» »

Boks

Boks

««
30 / 66
»»

Vitez ::

Še to: če zavec hoče v Ameriko, naj malo spusti standarde, neha sanjat o Floydu in vzame ene 2 undercard fajta proti tretjerazrednim Američanom. le tako bo prišel do koga od top 10 Američanov. Ampak to sem v bistvu napisal že po porazu z Bertom.

WarpedGone ::

Kolk je treba standard spustit vidiš, ko sploh probaš tam koga dobit.
Kolk jih je tam probal dobit Ulf? Je bil berto njegov plen, al je bil v bistvu zavec plen bertovega managerja in se je amerika zgodila Ulfu navkljub in ne po zaslugi?
Zbogom in hvala za vse ribe

Zgodovina sprememb…

Vitez ::

Jasno, da je bil zavec plen Bertovega managerja in da se je Amerika Zavcu zgodila zato, jer je bertov manager svojemu ljubljencu moral zrihtat pas.

mojsterleo ::

kolikor vem je vse za fajt uredil bertov manager dibella. zgodil se je pa za to ker je berto rabil nujno pas po porazu z ortizom nekaj mesecev prej. potem pa se je vse skupaj kot vemo za berta precej slabo koncalo. pasu se je odpovedal ker je hotel ortiz rematch ki se pa zaradi doping skandala ni zgodil.
na koncu je lastnik vendarle postal bailey. :))

Vitez ::

Bailey bo naslednjo soboto proti Alexandru po vsej verjetnosti izgubil.

Bradley noče boksat s Petersonom, hoče "večje ime". Vprašanje je, katero večje ime je njemu sploh dosegljivo. Za december najbrž samo Berto, ampak ne vem, v čem je Berto večji od Petersona.

mojsterleo ::

bradley je ze enkrat premagal petersona, nima smisla rematch.
zanimivo bo videti kaj bo z berto-bradley. noben od njih nima velike publike. verjetno bo spet al haymon zrihtu kaj pri hbo. :))

Vitez ::

Nekje sem prebral, da je Ricky Hatton shujšal 35 kil. Me je kar strah borbe Ricky-senčenko, Ricky utegne Ukrajinca težje poškodovati. Poleg Senčenka je Malignaggi zgledal ko Mayweather.

mojsterleo ::

Vitez je izjavil:

Nekje sem prebral, da je Ricky Hatton shujšal 35 kil. Me je kar strah borbe Ricky-senčenko, Ricky utegne Ukrajinca težje poškodovati. Poleg Senčenka je Malignaggi zgledal ko Mayweather.
jep hatton mora samo napadati in zlomiti ukrajinca. je pa res da noben ne ve v kaksni formi je sploh hatton. verjetno ne tako slabi ce so izbrali tega dokaj neugodnega nasprotnika...
sencenko ima sicer nekaj moznosti ce bo hitmana drzal na distanci in si po moznosti prej dobro ogledal hatton-malignaggi fajt.

Vitez ::

Berto novembra z Guerrerom. Škoda.guerrero je lahkokategornik, ki je pred kratkim preskočil 2 kategoriji, da je dosegel edino veltersko zmago, proti Turku Selčuku. Berto ga bo razbil. berto-k9 ali berto-bradley bi bilo bistveno bolj zanimivo.

mojsterleo ::

guerrero je bil zelo velik lahkokategornik in je po velikosti enak bertu. zelo tezko reci kdo bo dobil ta fajt. najverjetneje bo zadeva se najbolj podobna berto-collazo. zmaga po tockah enega ali drugega. odvisno kako bo sel berto v ta fajt. kot boksar ali kot agresor.

Okapi ::

Mimogrede, Požar piše, da naj bi Zavec zamenjal Ulfa z Barado.

O.

Vitez ::

Jajca.

Sicer pa, Zavec niti slučajno ni edini dober boksar, ki ima težave dobiti kakšen odmevnejši fajt, potem ko je izgubil pomemben dvoboj. Če pogledamo samo v teh kateorijah okoli njegove, Clottey je praktično izginil s scene, pa je pri Top Ranku, Collazo je od poraza proti Bertu postal boksar, ki nastopa v predborbah, Osei Bonsu od poraza z baileyem boksa samo s tretjerazrednimi, Abregu je po porazu z Bradleyem rabil dolgo, d aje prišel k sebi, po seriji zmag proti nepomembnežem, se bo zdaj fajtal z 39-im po boxrecu...itd itd..

