» »

Shared DVD

Shared DVD

Pithlit ::

A se mogoče komu sanja kako naj pripravim PowerDVD da mi na remote mašini zalaufa DVD s serverja?

Na obeh mlinčkih je PowerDVD 3.0. Problem so pa podnapisi (če zalaufam VOB file je brez podnapisov). Aja, pa še ful se zatika video...:'( ampak to je v bistvu že drug problem...

Zjeban ::

Kolk se men zdi na samih vobih niso podnapisi!Nisem pa prepričan!Ti sam lepo zripaj cel DVD na disk pa odpri IFO pa boš mel menije pa podnapise pa vse!Štekanje pa ne razumem!Nimaš kake 486ke?:\ :D

Gandalfar ::

Si preprican, da ti ne steka zato, ker imas prepocasno mrezo? DVD pri 1x hitrosti zahteva mislim da okoli 1.5mb/s pretoka podatkov in za to ti 10Mbit mreza ne bo zadostovala.

Drugace pa poskusi na osnovnem rac. sharat dvd in ga na drugi strani povezati kot network disk (da bos dejansko mel crko v winsih zanga) in upaj da bo potem powerdvd vse avtomatsko zagnal.

sash ::

tud sam sem mse včasih obadal z podobno teržavo, pa sem ugotovil da je 10Mbps mreža občutno premalo, ampak za to potrebuješ 100Mbps, gelde podnapisov pa je najbolje da DVD zripaš na disk (in to celotno vsebino DVD-ja) in pol lahko gledaš tud prek mreže z podnapisi.

Pithlit ::

Vsi: za ripanje nimam cajta (sicer pa vse to vem in nisem tega vprašal!)

gandalfar: thnx, vem de je mreža, zato sm tud drugo temo odpru... hvala za network disk, will try (TO sm hotu vedet)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
22077864 (20000) CaqKa
»

Podnapisi DivX

81387 (1164) zile
»

DivX player za podnapise in cel zaslon!

272453 (1900) zile
»

kako narediti najbolši DivX?