» »

Izkušnje s trgovino Mlacom in Funtech

Izkušnje s trgovino Mlacom in Funtech

Temo vidijo: vsi
««
5 / 12
»»

Kolarks ::

Janac je izjavil:

Kako pa lahko računalnik kvalitetno sestaviš?

Ja nevem, npr. da uredijo lepo kable pa je vse lepo prišrafano kot je treba pa da ko ga dobim in ga zalufam da se ne pokadi vse skup vn :D

So ga komu sestavli pri Mlacomu mogoče? Koliko je bilo za plačat?

Sam še nisem kda sestavlal kompa zato bi raje pustil naj mi ga oni sestavijo.

enadvatri ::

Z Mlacomom sem imel pred leti zelo slabe izkušnje glede reklamacije in odnosa prodajalca, ki je bil nesramen in celo žaljiv. Resno odsvetujem imeti opravka z njimi.

S Funtechom sem imel dobre izkušnje, vendar samo pri nakupu (cenovno ugodni, prijazni, hitri).

Brias ::

jaz sem z Mlacomom naceloma imel dobre izkusnje ( ce odmislis 200+IQ on IT prodajalce ) in ce odmislis Dr. Slavca v servisu ,,,,,

zadnje cese pa samo slabo slisim ... in berem ...

sem pa 3-4 dni nazaj sestavil en konfig za nekoga na forumu, tukaj imas copy/paste:

28. mar 2013, 15:59:20
citiraj

#

učer sm poslal potem mail v mlacom d.o.o... in ker mi niso odpisal sm šel dons dopoldne v trgovino.. uglavnem tm un prodajalc je glumil neki, uglavnem pol sm mu par takih vzogjinh reku, se je umiru sam useen zdj ni šans da bom kupu kej od njih, k so katastrofa kar se tiče odnosa..

sm pa pisu dinokomp.si pa mi je Edi odpisu, da pri njih je dražje tko, da nevem... a se ti, da it čez na njihovi strani pa da mi sestaviš kej v tem rangu?

hvala, lp.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Brias ()

Skyman ::

Jz sm nazadnje bil pri MLACOM-u ko sm kupoval SSD disk zadeva je bila taka da prodajalec mi ni znal svetovati pri nakupu SSD samo rekel je da so vsi isti samo ce delas za NASO ali neke projekte potem bi vzel intel SSD,smešno! Mi je bil pa en primer zanimiv ko sm sel za brata istat pred leti 500gb disk sata seveda takrat je bilo 750gb kot danes recimo 3TB+,zadeva je bila taka ko sm sel ga sel kupiti in placati potem dobil napotnico za prevzem nakar tam dobim v roke 320gb zadeve nism hotel podpisati,ker ce bi podpisal bi pac zaklucil prevzem,nakar sm hotel zahtevati denar ker 500gb disk niso imeli na zalogi.Nakar se je zataknilo pri vracili kupnine prodajalec mi ni smel vrniti denarja je sel lepo v tajnisto ali kaj imajo eno nadstropje visje ne vem,nakar mi rece tam neka gospa ki je delala v pisarni da ne vracajo denarja ker bi potem ta denar nekje drugje zapravil.Rekla mi je a ga greste sedaj drugam zapravit,odgovoril sm ji kamorkoli hocem sej je moj denar. Nakar mi je vrnila kupnino..Ampak to je recimo ze 6 let sigurno nazaj!

Glede funtech me za kar nekaj let ni bilo zadni nakup je bil quad 9450 ker so mi ga res dobili ugodno ter prijazni bili.Vec od teh

Jah saj v tem je finta pri dinokomp-u imajo velik dražje zato bi raje pri Mlacomu kupil. Samo kakor slišim, da imajo zelo slabo osebje nevem.. Rad bi samo da dobim računalnik sestavljen pa da so not vsi tisti deli, ki sem jih kupil pri njih :D

LeQuack ::

Jaz sem nazadnje kupil pri Mlacom napajalnik, ker imajo zelo veliko izbiro. Sicer je večinoma uvoz iz Nemčije, ampak vseeno bolj udobno kot ga naročati iz tujine.
Quack !

A računalnike sestavlajo?

