Forum » Kaj kupiti » Trgovini Komportal in Itvision
Trgovini Komportal in Itvision
#AzZey ::
Zanima me kakšne izkušnje imate z temi trgovinami. (dobre, slabe, karkoli)
Namreč odločam se za nakom nove matične in imajo tu kar ugodne cene glede na ostale spletne trgovino, tako da bi rad slišal vaša mnenja, da me nebojo potem kaj "nategnili" in se bi zafrkaval z njimi še več tednov.
Lp, AzZey
Namreč odločam se za nakom nove matične in imajo tu kar ugodne cene glede na ostale spletne trgovino, tako da bi rad slišal vaša mnenja, da me nebojo potem kaj "nategnili" in se bi zafrkaval z njimi še več tednov.
Lp, AzZey
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
#AzZey ::
No pač sem tvegal in danes naročil novo matično ploščo pri Itvison.
Osebje je tam zelo prijazno. Kakšno uro po naročilu mi je negdo iz trgovine odpisal in povedal vse glede zaloge, kakšne kombinacije glede plate najbolj pašeo, povedal točno ceno + on % ki ga odvzeme Pošta Slovenije in povedal dokaj točen čas prihoda pošiljke.
Uglavnem trgovini dam en velik plus.
Osebje je tam zelo prijazno. Kakšno uro po naročilu mi je negdo iz trgovine odpisal in povedal vse glede zaloge, kakšne kombinacije glede plate najbolj pašeo, povedal točno ceno + on % ki ga odvzeme Pošta Slovenije in povedal dokaj točen čas prihoda pošiljke.
Uglavnem trgovini dam en velik plus.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Asus - garancijaOddelek: Pomoč in nasveti | 4219 (3285) | Magic1 |
» | Računalniški servis in nakup rezervnih delovOddelek: Loža | 4418 (3814) | knesz |
⊘ | Kje naj) kupim matično ploŠčo za laptopOddelek: Kaj kupiti | 3805 (3451) | Zheegec |
» | Katera matična plošča?Oddelek: Kaj kupiti | 1206 (1018) | *ziga* |
» | Ali bo padla cena GeForce 6800ULTRA ??? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5316 (3695) | jest10 |