bodo kaznovani. Z strani nekega "novinarskega" razsodišča. Ki se že "pripravlja" da začne "mleti". Kljub stališču varuhinje za človekove pravice da v tem konkretnem primeru je tudi posameznikova zasebnost lahko do te mere kršena da se zadeva razjasni? Do te mere da se razjasni če je za spolno zlorabo psov šlo ali ne? Oziroma če obstajajo mreže ljudi ki so nad zakonom. In da si novinar sme postavljati vprašanja če je bila pravna država zlorabljena ali ne. Ne le da si sme. MORA si! Še posebej v tem primeru ko je vsakemu laiku jasno za kaj se gre. In oni bi zdaj tukaj moralizirali. In se odločali kaj bodo javnosti posredovali in kaj ne. In grozili kaj bo če se ne bo ubogalo?

In pa stališče in napoved da bodo se novinarji (uredniki) odločili kaj bodo javnosti posredovali (ker oni ocenjujejo da je prav da javnost ve) in ne to kaj oni menijo da si javnost želi izvedeti? Za to da bodo za to poskrbeli celo "jamčijo" z imenom in priimkom?

To se mi zdijo zelo hude napoved in pomenljive besede. In sem zaskrbljen.

http://www.rtvslo.si/slovenija/primer-b...

Po drugi strani pa se v medije brezsramno plasira na vseh frontah teorije zarote. O umoru Saša Baričeviča. Celo namiguje se da je vpleten Stanislav Meglič in Janez Janša v vse skupaj? Se pravi v umor.

Čakam še samo da VURS prihodnji teden reče da zlorabe psov ni bilo. Potem pa bom pripravljen verjeti res vse!

So pa v medijih vsi akterji jasno in glasno priznali praktično vse. Celo med seboj so se začeli napadati. In prenašati odgovornost iz enega na drugega. In s tem v bistvu priznavajo da je vse res. Le nihče noče biti kriv. To je edina težava. Priznavajo da je vse res. Nihče pa noče biti kriv!

cekr ::

borchi je izjavil:

lahko citiraš, ker jaz janše v članku ne vidim omenjenega?

(me pa sploh ne bi presenetilo. v tej bedariji so si zmislili tudi že bolj tumaste reči...)

Direktno članka nisem videl, sem pa prebral povzetek na neki drugi strani, kjer so sicer celo zgodbo spravili v javnost. O tem, da ja Janša umoril Majo Baričevič, naj bi izrekla njena sestra.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

Kot je zapisal borchi, v Mladininem članku ni o Janši ne duha ne sluha.

tsh2 ::

sestra baričeviča blodi o tem, da je bil to umor z namenom, da se ruši vlado. :) in vsak bo razumel, da vlado ruši kdo drug kot janša. je pa res neumna. da bo ta napad sprožil tako reakcijo pri ljudeh ne bi mogel noben genij predvideti. po pravici povedano meni še zdaj ni jasno, zakaj ljudje v tej aferi tako krivijo vlado/ministre. najbrž jim gre ta vlada enostavno že nekaj cajta na živce pa je ta afera pač priročna.

USS Liberty ::

Mogoče res ni Janša eksplicitno omenjen v tem Mladinem intervjuju, je pa povsem jasno, kam bodo levičarska režimska trobila, kot sta Mladina in Dnevnik, sedaj poskušala usmeriti vso zgodbo... Režimska levičarska Mladina, ki je vedno zelo glasna, je bila pri tej aferi bullmastifi, od vseh medijev najbolj tiho, po dveh tednih tišine nam pa poskuša posredno insinuirati, da za vsem tem itak tako kot po navadi stoji zlobni Janša, Meglič je pa najbrž njegov tajni agent, ki je sam kriv za napad psov, ki jih je namerno sprovociral in se je dal skoraj do smrti pogristi po Janševem navodilu...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

T-h-o-r ::

a ste vi sploh prebrali članek? lol
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

USS Liberty je izjavil:

Meglič je pa najbrž njegov tajni agent, ki je sam kriv za napad psov, ki jih je namerno sprovociral in se je dal skoraj do smrti pogristi po Janševem navodilu...

