» »

Zastonj telefoniranje iz računalnika na telefon !!!

Zastonj telefoniranje iz računalnika na telefon !!!

«
1
2 3

curby ::

Že nekaj časa deluje IP telefonija,vendar je bilo do zdaj ,če si hotel telefonirati iz računalnika na telefon,za to uslugo plačati.Sedaj pa je (že kar nekaj časa,jaz ga uporabljam že kakšen mesec) na volj BREZPLAČEN program , ki se od "Skype"ja razlikuje po tem , da lahko pokličemo iz računalnika tudi na telefon BREZPLAČNO ! Edina omejitev je v tem , da lahko govorimo 1 minuto,nato pa se veza prekine in poklicati moramo znova.1 minutno prepreko lahko sicer odpravimo,vendar pa je za to treba plačati 1€ .
Jaz osebno 1 € še nisem plačal, vendar je to drobiž v zameno za neomejeno telefoniranje v okoli 15-20 držav ( AJA, SLOVENSKIH ŠTEVILK ŽAL ŠE NE MORETE BREZPLAČNO KLICATI , LAHKO PA KLIČETE V ZDA, večino držav EU ter nekaj "razvitih" azijskih držav) !
Ime programe : VoipBuster , link si poiščite sami ...

Dr_M ::

o joy....:\
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

OmegaBlue ::

Tole mi malo smrdi - in use skupaj zveni kot reklama - in še prijavljen si danes da si tole napisu.. zaenkrat puščam..
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

curby ::

Omega, tega nisem napisal zato , da bi reklamiral katerokoli firmo itd. , temveč zato, ker me veseli , da sem prvi v SLO , ki je množici posredoval tako koristno informacijo :)
Najbolje da program preizkusiš (če imaš seveda koga znanega v EU ali v ZDA ), pa potem napišeš svoje mnenje... če jaz osebno ne bi bil zadovoljen z programom , potem zagotovo ne bi napisal tega.Tako pa imam rad programe,itd., ki računalništvo čimbolj bovežejo z vsakdanjimi opravili ( npr. zastonj televizije , radio, včasih zastonj SMS , v tem primeru pa zastonj telefonija...)

egomez ::

Kaj se da s tem programom klicat tudi na mobilne telefone v navedenih državah ali samo na stacionarne?

OmegaBlue ::

Vredu sem malo pogooglau zadevo - zgleda zanimivo - oprosti če sem izpadel preveč .. hm.. tiransko :D

P.S.
Useeno bi lahko malo drugače napisal samo pustimo zdaj to.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Hardstyle ::

To je zelo priročna zadeva :) Sem že preizkusil in deluje BP. Zanima pa me tisto plačilo. Je že kdo plačal? In ali je plačilo 1x ali se plača vsak klic posamezno?

curby ::

Jaz program uporabljam za klicanje italjanskih in madžarskih stacionarnih številk,v teh dveh državah mobilne št. ne delujejo (niso brezplačne).Sem pa bral na nekem madžarskem forumu,da delujejo ameriške mob. številke.Prav tako redno poskušam klicati SLO številke,vendar še kar niso brezplačne (čeprav sem na njihovi strani bral,da naj bi bilo v prihodnosti brezplačno za celo EU).
Glede plačila pa,plača se 1 € , enkratno in potem ni več omejitve 1min .So pa po navedbah na zgoraj omenjenem forumu imeli mnogi Madžari probleme z plačilom (pri profilu se je potem videl del številke njihove bančne kartice) , ne vem če so ta problem že odpravili.

Ales ::

Prenos signala iz VoIP v PSTN stane. Če to nekdo financira, to počne z nekim namenom. Če to navidezno počne za 1 EUR (kar se seveda ne izplača), potem si menda mislite, da je nekje skritega še nekaj. Kaj, boste pa slej ko prej ugotovili na lastni koži... >:D

Al pa morda mislite, da to početje financira sam dedek mraz..? :D

curby ::

Ne vem , kaj bi lahko občutil na svoji koži. Ker do zdaj nisem plačal niti tolarja,prav tako nisem dal kakšne številke kreditne kartice ali skratka karkoli ( razen uporabniškega imena ter gesla,ki sem si ju sam zbral) , se mi lahko v najslabšem primeru zgodi to , da zastonj telefoniranje preneha obstajati. Dokler bom zastonj telefoniral v tujino (do zdaj sem pretelefoniral z VoipBusterjem že kar nekaj ur) in zato ne bom plačal niti ficka (pa čeprev moram vsako minuto na novi poklicati--pritisniti zeleni gumb-- ) , me prav malo zanima na kakšen način ta firma služi ali pa kaj ima za bregom .
Veliko slabše mnenje pa imam o Telekomu, Mobitelu,... , ki nočejo omogočiti , da bi lahko brezplačno telefonirali tudi na slo. številke. Že pred leti so dokaj uspešno izkoreninili brezplačne SMS-e (čeprav je bilo dokazano,da zaradi možnosti pošiljanja brezplačnih SMS-ev z Interneta ni bilo po klasični poti poslanih nič manj SMS-ov).

