» »

Ocena ene male strani

Ocena ene male strani

«
1
2

Microsoft ::

Skratka, izdelujem stran, pri kateri gredo dolocene stvari proti koncu. Bi me pa predvsem zanimalo, kaksne je vase mnenje glede postavitve elementov ter barvne sheme.




by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
  • zavaroval slike: Tody ()

root987 ::

Ti dejansko lahko ob dveh ponoči gledaš v te barve? Najdi nekaj malo manj kontrastnega - pastelne barve npr.

Drugič pa si lahko s tem pomagaš...
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Alexius Heristalski ::

V oči bodeče barve.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

mjakop ::

Vse se mi zdi v redu, razen barv. Poskusi s kašno nežno rdečo(pastelno), nežno rumeno, sivo kombinacijo.

OmegaBlue ::

Postavitev - nimam posebnih komentarjev. Barve pa grozne.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

urban99 ::

najbolj špasno mi je, ker je avtor tele zadeve pred časom tulil (upam, da se ne motim), da stran ni vredna čez 10k SIT, če zadaj nima baze ipd. OK, tale stran ima zadaj cel kup advanced zadev, ampak zgleda pa, kot da je vredna 9999 SIT, na žalost :)

No offense, ampak po mojem se programerji ne bi smel iti dizajna, drugače pa :thumbsup:

Microsoft ::

Ma pismo, nevem kaj je narobe s temi barvami. Mogoce je moj star lcd monitor, samo z barvami jst sploh nimam problemov. Pa ze neki casa gledam v tole, pa sem se kar navadil. No, jst sem se zgledoval po njihovi strani in mislim, da sem barve zelo zadel.

Pa te pastelne barve, a so to bolj take svetle in ne tolko mocne barve? Ker jst ravno teh skoraj da ne vidim na monitorju.


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Zgodovina sprememb…

klemen22 ::

Odstrani tisti Powered by ASP.net ker deluje klišejsko.
Pa barve so na mojem LCDju nekam presneto žive - kar bodejo v glavo.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: klemen22 ()

urban99 ::

aaaa, to je pa druga pesem - njihove barvne lestvice se moraš držat, nimaš izbire. (isto velja tudi za header oz. logo btw)

Ampak vseeno je med tvojo izvebo in obstoječo ogromna razlika. Najmanj, kar lahko narediš, je, da se znebiš presežka vseh robov. Največ, da pri vizualizaciji sodeluješ z izdelovalci obstoječe strani.

rokpok ::

Kljub temu, da se moraš držati njihove barvne sheme, je izbira barv katastrofalna.
Rad bi bil pingvin.

d20 ::

http://www.worldjumpday.org

Microsoft ::

Ja no, men tale logo zgleda, kot da ma isto barvo za rumeno in rdeco, kot sem to jst naredu. Pa se nobedn ne buni nad Macom.:\


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

#000000 ::

Ja ker so dobro razporejene :D

urban99 ::

er... kaj bi rad povedal - da si naredil "mojstrovino" v slogu tega logotipa? :) Lahko tudi barve BMW znaka uporabiš, če hočeš, ampak to še ne pomeni, da bo zadeva avtomatsko funkcionirala...

btw: že to, da se greš "dizajn" z LCD monitorjem, je rahlo smešno hehe - upam, da je vsaj zelo zelo kvaliteten.

Microsoft ::

Ma ne, sam res no. 90% je mocne rdece, potem malo rumene in se bela je zraven. Skor isto, kot sem jst naredil. Razlika je le tolko, da je pri men vec rumene, pa da je se mal siva za ozadje.

Pa se kar ne vem, kaj vam barva tolko ne pase. En logo je kul, ena skor ista stran pa ne. A me diskriminirate mogoce, ker stran ni nareta v odprtokodnem dreku php?:P

urban99, bos pol rekel, da MACi niso primerni za dizajn, ker imajo LCDje? Poleg tega se itak stran gleda vecinoma na LCDjih.