Shark-357 ::

Greš k Funtechu in je zadeva rešena, dobre cene, top storitev, prijaznost zagotovljena... nimaš kaj razmišljat.

BorutK-73 ::

Kolarks je izjavil:

So ga komu sestavli pri Mlacomu mogoče? Koliko je bilo za plačat?

Sam še nisem kda sestavlal kompa zato bi raje pustil naj mi ga oni sestavijo.

Sem poleti naročil računalnik za mlajšo sestrično (FB in mail) in so ga sestavil brezplačno, tudi Rami so bili vgrajeni.
Še moj SSD in Ram so vgradili ki sem jih zraven naročil za sebe. Čeprav sem jim napisal v opombe da SSD in eno ploščico rama ne vgrajujejo.

bluefish ::

Tema povprašuje po izkušnjah z omenjenima trgovinama, ni namenjena vprašanjem okoli sestavljanja konkretnih konfiguracij.

Kolarks, ti že imaš svojo temo in to sprašuj tam.

Vrnite se torej na topic.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

Tomson ::

Moje izkušnje ...

Zadnja leta kupujem pravzaprav samo še pri Funtechu in Mlacomu in sicer primarno pri Funtechu zaradi res super odnosa, izredno hitrih dobav in po izkušnjah kolegov uveljavljanje garancije kot se šika. Zaračunajo sicer sestavo in testiranje računalnika kar 30€, ampak jim moram priznat da zadevo sestavijo res lepo (cable managment) ter da vedno deluje bp.

Mlacom pride na vrsto ko kupujem komponente ki jih pri Funtechu ni (kar se zgodi kar pogosto, saj Funtech nima prav širokega prodajnega programa, očitno na račun hitre dobavljivosti), njihovi dobavni roki so sicer včasih malo dalšji (ne vedno), a do sedaj vsaj pri meni vedno v dogovorjenih rokih, oz. tudi kak dan prej. Za računalnike sem slišal da jih večkrat sestavijo bolj površno (pač podarjenemu konju se ne gleda pod zobe :), največji problem pa je uveljavljanje garancije, tukaj sem slišal že kar nekaj krepkih iz strani nezadovoljnih znancev ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

Klobasa ::

Funtech: slabe izkušnje

Naročim preko spleta tipkovnico G110 US ( stalna stranka ) in za prevzem blaga izberem njihovo poslovalnico. Sem si rekel, ajd bom šel na vlak ( 120km ) in spotoma v Lj še obiskal kakega starega frenda in da vidm mal Lj, ker že dolgo časa nisem bil tam. Naročilo sem oddal v petek, nakar v ponedeljek ob 8h zjutraj dobim klic, da če sem jest 100% prepričan, da želim tipkovnico z US naborom znakov. Takoj sem vedel, da s prevzemom robe tisti dan ne bo nič. Rečem prodajalcu, da ga bom v roku pol ure poklical nazaj v primeru, če bom rabil spremenit naslov dostave na domači naslov, saj tisti trenutek nisem vedel kako bom s cajtom naslednji dan. Klical ga nisem, saj se je izkazalo, da bom imel čas. Grem jaz naslednji dan v Lj, pridem tja in mi model reče, da je izgleda prišlo do nekega nesporazuma in da je moje naročilo skenslano. WTF ;(. Jest valda popizdim, kaj me sprehajajo gor in dol, nakar mi model reče, da če želim tipkovnico naj se sprehodim do njihovega dobavitelja v stegne. Hvala lepa, adijo!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Klobasa ()

fosil ::

Takoj sem vedel, da s prevzemom robe tisti dan ne bo nič.

Napačna predpostavka s tvoje strani.
Sem že večkrat oddal naročilo sredi noči in še isti dan prevzel.
Kakor vem zjutraj obdelajo vsa naročila in gredo potem po robo k dobavitelju, oziroma jim jo dostavijo. In lahko prevzameš še isti dan.
Tako je!

Mustang2142 ::

Funtech: slaba izkušnja

Naročim 4 gb rame 28 eur, ki jih ni bilo na zalogi. Kličejo oni mene naslednji dan, da jih ni na zalogi, pa da ne vedo kdaj jih dobo dobili. Rečejo, da bodo preklicali naročilo, pa da naj spremljam kdaj bodo na zalogi, pa potem naročim. Grem gledat, pa cena 38 eur. Pička jim materna.

