» »

Boks

Boks

Temo vidijo: vsi
««
45 / 72
»»

Okapi ::

Ampak koliko - 50, 100, 200, 500, jurja ...? Se le v Angliji to dogaja, ne v Bolgariji. Zadnjih par let ima tip v povprečju en tak boj (na 4 ali 6 rund) na mesec. In koliko lahko zasluži v klubu za sparring? A mora še telovadnico počistiti na koncu šihta, da dobi minimalca?

O.

Vitez ::

Zavec naj bi aprila drugo leto boksal z Bundujem za evropski naslov.

Seveda mora pa Bundu najprej jutri premagat Angleža Purdyja.

Gleda kdo Thurmana zdajle proti Karassu? Pa še Broner vs. Maidana pride na vrsto.

Zavec se bo počasi lahko začel hvalit s tem, da je preživel 12 rund s Thurmanom.;) Doslej je to uspelo samo še enemu, danes je Thurman položil dvajsetega.

49106 ::

Gledal sem le zadnjo rundo. Maidana ni niti zašvical @4.5

Ta maidana pa je en stroj. Mi je všeč, da je končal Bronerjevo nepremagljivost.

Vsa čast Zavcu, ampak Chaves in Karass sta proti Thurmanu vseeno pokazala več od njega.

Že mogoče, ampak končala sta pa slabše;)

O.

Vtis tud šteje. Zadnjič sem v Večeru nekaj bral, da naj bi Zavec dobil revanš proti Thurmanu. To je smešno, tako enostranski fajti nimajo revanše.

borinho ::

Odpisani Maidana je res pokazal Bronerju svoje.... res odlična borba za pogledat in Broner si je res zalužil da pade, njegovo obnašanje jer pod vsako moje dobrega okusa.
Thurman pa me vedno znova navdušuje... odlično gibanje, odlično izbira udarce, odlični protudarci... po videnem se mi zdi precej boljši od hypanega Bronerja... edina slabost se mi zdi da bi bila lahko njegova brada, to se pa zna izkazat proti kakemu boksarju z dobro tehniko in močnim udarcem.
if you miss your ex reload and try again

Zgodovina sprememb…

• spremenil: borinho ()

Zavec proti madiani ne bi imel šanse. Ne bi vzdržal tega brawlanja do konca. Slogovno bi mu Maidana sicer ustrezal.

Pogledal sem zadnje čase dost teh veletrskih fajtov. Judah-Malignaggi. Po moje oba prehitra za Zavca. Porter-Alexander. Nič posebnega, mislim, da bi se Zavec proti obema dobro boril. Pacquiao-Rios. Z Riosom bi se Zavec lahko tepel.

Zdaj moram pogledat še posnetek Bundu-Purdy.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vitez ()

Skyman ::

Zavec še ni rekel zadnje: blizu nov dvoboj z Bertom
http://www.zurnal24.si/zavec-se-ni-reke...

jest10 ::

On ni rekel zadnje, njegovi sklepi so pa že:|

Tilen ::

Zmaga Zavca v tem dvoboju ne bi pomenila čisto nič, ker je Berto tako ali tako po dokazanem pozitivnem dopingu izgubil vse naslednje dvoboje.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

WarpedGone ::

Aja?
Tole sm pa uspel spregledat. Berto je torej bil high?
Zbogom in hvala za vse ribe

Dobili so ga pred dvobojem z Ortizom (en fajt po Zavcu).

Zgodovina sprememb…

Boljše dvoboj z Bertom, kot katerikoli dvoboj v Evropi. S stališča denarja, jasno.

szandor ::

