Forum » Kaj kupiti » Philips HTS3377 hišni kino - kdo ga ima???
Philips HTS3377 hišni kino - kdo ga ima???
beta1 ::
Pozdravljeni
Kopujem 5.1 hišni kino Philips HTS3377. Moj budget je bolj ko ne omejen, zato me zanima kako se obnese ta hišni kino. Če ga kdo ima, prosim naj malo komentira.
Ena pozitivna stran je da ima 2 digitalna ločena priključka, COAX in OPTIC. Zanima me, če predvaja DTS iz mkw-jev. Zanima me tudi, če je woofer dovolj močen, saj ima nazivno samo 165W.
LP
Kopujem 5.1 hišni kino Philips HTS3377. Moj budget je bolj ko ne omejen, zato me zanima kako se obnese ta hišni kino. Če ga kdo ima, prosim naj malo komentira.
Ena pozitivna stran je da ima 2 digitalna ločena priključka, COAX in OPTIC. Zanima me, če predvaja DTS iz mkw-jev. Zanima me tudi, če je woofer dovolj močen, saj ima nazivno samo 165W.
LP
mkw.jev ne podpira. Povezal bi PC preko optike ali coax. PC je pa tak zvezan na LCD-TV preko hdmi. DTS bi pa naj dekodiral ta philips? Mogel bi?
Slučajno še kdo ima ta hišni kino HTS3377? Mnenje?
V roku 2 tednov grem nabavit, rabim nekaj novega. Moj budget je max 300 EUR. Fajn bi bilo imet 2 digitalna priključka? Se dobi še kaj drugega za ta budget?
V roku 2 tednov grem nabavit, rabim nekaj novega. Moj budget je max 300 EUR. Fajn bi bilo imet 2 digitalna priključka? Se dobi še kaj drugega za ta budget?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako priključiti računalnik na hišni kinoOddelek: Zvok in slika | 3956 (1308) | francimedo |
» | WD Live in domači kinoOddelek: Zvok in slika | 6976 (6213) | lowac |
» | [5.1] Logitech zvočniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27822 (15078) | psytoma |
» | LCD TV -> dvd hišni kino.Oddelek: Pomoč in nasveti | 5286 (5069) | Zako |
» | [Hi-Fi] - Hišni kino sistemi 3.1, 5.1, 7.1... (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 34812 (17583) | josko674 |