Ja, cene pa res včasih dnevno spreminjajo. Menda zato, ker ko pri enem uvozniku zmanjka artiklov njihov "avtomatiziran sistem" avtomatsko preklopi na drugega najcenejšega uvoznika, ki ima zalogo ... Sami si to štejejo v plus, za kupca pa zna bit rahlo moteče. Sploh v zgoraj navedenem primeru.
Sicer naj bi bil bistven faktor "KUPI" oz. "OBVESTI ME" saj v primeru KUPI zadeva je na zalogi in naj bi cena držala, v primeru OBVESTI ME, pa se bi naj preverila zaloga in dobavljivost, ki ne garantira navedene cene. Malo komplicirano skratka za nekoga, ki bi samo rad kupil izdelek ...

Klobasa je izjavil:

Funtech: slabe izkušnje

Naročim preko spleta tipkovnico G110 US ( stalna stranka ) in za prevzem blaga izberem njihovo poslovalnico. Sem si rekel, ajd bom šel na vlak ( 120km ) in spotoma v Lj še obiskal kakega starega frenda in da vidm mal Lj, ker že dolgo časa nisem bil tam. Naročilo sem oddal v petek, nakar v ponedeljek ob 8h zjutraj dobim klic, da če sem jest 100% prepričan, da želim tipkovnico z US naborom znakov. Takoj sem vedel, da s prevzemom robe tisti dan ne bo nič. Rečem prodajalcu, da ga bom v roku pol ure poklical nazaj v primeru, če bom rabil spremenit naslov dostave na domači naslov, saj tisti trenutek nisem vedel kako bom s cajtom naslednji dan. Klical ga nisem, saj se je izkazalo, da bom imel čas. Grem jaz naslednji dan v Lj, pridem tja in mi model reče, da je izgleda prišlo do nekega nesporazuma in da je moje naročilo skenslano. WTF ;(. Jest valda popizdim, kaj me sprehajajo gor in dol, nakar mi model reče, da če želim tipkovnico naj se sprehodim do njihovega dobavitelja v stegne. Hvala lepa, adijo!

Jaz sem tudi osebno prevzemal, pa sem z Obale. Vedno in kjer koli osebno prevzemam, prej po telefonu preverim, če me roba čaka.

Z mano so bili prijazni, nekaj kosov niso imeli na zalogi, vendar so mi to povedali. Zato sem prevzem prestavil na naslednji opravek v Ljubljani. Jaz bi se definitivno odločil za Funtec, če bi izbiral med Mlacomom in njimi. Mlacom se mi je z odnosom tako zameril, da smrdi ...

@fosil

Že na dan oddaje naročila ( petek ) sem jaz vedel, da je tipkovnica pri njihovem dobavitelju, saj je bil čas dostave naročila 1-2 dni.
Poznam njihovo poslovanje, saj so mi ga ob neki predhodni priliki dobro razložili. Če je naročilo oddano do sedme ure zjutraj in je roba pri dobavitelju na zalogi, bo roba pripravljena za prevzem tisti dan popoldan 100%. Oni so moje naročilo prevzeli v ponedeljek zjutraj, to pomeni, da bi roba morala biti na sedežu podjetja v ponedeljek popoldan do 17h najkasneje. Jaz sem prišel tja v torek.

Gre se tukaj za neko drugo zadevo. Prodajalec je iz nekega neznanega razloga skenslal moje naročilo ( stvar ni bila več naročena ), brez kakršne koli razlage in pričakoval, da bom jaz na lastne stroške sprehajal rit do njihovega dobavitelja.

V primeru, da bi se njim šlo za renome itd..., bi bilo fer, da me za pol ure pošlje na kafe in se en od treh prodajalcev, ki so bili tisti trenutek tam, odpravi s službenim vozilom do dobavitelja v Stegne. On po obvoznici in nazaj, nima kaj delat več kot 20 minut, jaz z mestnim avtobusom pa...

fail, se kar strinjam. Najbolj fair bi bilo tako.