glede VoipBuster-ja:

Tisti , ki ste ga preizkusili , napišite svoje izkušnje,mnenja.
A je komu uspelo poklicati kakšno mobilno številko v katerikoli državi ?
A je kdo plačal tisti 1 € in če je , a potem res ne prekinja več po vsaki minuti ?
A je imel kdo kakšne probleme zaradi plačila 1€ (na nekem madžarskem forumu sem namreč prebral , da se je tistim ,ki so plačali , potem videl del številke bančne kartice v profilu.Problem so pozneje menda odpravili,vseeno me pa zanima ,če je kdo imel kakršnekoli probleme po plačilu.
A se je komu zgodilo , da popoldne ni mogel klicati ( številka je zasedena), čeprav je vedel, da številka ki jo kliče,ni zasedena ? Meni se je to dogajalo dostikrat,vedno popoldne,sumil sem na prezasedenost omrežja, vendar pa je ta težava z novo verzijo programa izginila.Rad bi zvedel, če je ta problem izginil res zaradi nove verzije ali pa zadnje dni omrežje ni toliko zasedeno.
Kakšna se vam zdi kvaliteta zvoka?A ima kdo kakšne težave z zvokom ? Jaz z poslušanjem nimam nobenih težav, vendar pa se mi dogaja to , da sogovornik (različni sogovorniki,različne številke,torej je problem na moji strani) na drugi strani linije ZELO slabo sliši , kar rečem v mikrofon.Če dam mikrofon bolj naglas,pa se zgodi to , da ko rečem kakšno besedo v mikrofon , se le-ta avtomatsko potiša ,tako da enostavno ne morem doseči tega, da bi bil mikrofon bolj naglas (bolj občutljiv :) ) . Če je kdo imel podobno težavo in jo je uspel rešiti , prosim za nasvet !

230-DC ::

kirga pa ti to kj kličeš,
ker js nepoznam nobenga iz drugih držav :D
*the gates of valhalla are near*

MPM ::

hehe :) so že dvignili na 5€
drugače pa program tako kot skype in še nekaj drugih, uporablja tehnologijo od Global ip Sound

Don Genaro ::

Ja, zadevo sem preizkusil in stvar je sledeca: Klical sem se na stacionarni telefon in zacuden dobil zvezo !!! Ocitno zaveda deluje tudi v SLO. Nato sem poklical se kolega (SLO), vendar je pogovor trajal le 10 sekund. Zveza je bila prekinjena in pojavil se je napis: "to je bil testen klic, za nadaljno uporabo moras kupiti kredite...", temu je sledil link do strani, za nakup kreditov. Zal ni nic s tisto, zgoraj omenjeno, minuto pogovora. Ce pa ima kdo drugacne izkusnje, pa prosim, na dan z besedo :)

LP

Don Genaro

agi ::

Curby!
Omenil si zastonj televizijo...poročaj prosim o tem, tudi jaz si jo želim...no, SLO1 imam, če je pa možno še kaj drugega pa le na dan z besedo, Curby, polepšaj nam življenje vsaj ti, če nam že država ne!

LP AGI :D

kitl76 ::

Tole sicer res deluje tudi po Sloveniji sam je maksimalni čas pogovora 10s, kar je odločno premalo za uporabo.

DSI ::

Poznam Voipbuster, vendar jst raj uporabljam VoIPuser.org, ker lahko kličeš tudi v slovenijo (razen na mobilca). Ma pa eno slabst: po registraciji moraš čakat 72 ur da ti omogočijo zunanje klice

davidtu ::

DSI a je na VoIPuser.org tud sam 1 min?

ELEKTROLJUB ::

Še en: TUKAJ
Hrvaška .... zastojn
LED svetloba je prihodnost...

lymph ::

Se samo men zdi čudna podobnost med voipbuster in stuntom?

Je pa zanimivo, da stvar deluje. Za deset sekund. Premalo.
"Belief is immune to counter example."

Taras_Bulba ::

res sta skorej identična, s tem da s stuntom lahko kličeš v več držav. jst sm zelo zadovoljen z njim ker mi ne prekinja, niti ni nobenega drastičnega zamika v pogovoru (skype in msn sta imela tudi po pol minute). Zanima me pa samo kdo plača klic na stacionarno linijo če kličem recimo na Hrvaško?

Nishajlo ::

Pozdrav!

Naj povem moje izkusnje s programom Voipstunt.