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vitez ()

mojsterleo ::

zgleda da bo zavec koncal podobno kot andreas kotelnyk. zelo dober ukrajinski polvelteras je izgubil edini velik fajt v ameriki in potlej izginil s scene.

Vitez ::

Zanimiv večer v Brooklynu. Zavčeva kategorija ima novega prvaka, saj je Alexander po točkah brez težav ugnal Baileya, kar je bilo moč pričakovati. Verjetno je baileyevi ekipi malo žal, da so izbrali tako močnega ansprotnika za prvo obrambo. Je pa imel Malignaggi precej težav proti precej neznanemu Canu, zmagal z deljeno odločitvijo sodnikov, en sodnik je videl gladko zmago Cana. V 11-i rundi ej bil Paulie celo an tleh. V glavni borbi večera je Garcia v 4-i rundi KO-jal mehiško legendo Moralesa in ubranil svoja naslova v lahki velterski, ki si ju je dobil z zmago proti Khanu. Garcia postaja vzhajajoča zvezda, mogoče celo kandidat za Floyda, kdo ve.

V Angliji je že prej Brook totalno nadvladal Saldivio, prekinitev v 3-ji rundi. Saldivia je divji boksar, z odlično KO statistiko, vendar nabrano proti anonimnežem. Brook je s tem popravil bledi vtis proti Carsonu, vendar se vseeno zdi, da je Carson Jones kakšno klaso nad Saldivio.

Brook si zdaj vsekakor zasluži borbo za naslov, najbrž kar proti Alexandru.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vitez ()

mojsterleo ::

cano je zelo soliden boksar, videl sem ze prej njegov fajt z moralesom in se mi je kar zdelo da bo imel malignaggi tezave z njim mogoce celo izgubil. zanimivo je pa res , kako so sodniki tockovali.
brook pricakovano preko saldivie, ki se ni ravno izkazal. verjetno bo naslednji fajt v ameriki ali pa morda v angliji proti khanu ali r. hattonu (ce mu uspe lansirati nadaljevanje kariere).
bailey je celi fajt uporabil podobno taktiko kot proti jonesu, se pravi cakati in potem sproziti kontre preko mocne desnice. alexander seveda uspesno mimo.
garcia je impresivno opravil z moralesom, ki pa itak ze dolgo ni vec tisti pravi. ne vidim da bi bil kmalu kandidat za floyda.

Vitez ::

Alexander in Maidana sta najbolj dolgocajtna fajterja v velterju IMHO. Njun dvoboj je bil prava uspavanka in tudi fajt Alexander-Bailey je bil uspavanka.

bailey gre po moje v penzijo. Bi pa bilo fajn, če bi Brook uspel ugrabiti en naslov in ga prinesti v Evropo.

borinho ::

Naslednji fajt Brooka je Alexander za IBF naslov....... kar sem gledal Brooka do sedaj, ni prav nič posebnega... tale Saldivia je bil res en kanonfutr, no sej kaj naj bi pričakoval od boksarja, ki ga je v preteklosti KO-jal Said Ouali....
Prava vrednost Brooka se je pokazala v boju proti Carsonu Jonesu, edinemu solidnemu borcu, proti kateremu je boksal do sedaj in komaj ostal na nogah, za zmago po točkah pa se lahko zahvali tudi domačim sodnikom. Prav z veseljem bi gledal Zavca proti njemu.... mislim da bi Dejan dobil, brez večjih težav.
if you miss your ex reload and try again

Vitez ::

Velter bo še zanimiv do konc leta.

8. decembra seve da Pacquiao - Marquez 4, non-title fajt.

15. decembra Bradley proti še neznanemu nasprotniku, teoretično mogoče tudi proti Zavcu.

24. novembra Senčenko proti Rickyju Hattonu, ki se vrača s penzije.

27. oktober..Abregu - Dulorme..zna bit zanimiv fajt.

8. december...Carson Jones se vrača v Anglijo, kjer je pustil odličen vtis proti Brooku..tokrat boksa proti Purdyju, 26-emu po boxrec..carson Jones v primeru zmage vsekakor ostaja resen kandidat za IBF pas v prihodnosti.