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Zgodovina sprememb…

veteran ::

Ej, eno je logotip, pri tebi je pa cela stran taka. Tekst na živo rdeči in rumeni barvi je strup za oči. :(

Najbrž imaš narobe naštelan monitor. Pojdi npr na tole stran, spodaj na dnu strani je en vzorec, preveri, če vidiš vse odtenke od bele do črne. Če ne, se loti nastavitev.

urban99 ::

"urban99, bos pol rekel, da MACi niso primerni za dizajn, ker imajo LCDje? Poleg tega se itak stran gleda vecinoma na LCDjih."

ti slučajno preizkušaš dobrohotnost moje kritike? V eni temi tuliš, da dizajn brez baze ni vreden več kot 10 jurjev, potem se pa z diletantskim screenshotom (kode sploh še videli nismo), polnim robov, različnih oken v formah, brez konsistence z s stranjo, v okviru katere delaš, etc, etc, primerjaš z logotipom od McDonaldsa in sanjaš o Macintoshih? Ne me basat... stick to asp in prepusti dizajn oblikovalcem obstoječe strani - moj zadnji dobrohotni nasvet.

edit: glede macov preberi moj stavek v prejšnjem postu do konca...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: urban99 ()

veteran ::

MS, da ne boš jamral, da te diskriminiramo - Colour Contrast Analyser

#000000 ::

Ne LCD ni za grafiko, ker prikaže barve drugač kot so v resnici, oz. vsak LCD jih kaže mal drugač. Aja MS rdeča iz tvoje strani in rdeča iz loga nista iste, mogoče jih ti vidiš tako, ampak nista enaki.





Drugač pa LCD, da je dober za grafiko stane kr nekaj 'ne 60-80.000 sit' ampak rečmo od 120 dalje. LP

urban99 ::

sem šel preverit tudi jaz... pozabi McDonalds, zadel nisi niti barvne sheme strani, za katero delaš. In glede na to, da gre za tiskarno, kjer so barve res pomembne, je to dobra reklama, ni kaj.

Poldi112 ::

>Bi me pa predvsem zanimalo, kaksne je vase mnenje glede postavitve elementov ter barvne sheme.

>Pa se kar ne vem, kaj vam barva tolko ne pase. En logo je kul, ena skor ista stran pa ne. A me diskriminirate mogoce, ker stran ni nareta v odprtokodnem dreku php?:P

Zakaj sprašuješ za mnenje, če ga nisi sposoben prenesti. In zakaj diskriminiraš php, ki ga verjetno nikoli niti povohal nisi (pa ne da ga zagovarjam, ampak tvoj pristop je res primitiven).

Barve so pa ze na originalni strani slabe, ti si pa še bolj agresivne naredil. Zakaj enostavno ne pogledaš, kaj so oni vzeli in vzameš iste? Če ne znaš povej pa ti povemo.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

OwcA ::

Tisti "designed and developed by Miha" odstrani, oziroma spremeni v kaj manj vsiljivega (po možnosti v slovenščini -- jeziku vse ostale strani), ker trenutno iz njega kar šprica amaterskost.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Microsoft ::

urban99, pa kaki robovi neki? A se bos urezal na njih al kaj?:\

#000000, za LCD sem dal 121... pred 3.5 leti. Tko da, tako opremo pac imam. Poleg tega, ce ze delas na CRT monitorjih, kjer se barva "pravilno" prikaze, ja s tem nic ne naredis, ce potem stran gledas na LCDjih?

Poldi112, jst res ne stekam teh "agresivnih barv". Pismo, jst tole po cele dni gledam, pa me nic ne moti.

OwcA, ok.

Pismo, sam zarad vas bom zdele sel v klet po en CRT, pa da si ga kle zraven postavim in da vimi, kje mate to vi neke halucinacije z "mocnimi barvami"!:P


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Zgodovina sprememb…

ReBi ::

oprosti, ampak je res preveč za povprečne oči

Poldi112 ::

Ne rabiš crt za videti močne barve. Tudi za web design ni neke panike, sploh če nisi res designer. Je pa res da imajo v večini grafičnih studiov crt-je.

