» »

wtf?!

wtf?!

tey007 ::

zdravo. že nekaj časa (približno 1 leto), me kličejo prjatli, in pravjo, če sem jih klical. vendar jaz jih nisem klical, ker sem vsakič preveru pod zadnjimi klici in ni bilo nobenega klica. njim se je prikazala čudna številka (pač neodgovorjeni klic), in ko so poklicali to številko, je meni začel zvonit telefon. en prjatu je opisu, da se je ta čudna številka hitro zamenjala (ko je prtisnu tipko za klic) na mojo cifro in potem je klicalo mene. pa to ne samo enkrat. že večkrat. medtem, ko se je to začelo in do danes sem že zamenjal mobitel. enkrat pa sva se z enim prjatlom pogovarjala, in je po kakšnih 5min prekinilo pogovor (noben od naju ga ni prekinil, no, vsaj zdelo se nama je tako). ko me je prijatelj klical nazaj, je bila števila prvič nedosegljiva, drugič pa mi je zvonilo in sem se javil, vendar njega nisem slišal, on pa je rekel da je slišal pogovor večih ljudi v angleščini... potem nekaj časa pozneje pa se je to ponovilo vendar ne pri istem in pogovor ni bil ravno v angleščini (vsaj tako je rekel). bil je nek čuden jezik, ni znal prepoznat, samo slovenščina ni bila. a ima kdo kakšno idejo, kaj hudiča bi to lahko bilo? a je možno da mi prisluškujejo? ker mi ni jasno, zakaj bi mi prisluškovali.. v glavnem, če kdo ve, kaj bi to lahko bilo, naj prosim pomaga ali vsaj svetuje, kaj naj naredim. hvala in lp

blackbfm ::

Formatirat telefon (če je smartphone) oz. povrnit na tovarniške nastavitve pa drugo sim kartico.

Bor H ::

Jst bi prosil operaterja za izpisek klicev. Lahko pa da imaš prijatelje, ki se radi norčujejo iz ostalih in se zabavajo na tvoj račun ;)

PacificBlue ::

a je možno da mi prisluškujejo?


A je to res, da če pogledaš IMEI kodo na gsmu(15 številk) in da če je ta daljša od teh 15 števil, da ti potem prisluškujejo?

npr.. na enmu telefonu mi je imei pokazalo tudi tako:

Primer:

123456789123401-02
I’m out.
:3

Zgodovina sprememb…

tey007 ::

ja ne vem no. dvomim da bi se najboljši prijatelj norčeval iz mene. in pa da bi 2 prijatelja, ki se med sabo ne poznata, me "nategovala" za isto foro (slišanje angleškega pogovora v ozadju). mislim ne vem... bom šel na simobil in zahteval izpisek klicev. in pač rekel frendu, da če še ima tisto številko, naj mi jo posreduje.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ščitenje osebnih podatkov proti lastni volji (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
5016995 (16123) zmaugy
»

Prevara? Račun za 29:47 min klicev na komercialno št. pred pol leta

Oddelek: Loža
448597 (5637) GupeM
»

Tel. št. nateg?

Oddelek: Loža
396513 (5408) Phantomeye
»

Nadzor novinarjev: afera Kos - Ranc (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
608101 (8100) poweroff
»

Zastonj telefoniranje iz računalnika na telefon !!! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
11721760 (12615) madmitch

Več podobnih tem