Veron ::

kok pa eni prodajate (enostranske) bučke in zgodbe brez osnove. To predvsem ciljam na Skyman-a. Prosim razloži še tvojo konfiguracijo računalnika, kamor si dal SSD ;)

kaj ima veze kam sm dal SSD ce clovek ne zna povedat kar prodaja!
Pa tud ce gre SSD na pentium 486 nima tle veze

Če sklepam po tvojem podpisu glede na pc, imaš sata2 vodila. Torej če daš SSD na to plato, je praktično vseeno katerega zbereš, ker bodo vsi približno enako delovali. Tisti hitrejši bodo omejeni zaradi vodila.

To je sicer moja razlaga zakaj bi ti prodajalec tako odgovoril, kaj točno je bilo pa nevem. Najbolje bi bilo, če bi se še prodajalec oglasil pa povedal svojo plat zgodbe. Sicer da ne boš mislil, da je vse samo nate letelo, na večino v tej temi, ker se zgodbe napiše povsem enostransko in vzete in kontesta. Zato mi tale tema prav smešna.

Čisto vseeno pač ni kateri SSD vzameš, sploh če ti je zanesljivost pomemben faktor ...

sej pravim, tukaj je tono enih faktorjev, kaj je kdo vprašal prodajalca, da mu je le ta tako odgovoril. Zato pravim, da je tale tema bol za rezervo, ker so vse zgodbe podane povsem enostransko in vzete iz konteksta. Ne govorim konkretno o samem SSDju.

Če bi kdaj kupoval v Mlacom-u, bi vedel, kake nebuloze znajo priletet iz njihovih ust. Sam sem od njih že dobil vprašanje na vprašanje v smislu 'Kaj ti bo to?'.

napiši še vprašanje, sam sm tam kupil že ogromno, pa zanimivo, da sam nikoli ne dobim takih odgovorov/vprašanj kot jih navajate. Točno zato mi vse skupaj "zanimivo".

@failcoder napiši celoten dialog, kaj se takrat dogajalo, kaj si vprašal, itd...

kreki ::

V trgovini Mlacom sem kupec že več kot 20let in do sedaj še nisem imel slabe izkušnje. Ko kupuješ se moraš že prej pozanimati o izdelku ne pa da prideš v trgovino, kot bi te nekdo poslal iz Marsa. Sami ste si krivi da imate komunikacijske težave ;)
Priklopljen na šštrom.

bluefish ::

Če pride človek v trgovino in reče, da bi rad kupil zelje, mu prodajalec proda zelje ter se ne spotika ob izbiro in vsiljuje špinače.

Z Mlacomom sicer slabih izkušenj ob nakupu nisem imel. Enako velja za Funtech.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

Smiley ::

@bluefish
seveda mu proda zelje...sploh če kupuje hrano za zajca. Če je pa zraven kupil akvarij in zlato ribico pa ni nič narobe, če ga vpraša kaj mu bo zelje. Ljudje včasih kupujejo tudi neumnosti in potem jamrajo, da niso bili opozorjeni.
Smile, nobody's watching

Veron je izjavil:

Če sklepam po tvojem podpisu glede na pc, imaš sata2 vodila. Torej če daš SSD na to plato, je praktično vseeno katerega zbereš, ker bodo vsi približno enako delovali. Tisti hitrejši bodo omejeni zaradi vodila.

To je sicer moja razlaga zakaj bi ti prodajalec tako odgovoril, kaj točno je bilo pa nevem. Najbolje bi bilo, če bi se še prodajalec oglasil pa povedal svojo plat zgodbe. Sicer da ne boš mislil, da je vse samo nate letelo, na večino v tej temi, ker se zgodbe napiše povsem enostransko in vzete in kontesta. Zato mi tale tema prav smešna.

Nima veze ce imam sata2 ali 3 ce ves da so SSD-ji v 95% narejeni za sata3 in da SSD v sata2 jih je bilo mogoce 2-3 modeli itd.. nima veze to je tko k da pridem kupovati avto pa bo rekel vsi so isti od fiata do ferarija ampak ce bos res skos vozil 200km/h ti pa priporocam ferarija kaj a mercedes pa bmw ne gresta 200km/h?