Živjo fantje!!!
Ufff tole je blo pa boleče gledat na koncu. Štiglic se je spet strgu s ketne, je mislu Abrahama spet na hitro sesut, pa mu ni uspelo. Po šesti ga je Abraham deklasiru. Zasluženo je dobil svoj pas nazaj, v supersrednji je zdaj tudi Chavez junior! Froch-Kessler, Štiglic-Abraham, to so lepe borbe.
Je še kdo pogrešal Dejana? Tud Denisa?
Ah lom ga Zavec s svojo Ameriko. Veliko raje bi ga gledu na evro prizoriščih, na kakšnem undercard prenosu, potem pa v kakšni večji borbi naprimer z Aydinom, Senčenkom, Postolom...
Pa tud mi smo pretiraval s to boxrec lestvico, ja če se ne bo tepu s top 15 ni pa nč, ah, edin stable mate fantje iz gbp al pa top rank se grejo to. Pa sploh mi ta velter zasedba te čase gre neki na živce. Sej je širok vrh sam mi ti fantje niso neki posebnega. Sej sm doug fan od maidane, khan mi je stilsko (bil)všeč, okej thurman bi znal bit dobr, sam je en runkl, aja ruslan je zverina, sibirski tigr, sam vsi skupi z raznimi malinagiji, porterjem, alexandrom, guererom, canelom, ortiz je bil spet nokavtiran, se loh skrijejo pred Margaritom, cottom, el terible moralesom in to generacijo na vrhuncu. Edini pomemben fajt danes je še zmeri Manny proti Floydu. Fajt leta bradley:ruslan je potekal pred prazno dvorano. Res, posnetki iz publike so bli prou bogi... saj veste kako je bilo v biloxiju... Kakšna amerika, no, kakšne superzvezde...

N4m31355 ::

szandor mas video?

Žal nimam videa, gledal sem prenos na nemški tv. Mislim da Erste, če imaš zamik si lahko ogledaš. Štiglic je Dejanov in Denisov klubski kolega pri ses boxing, tudi trenira ga Dirk Dzemski. Ja ses je kar velik promoter v evropi, takoj za K2 in Sauerlandom, Dejan bi lahko še imel kar lepe borbe, res ne vem kako je s poškodbo, ampak čakati na Ameriko res nima nobenega smisla.

Szandor, še vedno je dejstvo, da se v ZDA z nekim brezveznim fajtom zasluži več, kot v Evropi.

Zdaj je v ZDA dost dobrih fantov, ki imajo poraz pri zadnjem fajtu, ali celo več zaporednih.

Po moje lahko zavec dobi revanš proti Bertu, ali pa mogoče Alexandra, Karassa, Ortiza.

Maidana gre na Floyda, Khan verjetno na Bronerja...če zmaga pol na Floyda..

Pacquiao _ Bradley 2 bo tudi dober fajt.

veseli me vrnitev Collaza,. rad bi videl Collazo- Thurman.

Zgodovina sprememb…

Zdravo Vitez!
Ja no, nazadnje smo se po fajtu s Thurmanom pogovarjal koliko naj bi Dejan dobil, mislim da smo rekli 20.000$, nevem koliko je potem dobil prav on. Dvomim da se pokasira kakšne ogromne čeke. Top fantje iz gbp za borbe med sabo, recmo guerero, alexander, maidana, dobijo okol pol, do miliona, zato se vsi lepijo na floyda al pa njegove undercarde, floydov nasprotnik dobi okol treh milionov, edin tisto je nek šov. Pa dovolj o denarju, poleti je prišel v Ameriko boksat Magomed Abdusalamov, pristal je v komi, nevem no, če je še živ. Zakaj? Saj uspe nekaterim, kovalev je primer, golovkin. Preveč gledamo na te Američane, saj so poznavalci samo jih je malo. Zvezdi sta floyd in manny, nista pa nič proti miley cyrus. Že Warda in Bradleya jih pozna malo. Kje je potem Dejan. Vau kopitar in gogi sta hudi zvezdi! Kell Brook ne dobi prilike v zda! Okej, včeraj je prišel Crawford v anglijo boksat proti Burnsu. Res je, da so fajti v velterski, no večina lažjih kategorij, najbolj pod žarometi v ameriki. Tud Lomačenko je seveda šel takoj v zda, sam rinit za vsako ceno nekam ... Veliko dobrih borb od srednje naprej je pri nas šturm, brahmer, huck...

No mogoče sem malo pretiraval, vendar vidim možnost, da dobi novo priložnost v ameriki le proti bertu. Ta borba bi imela nekaj teže, najbrž bi se gledalci spomnili prve, čeprav se je že govorilo o berto-alexander, pa tudi berto-ortiz rematch bi bil v ameriki večji dogodek. Žal je dejan nekoliko pozabljen na sceni. Nevem Vitez, za koga od večjih bi bil dvoboj z dejanom smiseln... Če bi imel ibf pas bi zagotovo dobil takoj fajt z marquezom. Žal pa sedaj res ne vem kaj lahko dejan ponudi, njegovo ime še pomeni kaj? Res bi ga raje videl proti Bunduju, Aydinu...

Še kdo gleda Pacman - Bradley?

O.

Bolj zeh kot ne.;)

O.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

Dolgocajtna borba, tako kot prva.