Pogovarjal sem se z bratom ki je v ZDA parkrat po 10, 20 minut, vse skupaj je bilo pogovorov za eno uro, nato sem pa dobil sporočilo da je moj test period over in da morem kupit kredite v vrednosti 10€, kar zadostuje za obdobje 3eh mesecev, potem se pa lahko pogovarjam zastonj do mile volje...

Zveza ni bla perfektna, ampak ce je zastonj se ne gleda v zobe. A kljub temu, slišalo se je kakor da bi brat bil na radiu, zelo je odmeval njegov glas, on pa pravi da je mene slišal normalno.
Morda kdo ve kje je haklc?

To ni veliko denarja če potem zadeve štimajo res kot pravijo. Ima morda nekdo izkušnje s tem kako dela potem ko plačaš za to poskusno obdobje? In ali je nekdo imel podobne težave z zvokom?

Kmalu bo prišel dan ko telekom ne bo mogel plačevati svojih računov redno, ne pa kot ponavadi ko jaz ne morem plačati njim računov..

Lp
On jede bonbone i cisti pistolje na terasi jedne zimske veceri...

kklemenss ::

hm cudno jaz sem pa sedaj probal, poklicati in mi je napisalo da nimam 0 credita in da nemoram poklicati...

kozmos ::

Nishajlo, za odmev med pogovorom so lahko krivi zvočniki, če jih imaš vklopljene. V tem primeru poslušaj preko slušalk oz. tvoj brat in bo bolje.
Zvok preko zvočnikov zaokroži zopet nazaj v mikrofon in tako se sliši odmev. Drugače pa malo poglej nastavitve.

lp

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kozmos ()

kolombo ::

Zakaj pa meni pri VoIPuser z x-lite, ko hočem kamorkoli klicati, klica ne potrdi in napiše : Call not approved.

rebro ::

Evo!

Js sm probu ta X-Lite, ki sn ga dobu zloudu iz VoIPuser. Registriru sn se uspešno, aktiviru tut, v programu sem nastavu, tak ko piše v navodilih na strani: Navodila. Ko pa hočem malo potelefonirati na naše stacionarne številke, mi pa neka italijanska baba neki špraha o kreditih...če sem jo prav razumel. A to pomeni, da ta možnost internetnega telefoniranja ni zastonj, al kuaga? Zanima me, če je kdo to že sprobal in kakšni so rezultati, če pa to ne gre, pa ali je še kakšna druga možnost brezplačniškega telefoniranja prek interneta...

LP...Rebro

rebro ::

Aha, probu sem tudi VoipBuster,. Če kličem na mobilne številke, mi vrže opozorilo, da moram kupit kredite, na stacionarne številke pa normalno zvoni, samo piše spodaj: 0.04¸evro/minuto, torej tudi ta telefon ni zastonj...
Ampak vsaj deluje....

LP ... Rebro

kklemenss ::

men tudi pise 0.04¸evro/minuto. Pa ko sem klical na svoj domac telefon je pisalo from: 1099, ko sem pa klical kolega se mu je izpisala pa neka 30......... stevilka. samo se lahko govori ssamo 10sec ;)

rebro ::

Očitno je "brezplačna telefonija" za lase privlečen pojm, ker to zaenkrat še ne obstaja, saj je potrebno vse ip klice plačat....To, da po 10 sekundah izgubiš vezo, pomeni, da imajo 10sekundni obračunski interval in če nimaš nič na računu, te skenslajo... Je pa vseeno bolše, kot klicarjenje iz stacionarnega telefona, kjer plačuješ zraven še naročnino, čeprav so tu minute dražje, škoda da polneš račun zaenkrat samo s kreditnih kartic, kar ni precej varno...
Za brezplačne klice pa bo treba še počakati...

_pobesneli_ ::

meni x-lite stalno meče gor okno za settinge..sploh nevem zakaj in nikamor ne morem klicat
Gregor

rebro ::

Pobesneli, če is si dobro prebral temo, sem malce višje dodal svoj post, kjer imaš tudi bližnico za Navodila, če narediš v Xsu tako, kot tam piše, dela....samo da pri tem programu nujno nucaš kredite, kamor koli kličeš...

LP ... Rebro

mkonci ::

Sprobal sem tudi jaz, uspelo mi je poklicati na domačo številko, s tem da spodaj piše 0,04€/min. Klic je bil 10s ker nisem vložil nič denarja.
0,04€/min = 9.5SIT/min --> kar pa sploh ni tako malo :\ . Tako da če je to zastonj telefonija??

Nevem pa kako je s klicem v tujino, to bi moral probat, morda so ti klici zastonj:))

kklemenss ::

saj na uradni spletni strani pise, v katere drzave lahko klices brezplacno... nekaj drzav je..

cubus ::

Od danes naprej, zaston klici v Slovenijo z voipbuster-jem. :\

Sc0ut ::

1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

iNN ::

Od danes naprej, zaston klici v Slovenijo z voipbuster-jem. :\


Kako? Jest sm instaliral tole pa mi je trial poteku.
==

iNN ::

aaa, sej dela :)
==

bakki ::

Dela nekaj časa, po cca. 10 klicih mi pravi da lahko samo še € pripravim:O ...