To vsekakor ne, je pa očitno en tak dvoličen človek. V eni sapi zatrjuje, da se ne pokojna Rotarjeva ne Baričevič nista ne opravičila ne ponudila odškodnine. Če bi bil ded, bi povedal, da ni hotel sprejeti ne enega ne drugega ne tretjega. Če navedbe o obiskih v bolnišnici držijo, to je.

TESKAn ::

Režimska levičarska Mladina, ki je vedno zelo glasna,

Ja, predvsem, ko je bilo treba spravljat desničarskega liderja iz zapora...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Matev ::

tako je djordjevič, baričeviči so eni taki poštenjakarji
da kar res ni

Kot rečeno, če zadeva o zavračanju obiskov s strani Megliča drži, se mi njegovo vztrajanje, da nikogar ni bilo blizu, pač tako ne zdi bogve kako 'poštenjakarsko'. A zdaj razumeš?

"Mogoče res ni Janša eksplicitno omenjen v tem Mladinem intervjuju, je pa povsem jasno, kam bodo levičarska režimska trobila, kot sta Mladina in Dnevnik, sedaj poskušala usmeriti vso zgodbo... Režimska levičarska Mladina, ki je vedno zelo glasna, je bila pri tej aferi bullmastifi, od vseh medijev najbolj tiho, po dveh tednih tišine nam pa poskuša posredno insinuirati, da za vsem tem itak tako kot po navadi stoji zlobni Janša, Meglič je pa najbrž njegov tajni agent, ki je sam kriv za napad psov, ki jih je namerno sprovociral in se je dal skoraj do smrti pogristi po Janševem navodilu"

Tud mladina ni več to kar je bila, ali še huje - sedaj se vidi kaj je, iluzij ni več. Po svoje si je vsak lahko postavil mnenje o medijih med to afero. levičarski virus cenzure je okužil mnoge....

luli ::

djordjevic : Sploh nima veze, če je Meglič sprejel opravičilo ali ne. Edino, kar ima veze je delovanje sodišča, ki je njegov odškodninski zahtevek vleklo v nedogled, pri vrnitvi psov pa posredovalo exspresno hitro in to kar mimo veljavnega zakona. Povdariti velja, da je bil zraven brat ministra za pravosodje , ki je trenutno obremenjen s pisanjem pravil obnašanja tožilcev. Omenjena pravila je pravna služba zavrnila kot nepotrebna in v nasprotju zakonov on pa to sam razume, kot da so pritrdili njegovemu mnenju. V vsej zgodbi pa najdemo tudi KK (eni razumejo Katarina Kresal, drugi klientelizem, korupcija), ki s tem izgubi politično nedolžnost, ali po domače, KK-ju se doda tretji K, katerega pomen si razložite sami.

In za konec : Prihodnost je ženskega spola, vendar ne KKK.

>>Slovenska levičarska tranzicijska elita je dvojna merila ob pomoči nadzorovanih medijev prignala do skrajnosti, ki je na meji eksplozije,<< opozarja Janša in dodaja, da tragična in mučna smrt, ki je doletela lastnika zlorabljenih psov, dokazuje, da ima palica dva konca."

Priprava terena za morebitno oranžno revolucijo????

"Prihodnost je ženskega spola, vendar ne KKK"

Tele njene sploh niso za komentirat.
««
17 / 51
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Srečko, a sem lahko tvoj prijatelj? (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Problemi človeštva
74791239 (72482) LordTado

stanje psov oddelkov policije

Oddelek: Loža
233495 (2838) Gandalfar
»

Miro Senica (strani: 1 2 3 )

12726615 (23375) IvoC

cenzura

122805 (2728) hamax

Napad psov N0`2 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

37353896 (45344) hamax

Več podobnih tem