@skyman
ta primerjava je malo zgrešena...glede na tvojo konfiguracijo je končna hitrost že znana, ti samo izbiraš med izdelki, ki vsi presegajo to hitrost. Torej je, vsaj kar se hitrosti tiče, popolnoma vseeno kaj kupiš.
Smile, nobody's watching

@Veron

Vprašanje se je nanašalo na cev, katero se je namontiralo na hladilnik od CPU-ja in drug konec cevi na zadnji del ohišja. To je omogočalo dotok svežega zraka direkt do hladilnika.

first_line ::

Jaz bi spet pohvalil Mlacom. Sem naročil eno plato in ram preko neta, nato pa sem jih poklical kako je z dobavo (za ram jim itak pri vsakem piše da preverite za dobavo). Sva se lepo zmenila za komponente ki se jih lahko dobi v normalnem roku, sem jih pogooglal in se mi je kar zasmejalo ko sem videl da je ram še cenejši in 1A glede zmogljivosti.
Mi je predlagal še drugo plato (ta je že res zastarela in težko dobavljiva), a na žalost edina micro ATX AM3 ki zmore FXe laufat (za vse druge sem bral da bremzajo zaradi slabih napajalnih mosfetov). Sem mu rekel da imam FXa in je tip takoj vedel zakaj sem ravno to plato izbral, je rekel da jo bojo naročili iz tujine.

Se mi zdi zelo pohvalno da je vedel v čemu je hec moje izbire in se ne čudim da koga vprašajo 'kaj boš pa to rabil'.

Reycis ::

Meni sta obe štacuni OK. Načeloma ima funtech malo hitrejšo dobavo in mlacom ima veliko večjo izbiro tudi ogromno eksotičnih zadev. Me pa pri obeh moti negativna diskriminacija dobave pri plačilu po predračunu. A sploh obstaja kakšna spletna trgovina z rač. opremo v sloveniji ki ob plačilu po predračunu ne pusti kupca čakat dodaten dan/dva?

Assass1n ::

Jaz sem pri dinokomp plačal po predračunu in sem dobil v enem dnevu domov. Samo so imeli na zalogi, tako da ne vem če to velja.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

Reycis ::

Problem nastopi zato, ker pri plačilu po predračunu ne storijo ničesar dokler plačilo ni zabeleženo. To pa tudi če plačaš takoj (razen v idealnih pogojih) pomeni dodaten dan čakanja. Če pa ne plačaš takoj pa še več.

Assass1n ::

Če dopoldne nakažeš bo isti dan vidno in vrjetno tudi poslano, v primeru dinokompa je bilo tako. Vrjetno od trgovine do trgovine odvisno, sem pa za funtech same dobre stvari slišal tako, da ga bom ziher kdaj obiskal.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

Pri plačilu po predračunu je najbolje, da prodajalcu takoj pošljšeš po mailu potrdilo o plačilu. To sam vedno storim in hitro dobim zadeve.

Gerbic ::

Reycis je izjavil:

Problem nastopi zato, ker pri plačilu po predračunu ne storijo ničesar dokler plačilo ni zabeleženo. To pa tudi če plačaš takoj (razen v idealnih pogojih) pomeni dodaten dan čakanja. Če pa ne plačaš takoj pa še več.

Normalno je, da počakajo na plačilo. Meni se to dogaja povsod, nihče mi ne pošlje na besedo, če označim plačilo po predračunu. Če bi bila večina potrošnikov resna in bi razumela posledice naročil, ki jih ne nameravajo plačati, prevzeti, itd., potem bi tudi firme bile bolj zaupljive in bi bili tudi tisti v osnovi resni na boljšem. Zato tebe dejansko ne "motijo" trgovine, pri katerih kupuješ, ampak te v resnici motijo razvajeni potrošniki in nelikvidne firme, ki povzročajo ta problem.

fosil ::

Kako pa je z mlacomom in dobavo eksotične robe?
Sem malo brskal in našel tole ohišje :))

Tako je!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fosil ()

Mislim, da je podobno kot z ostalo robo, ki jo furajo iz tujine...se pravi kakšen teden ti ne uide.
Smile, nobody's watching

r3dkv1c4 ::

Brane22 je izjavil:

r3dkv1c4 je izjavil:

prijazni korektni in drzijo se rokov.

