» »

Windowsi xp, win 7 teŽave

Windowsi xp, win 7 teŽave

grega001 ::

Pozdravljeni!

Res ne vem v čem je težava. Meni se dogaja ne glede na to kateri računalnik uporabljam. Imam tri in povsod se dogaja isto!
Če naložim win sp1 mi vse lepo laufa, sam ta verzija je že presneto zastarela. Če naložim windowse s sp2 ali sp3 dela vse o. K. Dokler ne naložim še kakšnega programa gor. Ko to storim vse lepo dela, dokler rač ne ugasnem (shut down). Ko ga zaženem se skoraj vse naloži, vendar se zagon ustavi tik pred koncem. Ikone na namizju so že prikazane, vendar jih ne morem kliknit. Če v task manegerju izklopim explorer. Exe in ga ponovno naložim mi zopet dela vse o. K., vendar ni vse naloženo (kot bi bilo pri pravilnem zagonu)... Skratka probal sem že: registry fix, (virusa ni), bios posodobljen, vse komponente delajo b. P.
Probal sem z win 7. Tudi tu vse lepo dela do restarta ali shutdowna. Potem mi vse lepo naloži (ne zamrzne, kot xp), hkrati pa javlja apperror za en ali dva programa (npr. Adobe acrobat reader, office), pri naslednjem zagonu pa še več!

Kaj lahko naredim? Res mi ni jasno kaj delam narobe oz. Kaj je narobe?!

Hvala za kakršen koli namig!
Grega
  • polepsal: bluefish ()

Duhec ::

Se v varnem zagonu to tudi dogaja ?
Pretestiraj najprej spomin.

grega001 ::

Ne. V varnem dela o.k. Spomin je o.k. Če rač restartam je vse o.k., čim ga pa ugasnem se na koncu zatakne...

Sem rešil zadevo. Virusi bili razlog.

LP

Zgodovina sprememb…

• spremenil: grega001 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Operacijski sistemi
49247373 (21050) R33D3M33R
»

Nenehna okuženost računalnikov

Oddelek: Pomoč in nasveti
131323 (1079) jype
»

Nova mašina se mi sesuva...?!

Oddelek: Strojna oprema
111457 (1147) Klaus
»

svinjski problem z plato k7s5a