In seveda..24. novembra..Guerrero-Berto...vrnitev Berta po Zavčevem dvoboju..glede na to, da je tole fajt za interim WBC naslov, pravi WBC naslov pa je še evdno pri Floydu, utegne zmagovalec dobiti Floyda.

pokler ::

Bilo bi lepo če bi dobil možnost Zavec proti Bradleyu!!! Bomo videli če mu bo Ulf uspel zrihtat še njegov zadni dvoboj preden mu Zavec pobegne!

Dugace je pa Zavec v svetu boksa lepo ime kar dokazuje tudi stanje na lestvicah IBF 5.mesto in WBO 3.mesto !

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: pokler ()

mojsterleo ::

lestvice organizacij nazalost ne pomenijo zelo veliko. bradley res ni zelo popularen ampak proti zavcu sigurno ne bo boksal. zavec bi sedaj rabil nujno eno dobro zmago proti kakemu solidnemu americanu (ala carson jones) ali pa katerega od naslovov prvaka da bi lahko boksal cez luzo. glede na to da se je borbi za evropskega prvaka odpovedal, je trenutno v slabi situaciji. razen ce mu bo uspelo kaj izposlovati preko vez v ameriki ko mu potece pogodba z ses boxing.

Vitez ::

Sej zato pravim, da bi bilo fajn, če bi Brook prišel do IBF pasu. Brook bi sigurno želel vsaj enkrat IBF pas branit doma in v Anglijo bi težko dobil boljšega, kot Zavca ali pa Carsona. Ampak žal mislim, da je Alexander predober za Brooka.

boris111 ::

Čist neumesno... a kdo pozna tega boksarja: Vasyl Lomachenko? zanima me kaj je kej z njim a bo šel v profi?

borinho ::

Uuuu Loma je legenda amaterskega boksa, mislim da vsi boksarski navdušenci komaj čakamo da gre med profesionalce.
Tip že kar nekaj let vlada v svoji kategoriji, nekje sem ujel da že 5 let nima poraza (no enega je mel, vendar je šlo za sodniško kuhinjo in je poraz tudi takoj maščeval)
if you miss your ex reload and try again

Vitez ::

V Zavčevi kategoriji je ponoči Argentinec Abregu porihtal Portoričana Dulormeja, celo prvega izzivalca po WBC, ki so ga eni že videli kot novega Cotta. Portoričanov kot je v sedmi rundi vrgel brisačo v ring.

Tako pač je, ko ti mladneiči, ki s ejih razglasi za hude talente, ekr so pač iz boksarske države, prvič v življenju naletijo na boksarja.

Čakamo še, da pride do prvega pravega fajta ameriški talent Jessie Vargas, ki velja za 13-ega velteraša, a v življenju še ni imel prave borbe.

boris111 ::

Za Vargasa prav Mayweather da je prihodnost boksa... drugač pa sej je mel fight z josesitom pa ga je premagal...Josesito je pa dokazal proti ortizu da zna boksat.

mojsterleo ::

kolikor vem je sel jessie vargas k top rank in ni vec pri mayweatherju. slednji ga je forsiral v ospredje na lastnih eventih zdaj bomo pa videli.

Vitez ::

Ja, varags je pri Top rank in bo nastopil na undercardu Pacquiao - Marquez. Mayweather in 50 cent sta se kot poslovna partnerja razšla. 50 cent ima zdaj svojo promotorsko hišo SMS promotions. Mayweather, kolk je meni znano, je še vedno član de la Hoyeve Golden boy promotions, promovira pa tudi sam sebe pod imenom Money Team.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vitez ()

Vitez ::

V soboto Vladimir Kličko proti še neporaženemu Poljaku Wachu. Fajt bi znal biti celo zanimiv, končno en boksar, ki je večji in močnejši od Klička.

Okapi ::

Pa še Poljaki na Ukrajince gledajo nekako tako kot Hrvati na Srbe.;)

O.

V-i-p ::

Ima kdo od vas, poznavalcev info, če bo kje prenos in kdaj? Hvala!
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Vitez ::

Ponavadi je na RTL.