A ni bila dolga tema ravno tu o demise in problemih z reklamacijo ? :|

Kar se mene tiče senza problemi....tudi če je tema itak ni zanimiva, dokler ne pride do problema.

Stark ::

Jaz sem imel kar slabe izkušnje in zagotovo ne kupim več pri Mlacomu. En tehnik (serviser) se je res trudil, en drug na servisu pa je izgledal kot največji kup nesreče pa še obnašal se je zelo arogantno.

Ostale stvari sem pa potlačil v spomin. :)

singular ::

Tudi jaz mam slabo izkušnjo z Mlacomom in me tam ne vidijo več.
Hotel sem kupit par top line komponent za par k eur na podjetje in tam mi je debilni prodajalec neprijazno razložil da tega pa ne morem ker morem met posebno podjetje registrirano za nevemkaj?!?! Seveda sem potem stvari kupil drugje še ceneje in bil tam deležen dosti boljšega odnosa do kupca in 0 komplikacij (AGT če koga zanima..).

Gregor P ::

singular je izjavil:

AGT če koga zanima...
8-O V katerem desetletju?:))
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

šernk ::

Gregor P verjetno še v prejšnjem tisočletju :D
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

seljo ::

Pri meni je tako; pred leti sem bil zelo navdušen z mlacomom, dokler nisem imel neljubega dogodka z enim compom, kateri je nonstop zmrzoval, peljal sem ga vsaj 5x na servis vedno dobil vrnjenega kot popravljenega in spet isto...po dolgem času pregovarjanj in živcev so mi vrnili denar. Takrat sem prestopil k funtechu, pri njih kupil v zadnjih 5 letih 4 računalnike, enega sem dobil ravno danes. Sestavil sem si računalnik jih poklical če je ok, kar so potrdili, včeraj ob 11 uri nakazal denar danes ob 15 so me poklicali, da je računalnik ready!!! Vglavnem profesionalni, sam jih ne morem prehvalit, vedno korektni tudi v primeru težav se vse lepo reši, tako da sam jim zaupam 100%.
u zivotu sve se vraca sve se placa

MaX ::

Tudi jaz vsem odsvetujem kupovanje v Mlacomu. Stvari imajo običajno res poceni, ampak to mi nič ne pomaga, če so potem problemi pri uveljavljanju garancije. Meni so se ooorenk zamerili in me nikoli več ne vidijo, pa tudi vsem prijateljem in znancem, ki kaj kupujejo vedno isto svetujem.

Funtech do sedaj vedno brez problemov in toplo priporočam.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MaX ()

tiborrr ::

Ne vem kakšne probleme imate vi to z uveljavljanjem garancij vedno in povsod. Prideš, lepo pozdraviš, se predstaviš, se nasploh kulturno obnašaš in dobiš zamenjano robo. Osebne izkušnje: Mlacom ena A, Funtech ena A.

Je pa res, da je internet poln (plačanih ali neplačanih) drekačev, ki zelo radi pljuvajo po konkurenci :P
Don't test the captain's validity or his vulnerability!

medenko ::

meni tudi ni jasno, kako lahko folk jamra čez garancijo...vse je črno na belem, če je ob normalni in pravilni uporabi zadeva "shodila" se pošlje ali nese na servis in počaka teden ali dva itd....ne vem, kaj ima tukaj trgovina čez, ki opravlja funkcijo "posrednika"....tiborr: morda pričakujejo takoj menjavo veš, potem pa servis ugotovi nepravilno uporabo ali nepooblaščen poseg itd.....hehe.
««
5 / 12
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

AGT Računalniki, AGT Trgovina (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Kaj kupiti
785312970 (48516) igorpec

AGT računalniki (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

562139656 (79196) kuglvinkl
»

Trgovina Agt.si (strani: 1 2 3 4 )

16533076 (21918) cholt45
»

AGT računalniki d.o.o. (strani: 1 2 )

6816287 (12085) gendale

Več podobnih tem