Ampak barve imaš vseeno divje. Poglej kakšne uporabljajo recimo adobe, quark, korel, ms,... Zdaj če ne vidiš razlike ti je ne znam razložiti, bi ti jo pa verjento kakšen zgornji link znal.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

#000000 ::

Ne sj jest nism reku da so močne, niti se nism spuščal če pašejo skup, jest sem te samo opozoril da pač rdeča ni ista, aja za ceno monitorja pe je tko, takrat ko si ga ti kupu, se mi zdi da so bli LCD-ji preklemano dragi, tko da verjetno niti ne znam primerjat takratnega za 120.000 sit al pa današnjega za ta denar, vsekakor pa je današnji veliko veliko boljši, sej veš da takrat je blo kajvem recimo 30 Msec, odzivnega časa zer gut, dans pa dobiš za 70-80.000 sit LCD z 8 Msec odzivnostjo, tko da nevem kam spada tvoj LCD.

Aja če jest na CRT-ju vidim barve pravilno jih se prav da je črna #000000 in ne #040404 čeprav sta obe na uč črne, in če jest sroduciram npr. nekaj v pravi barvi ti bo tud LCD pokazal pravo, če pa ti sproduciraš z LCD-jem ki ti ne kaže pravih barv po občutku 'na uč' bo teb kazal pač tisto kar ti kaže drugim pa ne ker črna ne bo črna ampak nekaj drugega čeprav ti vidiš črno, no tko nekak, upam da me zastopiš kaj mislim. Aja tvoje strani ne kritiziram tko da me ne narobe zastopit. LP

Microsoft ::

Ma jst sem ta LCD kupil takrat, ko je bila zelo znana prva ponudba LCDja pod 100kSIT. Kasneje pa je prislo do pomote pri narocilu, pa sem dobil malo drugacen monitor. Enivej, takrat je bil to pac low end monitor, danes je to se bolj.

Enivej, sem se zdele mal z barvami igral na CRTju. Prava pustolovscina. One zelo "rahle" barve se tu 10x bolj vidjo, kot na mojem LCDju (kjer se nekatere sploh ne vidijo). Pa sem malo spremenil barve, tako da sem uporabil samo razlicne sive barve. Meni je vsaj na CRTju nemotece za oci:



In, je zdaj kaj manj motece za oci?


by Miha

p.s.: Tekst, ki je napisan, je zgolj za to, da se vidi, kako izgleda. Tko da, ne se prevec trudit z iskanjem slovnicnih napak.
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Zgodovina sprememb…

urban99 ::

"In, je zdaj kaj manj motece za oci?"

ne, una vijolična v linku še vedno seka... ok, sarcasm off (ne vem, če je to mogoče) - a se ti zaj**avaš?! Resno sprašujem, ker tole ni več normalno - če bi bil jaz naročnik in videl, kako vlačiš moje ime po netu s svojimi ekperimenti...

root987 ::

Kaj pa da bi poskusil narediti več takšnih verzij - v različnih modrih, zelenih, itd. odtenkih, potem pa glede na okus stranke izbereš kaj bi imeli najraje. Morda bo pa njim rdeče-rumena kombinacija navsezadnje le najbolj ugajala? :)
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Microsoft ::

Pismo, te barve so cist cudne. No, se eno verzijo sem naredil:



???


by Miha

p.s.: urban99, ce nimas namena pomagati ali vsaj kaj pametnega napisati, se odstrani.
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Zgodovina sprememb…

urban99 ::

rofl, uživaj v svojih kreacijah, samo res ne vem zakaj jih objavljaš, če ne znaš sprejeti kritike... upam, da ti bo do konca projekta uspelo "zadeti" barvno lestvico.

i'm gone

BluPhenix ::

Sem mislil komentirati samo barve, ki so obup, pa ne samo na prvi verziji tudi na čisto zadnji.

Kaj delaš ti stran, ki bo namenjena tudi naključnim obiskovalcem ali je to le admin kotiček za lastnike strani? Če je prvo niso zrešene le barve. Manjka design. Od grafike, do barv, do pametne postavitve. Sori, ampak niso vsi designerji.

Če že imajo design studio, bi človek pričakoval, da imajo tudi nek design strani. Dvomim, da bi se kdo odločil za design pri njih ob pogledu na tako stran.

