Forum » Pomoč in nasveti » downloadanje .exe filov
downloadanje .exe filov
NoUse4AName ::
nevem al je z mano kaj narobe al je kje v sistemu kaksna cudna nastavitev. Sploh ne gre downloadat .exe file, ostalo gre sam exe pa ne.
Ravno sem dobil nov comp pa sem win2k instaliral.
Ravno sem dobil nov comp pa sem win2k instaliral.
nic stisnes na link za downloadanje pa sam caka.
No je cakalo, sem formatiral se enkrat, pa mi sprva tut ni slo sam pol ces nekaj casa pa je. Wierd.
No je cakalo, sem formatiral se enkrat, pa mi sprva tut ni slo sam pol ces nekaj casa pa je. Wierd.
se sem rekel da mi ze dela.
Ko mi pa ni, sem probal save target tudi ni delalo, sem instaliral mozillo in tudi ni delalo.
Ko mi pa ni, sem probal save target tudi ni delalo, sem instaliral mozillo in tudi ni delalo.
Pithlit ::
pobaj s kakim DAP (no ja, sej mogeče sm jst butast ampak sm meu enak problem, zdej pa dela).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CRT monitor trese slikoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2831 (2392) | Azrael |
» | Imam problem z downloadom fileov iz netaOddelek: Pomoč in nasveti | 1113 (961) | bergers |
» | Nova Revija ELEKTRONIKA- iscem pisce clankovOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2129 (1588) | zlabo |
» | Nvidia gonilniki!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1041 (850) | Dr_M |
» | Kako zajamem video sliko pri www.siol.net/vizija?Oddelek: Zvok in slika | 1697 (1505) | V-i-p |