Kakšna ideja??

Lp, B!

#000000 ::

Ma jest ne morem niti prvič klicat nikamor 'rad bi samo probal kako se sploh sliši' ampak mi vedno zateži da imam nulo na računu, nikjer pa ni sledu o free klicu ali večih klicih. Mislm kako ta jajca sploh usposobit, da lahko probam ??

ZigX- ::

js sm poklicu .. mislm .. klicm k nor ;> .. amm js sm se takt prjavu k je blo objavlen .. pa mi sdej dela na neomejeno klicou .. ker frendu po ene 10-20 klicih kr blockera .. a ni bla tut 1 caka d ti po nwm kok urah aktiverajo d loh skos klics ?
Ni zime, ni zime!

DSI ::

Voipuser ima omejitev dolžine enega klica na oklli 15min. in je zastonj. Nevem pa kak reklame se vam pojavljajo, ker men se na

#000000 ::

Mislm jest vaju obeh nisem zastopu ama nič, kaj kličeš kot nor ? kaka aktivacija ? kake reklame ? ipd. Bi lepo prosu če nekdo napiše, če to sploh dela in kdaj je aktivacija ipd. Ker resno me zanima kako se sliš če se naprimer pokliče na obični telefon al pa na mobitel naprimer. ??

Hvala in LP

ZigX- ::

Mene k frend poklice (voipbuster) .. se slisi cist normalno.. mislm mau je se tisga d je mic. ampak je cist razlocno. To klicm k nor .. to mislm tko d se s frendi poklics al pa kei .. pa 1min govoris an .. sam frendi praujo d jim po prb. 20 klicih kr napise d nima 0 na racunu in so se free klici zakluclj. Js sm se pa na voipbuster prjavu takt k je biu ta clanek objavlen in do danes sploh nism uporablu accounta. In sedaj loh neprestano klicem .. mojim frendom pa po 20klicih blokira .. in se mi zdi je neko gor napisu da po 72urah ti aktiverajo da loh neprestano klices to free 1min. Razumes ?

edit. ; amm na mobi se ne da klicat ..
Ni zime, ni zime!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ZigX- ()

#000000 ::

Aha, no sej ni hudga če se ne da na mobil klicat. Hvala za razlago, zdej mal bol vem, samo tam na strani pa se mi zdi nisem nič zasledil glede roka aktivacije, ma bom počakal da vidim kako gre tole. Hvala LP

DSI ::

Rok aktiviacije na voipuser.org je 72 ur. Pa priporočam da si gesla ne spreminjate, ker se zna zgodit da vam potem ne bo deloval.

ZigX- ::

mene zanima .. kako to pisles na voipuser .. ker client uporablas pa kako si se reg. .. men to 0 ne use ..
Ni zime, ni zime!

Širajzl ::

Sem se registriral pa mi sam po eno minuto loufa pol pa prekine. ????

DSI ::

Evo tle maš kratka navodila:
1. Registriraj se tu
2. Poglej svoj email, saj si nanj dobil geslo za dostop
3. Prijavi se tu
4. Ko si prijavljen poišči v meniju na levi MySIP account, ter nato klikni na activate my account (ali kar koli je že-se zdej naspomnem več)
5. Ko to narediš počakaj 72 ur da ti aktiviraj račun
6. Uporabu client (X-Lite), navodila pa dobiš tu

To je to

Širajzl ::

hvala, sam bo treba do marca počakat, da aktivirajo nove številke, DSI ti lohk kličeš po Sloveniji pa se pogovarjaš poljubno dolgo z x-lite - om?

DSI ::

ja lahko. samo mislim da je limit 15-20 minut na klic. Sam sej ni problema še enkart poklicat.
Samo mislim da se (še) neda klicat na T-2 jeve številke. Bom probal pa povedal

Kaufmann ::

We currently are unable to provision new numbers, please subscribe to this thread to be notified when new signups are accepted again. :( tole mi napiše ko hočem aktivirat account na Voip user.
ni podatka
«
1
2 3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Detelfone - zamenjava za Skype? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
7615975 (9273) N-E-O
»

NOKIA E60/E61/E70/E65/N80/N95 - SIOL VoIP - NASTAVITVE za cenejše oz, brezplačne klic

Oddelek: Mobilne tehnologije
115747 (5196) Apple
»

Voip telefon SKYPE BRONDI

Oddelek: Omrežja in internet
274322 (3491) leechen
»

Voipstunt in brezplačni klici v nekatere države

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
257016 (5363) Jst
»

SKYPE

Oddelek: Pomoč in nasveti
151873 (1677) #000000

Več podobnih tem