Lep slogan, digitalna tiskarna prihodnosti, edini problem je ta, da te prihodnosti stran ne odseva. Zatorej je moj predlog, prepusti design nekomu, ki to obvlada, kar se tiče kodiranja pa naredi lepo sam.

Nisem hotel biti tako oster, ampak če tako kritiziraš folk, ki ti hoče pomagati pri ocenjevanju strani pa si zaslužiš bolj pošteno kritiko.

Sej nekaj slik zna biti nadležnih včasih, ampak velikokrat ne moreš brez njih. Pač "kič" ki danes težko izostane s strani.

Priporočam tudi kalibracijo monitorja. Sicer je res, da uporabniki itak nimajo kalibriranih in vidijo stvari narobe, ampak jih vidijo take zaradi svoje napake, ne zaradi napake izdelovalca.

In prosim moderiraj malo uporabo jezika in ne govori ljudem naj se odstranijo. urban99 ima po svoje prav, dobiš naročilo za izdelavo strani, potem pa javno sprašuješ okoli kako bi jo popravil... to dvoje nekako ne gre skupaj ("beta" testing starni je drugo).

EDIT: no ogledal sem si tudi "njihovo stran". Vidim sicer zakaj si se odločil za take barve, ampak tudi pri njih nebi škotila sprememba, v barvah in še marsičem. Npr. v odpiranju linkov v novih oknih ....
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Zgodovina sprememb…

Microsoft ::

Kaj delaš ti stran, ki bo namenjena tudi naključnim obiskovalcem ali je to le admin kotiček za lastnike strani?

Gre za dve vrsti strani; interna in eksterna. Prva bo namenjena urejanju, druga pa oddajanju narocil. Itak ona glavna stran ostane. Le dodalo se bo moznos oddajanja narocil preko interneta.

Dvomim, da bi se kdo odločil za design pri njih ob pogledu na tako stran.

Prosim no, ne bit smesen. Nekaj je stran, nekaj je pa dejanska produkcija. Sem ze bil tam in videl kako in kaj delajo.

Sej nekaj slik zna biti nadležnih včasih, ampak velikokrat ne moreš brez njih. Pač "kič" ki danes težko izostane s strani.

O cem ti to? O sliki "asp.net"?

In prosim moderiraj malo uporabo jezika in ne govori ljudem naj se odstranijo.

A zdej bos pa rekel, da nisem uporabil lepe besede?

Če je prvo niso zrešene le barve. Manjka design. Od grafike, do barv, do pametne postavitve.

Mas mogoce kak konkreten predlog? Sicer je nekaj. Jst zaenkrat ne delam nekih zaobljenih robov, svetlecih ploskev, prelivajocih barv in podobno. In se to je; celo stran prakticno delam iz dobre volje, vi pa bi za tako stvar zaracunali oh in sploh.


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

OwcA ::

celo stran prakticno delam iz dobre volje, vi pa bi za tako stvar zaracunali oh in sploh.

Četudi delaš zastonj, si s tem vseeno delaš slabo reklamo, niti s se s takim odnosom ne naučiš vse kar bi se lahko.

P.S. vsi ne zaračunamo vsega oh in sploh, kaj je tudi FLOSS. ;)
Otroška radovednost - gonilo napredka.

#000000 ::

BTW a flash si ti delal ? LP

Microsoft ::

Ne. Niti znaka kode na tisti strani nisem jst naredil.


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

BluPhenix ::

Jst zaenkrat ne delam nekih zaobljenih robov, svetlecih ploskev, prelivajocih barv in podobno.

To je pa zato, ker pod besedo design razumeš le grafično oblikovanje. V designu strani se skriva še marsikaj več.

konkretni predlogi, recimo:
meni na levi malo prestrukturiraj. Ne moreš imeti skupaj (domov, odjavi se) in (novo naročilo, vsa naročila,...) malo bolj pametno to prerazporedi. Če ne veš kako poglej pri drugih. PAč storitvene linke skupaj (novo naročilo, vsa naročila, ...) uporabiške skupaj (nastavitve, uredi profil, ...) - čeprav ne razumem razlike med tema dvema.

