Forum » Šola » Nova katoliška fakulteta - k ekonomiji na humanističen način
Nova katoliška fakulteta - k ekonomiji na humanističen način
Double_J ::
http://www.rtvslo.si/slovenija/nova-kat...
Madona, res me zanima, če bo to funkcioniralo. Levi, ki so lovili na humanistični način, so vsi pomrli preden so imeli potomce.
"Človek mora biti pravi cilj in vrednota ekonomije, ne dobiček"
Madona, res me zanima, če bo to funkcioniralo. Levi, ki so lovili na humanistični način, so vsi pomrli preden so imeli potomce.
Dve šivanki...
Icematxyz ::
Razlika ni v tem ali boš umrl ali ne ker ne boš imel hrane. Ampak to je že druga zgodba.
Mene tukaj osebno nekaj drugega bode v oči. Vse te zasebne šole bodo pa slej ko prej se obesile tudi na javni proračun. Zdaj enim to ni všeč. Eni navijajo za to. Dejstvo pa je da tudi katoliške fakultete ki učijo ekonomijo prihajajo. Nenazadnje jim njihov sistem dobro deluje. Tako da reference imajo. A ne da?
Zdaj pa če mi je to všeč ali ne. To pa dan danes tako nihče več nikogar ne vpraša. To ni več pomembno. Ker vsak lahko počne vse. Sicer eni malo bolj kot drugi. Ampak to je spet že druga zgodba. Največ kaj lahko naredim je da nekaj podpiram ali zavračam in se tako obnašam. Pa da volim takšne ki pišejo zakone bolj po nekih mojih nazorih. To pa je tudi vse. Takšne zadeve pa tako lahko človek samo z neke distance dan danes opazuje. Pa si misli svoje.
Mene tukaj osebno nekaj drugega bode v oči. Vse te zasebne šole bodo pa slej ko prej se obesile tudi na javni proračun. Zdaj enim to ni všeč. Eni navijajo za to. Dejstvo pa je da tudi katoliške fakultete ki učijo ekonomijo prihajajo. Nenazadnje jim njihov sistem dobro deluje. Tako da reference imajo. A ne da?
Zdaj pa če mi je to všeč ali ne. To pa dan danes tako nihče več nikogar ne vpraša. To ni več pomembno. Ker vsak lahko počne vse. Sicer eni malo bolj kot drugi. Ampak to je spet že druga zgodba. Največ kaj lahko naredim je da nekaj podpiram ali zavračam in se tako obnašam. Pa da volim takšne ki pišejo zakone bolj po nekih mojih nazorih. To pa je tudi vse. Takšne zadeve pa tako lahko človek samo z neke distance dan danes opazuje. Pa si misli svoje.
Double_J ::
Tle bodo novo znanost izumili... davčni ne bodo poročali o dobičkih, ampak o osrečenih ljudeh. Tejle bodo zgleda bolj pretkani in bodo povozili staro gardo iz ostalih fakultet.
Dve šivanki...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NYT: Amazonov eksperiment, kako daleč lahko žene zaposlene (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostalo | 34305 (29429) | gruntfürmich |
» | "To je moje mnenje in konec debate!" (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 10166 (7992) | jype |
» | Upokojenci (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 5671 (3275) | LordTado |
» | Davčna merca (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 11851 (9104) | Thomas |
» | Matematika. Tezje nalogeOddelek: Šola | 1928 (1734) | Tic |