Forum » Pomoč in nasveti » Dell E248WFP problem
Dell E248WFP problem
sleby ::
ima kdo doma ta monitor?
problem je v tem, ker se mi pri dolocenih stvareh dogaja, da izgleda, kot da slika migeta. to se recimo opazi na sivi barvi in se pri nekaterih stvareh, kjer je vkljucena v glavnem siva (vcasih tudi kaksna druga) barva.
zanima me ce je kaj narobe z monitorjem, ali je to normalno? na moji prejsnji 19" se kaj takega ni dogajalo. poizkusil sem priklop preko vga in dvi pa je povsod isto..
problem je v tem, ker se mi pri dolocenih stvareh dogaja, da izgleda, kot da slika migeta. to se recimo opazi na sivi barvi in se pri nekaterih stvareh, kjer je vkljucena v glavnem siva (vcasih tudi kaksna druga) barva.
zanima me ce je kaj narobe z monitorjem, ali je to normalno? na moji prejsnji 19" se kaj takega ni dogajalo. poizkusil sem priklop preko vga in dvi pa je povsod isto..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zanimive optične prevare (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 24913 (22577) | Janac |
» | LCD tv in napaka pri osvetlevanju in neupoštevanje garancijeOddelek: Pomoč in nasveti | 7246 (6652) | kristjan26 |
» | Ocena ene male strani (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 6817 (5353) | #000000 |
» | zakaj je LCD bolj zdrav (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7479 (6163) | trs |
» | A ma kdo Samsung 959NF?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1901 (1438) | Hux |