Vse tisto uredi profil in odjava, bi lahko dal recimo tam kjer imaš pozdravljen janez kranjski in na levi pustil samo povezave do naročil, FAQ in podobno. Powered by ASP (če že želiš imeti), bi lahko dal v "nogo", kjer imaš copyright. Tja morajo nujno tudi splošni pogoji poslovanja in podobno.

MAlo preveč tlačiš vse na en screen, sej ni potrebe po temu. Pač ljudje so navajeni scrolanja navzdol, tudi ob naročilih. Zelo mi je zanimivo, da imaš navedene vrste dostave, nikjer pa ni naslova. Ok, verjetno je v nastavitvah, ampak vseeno manjka link popravi/spremeni naslov pošiljke ali kaj podobnega. Res rabijo vedeti širino/višino?

Spodi na beli podlagi so linki ali le pisano kaj delajo?
Toliko o prvi sliki.

Druga:
4 tekstonvni kvadrati. Ni panike, če nebi bili tako zelo skupaj. Če spodnjega levega bereš, greš avtomatsko na spodnjega desnega. Dopusti elementom da dihajo, pravilna razporeditev praznega prostora je ena ključnih osnov grafičnega oblikovanja. Večji problem je če je malo praznega prostora, kot če ga je veliko.

Vse je tako črno obrobljeno, ti je res tako všeč? Lahko bi jih namreč kje izpustil, dodal kakšne ločilnike, spacerje, mogoče kaj drugega.

Ne s slikami sem milslil, da bi lahko uporabil kakšno sliko, da nimaš vse tekstovnega. Lahko kakšen gradijent kje vtakneš ali kaj podobnega. Sicer se pa okroglih robov ne da delati samo s slikami ampak tudi z CSSjem. Ser pa to tvojo stran nekako smiselno poveži z osnovno stranjo, ne samo barvno, tudi kakšen element ponovno uporabi. Ponavljanje določenih elementov je sploh zaželjeno. Tudi rumena za linke je preveč močna. Ko bereš tekst, ti pogled kar "vleče" na tisto rumeno z linki, je precej težko brati brez da bi te to motilo.

Siva obroba okoli cele strani je za? Ali misliš dati tako sivo podlago v kolikor ima človek zelo veliko resolucijo? Vse tako predalčkaš, stiskaš, pusti stvari da diha.

Kot je rekel OwcA, če delaš nekaj zastonj še ne pomeni, da se ne splača potruditi. Saj so ti vendarle reference za naprej.

To, da tebe ne moti nek element, ker si se na njega navadil naj ti ne bo vodilo pri delanju takih stvari, ker to je bad bad way.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Microsoft ::

Ne moreš imeti skupaj (domov, odjavi se) in (novo naročilo, vsa naročila,...) malo bolj pametno to prerazporedi. Če ne veš kako poglej pri drugih. PAč storitvene linke skupaj (novo naročilo, vsa naročila, ...) ...

Tole si ja nasprotuje? Stvari, povezana z narocilom je ja logicno, da so skupaj, saj gre za isto stvar. In tudi skupaj so.

... uporabiške skupaj (nastavitve, uredi profil, ...) - čeprav ne razumem razlike med tema dvema.

Uredi profil je vse razen gesla, nastavitve pa so specificno za geslo. Mogoce nerodno poimenovano. Bo pa pod faq vse to napisano, kaj je za kaj.

Vse tisto uredi profil in odjava, bi lahko dal recimo tam kjer imaš pozdravljen janez kranjski in na levi pustil samo povezave do naročil, FAQ in podobno.

Bom poizkusil, da vidim, kako se obnese.

Zelo mi je zanimivo, da imaš navedene vrste dostave, nikjer pa ni naslova.

Dostave so tri; da ti postar prinese, da ti pripeljejo s kombijem ali pa da ti sam prides iskat. Ko se registriras, itak vneses svoj naslov. In to je vse, kar se rabi. Nevem, kaj je tu problem.

Res rabijo vedeti širino/višino?

Ja ce hocejo svoj lasten format, potem ja. Ane, ce hoces nekaj na A4, pol pac izberes visje, sicer pa vpises nek nestandarden format. Sicer pa na tem glih zdele delam. Verjetno bom se dodal neko kljukco, s katero bos zbral, da hocis custom format. Ker tega za enkrat se ni.