Nič, čakamo na Mayweather-maidana in Khan-Collazo v istem večeru. Aja, pa Porter-Malignaggi zna bit zanimivo naslednjo soboto.

Vitez je izjavil:

Zavec naj bi aprila drugo leto boksal z Bundujem za evropski naslov.

Seveda mora pa Bundu najprej jutri premagat Angleža Purdyja.

Bo kaj iz tega dvoboja? Bundu je zmagal.

Zgodovina sprememb…

Ne vem, Bundu je imel za april napovedano borbo z enim rojakom, a so borbo umaknili. Možno, da se pogaja z Zavcem.

Zanimivo je, kako se vračajo boksarji, ki so bili ene 5 let nazaj visoko v velterski. Collazo je v drugi rundi KO-al Ortiza, zadnjič je pa Clottey Mundina premetaval po ringu ko vrečo krompira. Mundine je bil petkrat na tleh, pa ni nek levak, samo je že star.

Dober fajt bo tudi Cotto-Martinez junija.

Porter je konkretno razsul Malignaggija, zdaj bomo pa navijali za oldtimerja Hopkinsa, čeprav se bojim, da prav veliko možnosti nima;)

O.

No, v resnici mu je z lahkoto uspelo;) Sem mislil, da je ta Shumenov boljši.

O.

Ta Porter je dokaj močan, nepričakovano je izpulil pas Alexandru, nepričakovano je pristal na sceni, po moje so z njim hoteli samo Alexandra nahranit..

Zdaj mora boksat z brookom.

Zgodovina sprememb…

V petek je zanimiv fajt v Moskvi; Guillermo Jones - Lebedev v kruzerski. prvi fajt je bil res hud, zmagal je Jones, Lebedev je mel čist razbito faco. Vendar so naslov pustili Lebedevu, ker je Jones padel na dopingu po fajtu. So pa organizirali ponovni fajt. Sodeč po prvem, bo to res krvavo.

Ta Jiones ni normalen, spet je padel na testu že pred fajtom, fajt odpadel.

Halo! Kaj pa doktor macola Vladimir Kličko! Že nekaj časa se ni pred njegovo borbo toliko govorilo, da ga lahko nasprotnik nokavtira. Baje da ima Leapai Tajsonov stil.

Sej pa vsak nasprotnik bratov Kličko govori, da ju bo razbil. Ta Leapai ni premagal nobenega večjega imena. Pričakujem novo dolgočasno borbo in gladko zmago Vlada s KO v poznih rundah.

To je smešno..In ta Samoec je prvi izzivalec po WBO..Malo je predebeli, kot prvo..

Upam, da naslednjič Vlad dobi zmagovalca Fury-Chisora, ali pa Stiverne-Arreola, bo mogoče celo zanimivo.

Po mojem je bil zmenjen z RTL, da ga ne položi v prvi rundi, zaradi reklam med prenosom.

O.

Argetinec se je Mayweatherja kar pogumno lotil. Če ne bo na kakšno mino naletel, bo še napeto.

O.

Vau, podcenjeni El Chino je bil celo fajter, ki je po moje poleg Castilla in dela Hoye naredil Floydu celo največ problemov...Neugoden brawler..

Floyd je meni zgledal star. Počasi bo čas za penzijo, mit ugaša.

Me je pa pošteno presenetil Khan, kako neusmiljeno je mikastil Collaza. Sem nekako mislil, da bo Collazo zelo neugoden za Khana, pa je bilo obratno.

Živjo fantje.
Najprej priznam da se mi ni dalo v živo gledat ne Mannya, ne Floyda (uceraj zvecer sem gledal Abraham-Sjekloča),gledal sem higlighte, cele borbe še moram pogledat.se je pa na veliko govorilo,da je pac močno nazadoval, se Roach je priznal,ceprav proti bradleyu razen ruslana se nihce ni zgledal dobro.za maidano so pa vsi govoril,da je sramota,da je floyd izbral njega,arum je govoril da je treba fajt bojkotirat. Jaz maidane nikol nisem podcenjeval, proti bronerju bi takoj stavil na njega, pomojem ga je premagal edino khan...
Zdaj pa slišim, da je se floyd zgledal slabo,ceprav je govoril, da je pacman zadnjič zgledal kot amater.
Vitez povej, zadnje case se govori o bodocih sodelovanjih med gbp in top rankom, ceprav sta floyd in schafer proti, če bi prislo da pacquiao-mayweather, kdo ti je v zadnji borbi deloval bolj 'postaran'. Če boš rekel,da je foyd postal počasnejši in nenatančen, grem stavit da ga manny razbije. Maydana,ceprav sem njegov fan,udarja s tistimi divjimi krošeji in overhandi,ki se jih da na dalec prebrati, ce se on zdi neugoden, kaj je šele pacman s svojimi kombinacijami.
Lp