V soboto bo v vegasu tudi zanimiv dvoboj v višji velterski Lara - Vanes Martirosyan. Dvoboj je eliminacijski, z zmagovalcem bo naslednje leto moral boksati WBC prvak Canelo. Lara je po krivici izgubil pred časom proti Williamsu ( sedaj žal na vozičku ), Vanes pa tudi velja za enega boljših fajterjev v kategoriji.

boris111 ::

Canelo bo pomoje prej vrnil pas kot pa da se bo boril z enim od teh dveh... pomoje...

Vitez ::

Ne vem, če je Canelo v stanju si ne vem kako zmišljevat, s kom bo boksal. Ni velika zvezda. Poglej njegove dosedanje nasprotnike. On sicer sanja o Floydu, Pacu in Cottu, samo teh fantov Canelo ne zanima, ker je premala riba. On bo na takem nivoju čez ene 3-4 leta, ko bodo vsi tile že v penziji.

Tilen ::

Kdaj bo Zavec uradno najavil penzijo? :)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

miraldi ::

Gleda kdo Dvoboj velikanov na Voyotu? Vladimir Kličko vs. Mariusz Wach, kdo bo zmagal? Jaz pravim da KIličko.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

urosz ::

ob kolkih točno boksa kličko?

miraldi ::

Mislim da okol 23h, naj bi ob 22:40h..
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Tilen ::

Spremljam na RTL-u.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

urosz ::

dober šov so spet naredli nemci. znajo kar prodat tale boks

miraldi ::

Svaka čast res nemcem za šov, še Silvester Stalone prletu v Nemčijo. Dejmo Kiličko :)
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Tilen ::

Že padajo petarde.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Vitez ::

Lol, ta Poljak nima za burek. Čudno, da še stoji.

Čakamo Heleniusa, Furyja, Puleva..če bodo upali z Vladom v ring.

Tilen ::

Poljak se je dobro držal. Žal je to premalo, da bi Kličku pobral naslove.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

Okapi ::

Nima za burek, ampak nokavtirati se ga pa zgleda ne da. Prenese vse.;)

O.

oo7 ::

Poljaku lahko rečem samo bravo kaj vse je zdržal.
Odlična borba:)

miraldi ::

Odlična borba. Bravo Kiličko, pa tudi svaka čast Wachu, da je prenesel vse te bombe od KIličkota. Jaz se sam čudim da ni že v 8. rundi dobil KO, zgleda ma lobanjo iz jekla.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

borinho ::

Čist one sided fight..... Vlad zgleda vedno boljši... tale brada od Wacha pa ne vem iz česa je, ker Wlad je znan po tem da ima KO moč... tule je padlo cel kup res močnih udarcev,pa se Wach tudi pošteno zatresel ni

No zdej pa da vidmo kolk je Helenius kej zarustal po težki poškodbi
if you miss your ex reload and try again

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: borinho ()

Vitez ::

Ta Poljak je zgleda novi Valuev, lol. No, malo manjši pa lažji, po boksarskem znanju pa tu nekje. Granate je dobival take, da je mene bolelo, ko sem gledal po tv, tip pa niti face ni mel kaj razbite, niti nič. Terminator, he he. Pa tip sploh ne zgleda kaj močan.

Vlad pa res dobro zgleda. Same mišice, pa tehnika vedno boljša. Vprašanje, če ga bo še kdo premagal. Jaz bi prej rekel ne, kot ja.

borinho ::

Pr Wladu je itak problem samo brada... uniči ga lahk kak lucky punch al pa kak fighter ki ima res dinamit v rokah.
Price nazadnje ni zgledal slabo, predvsem pa mislim na Wilderja... ta se mi zdi potencialno nevaren.
if you miss your ex reload and try again

Vitez ::

Wilder je velik oboževalec Klička in je nedavno spariral z njim v Kličkovem kampu, ravno v pripravah na Wacha.
««
30 / 66
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

UFC - tema (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Šport
959132978 (924) oo7
»

Mayweather vs. Paul

Oddelek: Loža
162145 (1295) Ganon
»

Floyd Mayweather Jr. vs. Conor McGregor (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Šport
17033611 (27259) Jst
»

Boksarski dvoboj leta z zamudo zaradi težav s spletnim prenosom

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
359447 (6343) Vazelin
»

Cro-cop jih je dubu po pic.. (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15618793 (10856) jakaspaka

Več podobnih tem