Vsekakor si ljubitelji boksa zelo želimo sodelovanja med Top Rankom in GBP, to bi odprlo pot izjemnim fajtom, samo zaenkrat še nič ne kaže na to. Meni deluje trenutno Manny precej bolj sveže, kot Floyd. Če pride do fajta, bi dal prednost Mannyju, čeprav sem vedno govoril, da je Floyd boljši fajter. Floyd meni deluje, da z glavo ni več pri boksu, on je z glavo samo še pr denarju. Boksat pa mora, ker tip nenormalno troši in živi zelo luksuzno življenje.

Floyd za moje pojme ni en najboljših vseh časov, ker skozi celo kariero preveč kalkulira glede nasprotnikov, to mnenje bom spremenil, če stopi v ring recimo z Golovkinom, kar pa se sigurno ne bo zgodilo.

Pričakujem, da bodo naslednji Floydovi fajti nekaj od tega: Khan, zmagovelc Porter/Thurman ( prepričan sem, da bo do tega fajta prišlo ), mogoče Lara, če premaga Canela, mogoče Garcia.

Floyd ima po pogodbi še 3 fajte, ampak tip rabi ogromno denarja, po moje bo kariero pol še podaljšal.

Kaj čaka Zavec?

Gledam angleški boks v petek zvečer in že spet je en z "zanimivo" statistiko - 5 zmag in 43 porazov. Se mi zdi, da je to prav ena posebna "kategorija" profi boksarjev, ki so v ringu za to, da izgubljajo proti mladim vzhajajočim upom (tegale ima sedaj na drugi strani enega s statistiko 2:0).

Zavcu je Ulf zrihtal fajt z nekim tretjerazrednim Francozom, ampak zavec noče podpisati pogodbe, še več, prekinil je sodelovanje z Ulfom in pravi, da se pogaja direkt z ameriškimi managerji. Upam, da mu uspe še kak met.

Zgodovina sprememb…

Če bo tako izbirčen, bo težka. Če bi si lahko sam kaj res dobrega zrihtal, bi si verjetno že.

O.

Ga cenim zaradi takega pristopa. Tip se ceni, ali kak pravi fajt, ali nič.

Thurman ga je razmontiral in sedaj bo težje tudi proti bistveno slabšim, to je dejstvo. Pravijo, da kdor visoko leta, nizko pade. Zavec računa, da bo vsaj nekaj zaslužil, če že izgubi. V tem primeru je ZDA boljša možnost, če bo sploh prišlo do dvoboja.

Danes ponoči oz. proti jutru Brook - Porter.

mojsterleo ::

zavec se mora boriti, cene bo padel iz rankingov, kar se zgodi po 1 letu neaktivnosti. za to ima se dva meseca.
vedno je obstajal konflikt z ulfom glede nasprotnika, to ni novost. je pa res da boj proti tretjerazrednim nasprotnikom za zavca nima smisla. amerika pa seveda raje trzi svoje borce...

Zakaj nima smisla? Če ne dobi boljšega tekmeca, je bolje nabirati zmage proti drugokategornikom (in kaj zaslužiti), kot samo doma trenirati.

O.

Bravo Brook!!! In evo spet velterski pas v Evropi!!!

Berto boksa 6. septembra proti malo znanemu Upsherju Chambersu, ki je rangiran tam okoli 200-ega mesta. Tako da, remacha, ki si ga je nadejal Zavec, letos sigurno ne bo.
««
45 / 72
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

UFC - tema (strani: 1 2 3 422 23 24 25 )

Oddelek: Šport
1210200229 (661) oo7
»

Mayweather vs. Paul

Oddelek: Loža
162660 (1810) Ganon
»

Floyd Mayweather Jr. vs. Conor McGregor (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Šport
17040958 (34606) Jst
»

Boksarski dvoboj leta z zamudo zaradi težav s spletnim prenosom

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
3510673 (7569) Vazelin
»

Cro-cop jih je dubu po pic.. (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15620509 (12572) jakaspaka

Več podobnih tem