Spodi na beli podlagi so linki ali le pisano kaj delajo?

Samo tekst je.

4 tekstonvni kvadrati. Ni panike, če nebi bili tako zelo skupaj. Če spodnjega levega bereš, greš avtomatsko na spodnjega desnega. Dopusti elementom da dihajo, pravilna razporeditev praznega prostora je ena ključnih osnov grafičnega oblikovanja. Večji problem je če je malo praznega prostora, kot če ga je veliko.

Ok, to je res ja. Bom ze nekaj dal vmes, da bo malo vec prostora.

Vse je tako črno obrobljeno, ti je res tako všeč?

Itak. Crne locilne crte p0wnajo.8-)

Ne s slikami sem milslil, da bi lahko uporabil kakšno sliko, da nimaš vse tekstovnega.

Slik znakov in podobno nimam. Tiste tri pikice ki so na dnu sem naredil v painterju, ostalega pa nimam.

Siva obroba okoli cele strani je za? Ali misliš dati tako sivo podlago v kolikor ima človek zelo veliko resolucijo?

Ja. Pa saj to ni nic nenavadnega. Je itak ja ogromno strani naretih z fiksno sirino.


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

OwcA ::

Ko se registriras, itak vneses svoj naslov. In to je vse, kar se rabi. Nevem, kaj je tu problem.

Kaj pa, če bi rad, da mi dostavijo na drug naslov?
Otroška radovednost - gonilo napredka.

root987 ::

Microsoft: Preveč razmišljaš v ednini. Postavi svojo babico za računalnik pa ji reci naj naroči 100 vizitk za sebe. Ti jo pa pri tem opazuj in ji NE pomagaj. Boš videl kako bo kaj zbegana ko bo pisalo samo "Marginalija, poštar, naročnik". Če že ne podajaš vsaj kratkega opisa pri vsem, potem vsaj dodaj kakšen link do pomoči v obliki vprašaja, da bodo uporabniki lahko na hitro pogledali kaj ti tam res misliš.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Microsoft ::

Kaj pa, če bi rad, da mi dostavijo na drug naslov?

Sicer v retkih izjmah, a vseeno; na koncu imas prostor za komentar in pac dopises naslov, kam ti naj dostavijo.


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

OwcA ::

To ni zelo uporabniku prijazno.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Microsoft ::

Lej, 99% se poslje po posti in to na en sam (narocnikov) naslov.



by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

OwcA ::

A si delal tudi tržno raziskavo? Ti pa si sila.

Po drugi strani, morda je tako še boljše. Če se izkaže, da je takšna storitev perspektivna, bo lahko nekdo drug toliko lažje naredil boljšo implementacijo. ;)
Otroška radovednost - gonilo napredka.

root987 ::

1% je ZELO veliko. Če je mesečnega prometa za 10mio, ti 100.000sit/mesec izgube pomeni na letni ravni izgubo 1.2mio tolarjev. Tebi se zdaj morda zdi to zadovoljiv kompromis, šefu pa zagotovo ne.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Microsoft ::

O kaki izgubi ti neki, pismo? Ostali procent so tisti, ki pridejo tja iskat stvari ali pa se jim direktno dostavijo.


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Daedalus ::

Skratka, izdelujem stran, pri kateri gredo dolocene stvari proti koncu. Bi me pa predvsem zanimalo, kaksne je vase mnenje glede postavitve elementov ter barvne sheme.

Glede postavitve ne bom pametoval...sam barve so pa divje. Dobesedno divje, zdajle gledam v Syncmaster 730BF, ki prikazuje zelo "sprane" barve, celo v primerjavi s čisto povprečnim CRT monitorjem...pa se vseeno dobesedno zažirajo v oči... Tak da jim malo omili, ker drugače uporabniki ne bojo preveč srečni0:)
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Microsoft ::

Ja sej zdej sem tolko popravil, da je tako, kot kaze zadnja slika. Poleg tega sem zdele na mogoce sorodnem CRTju, kot ti. Mam namrec 750p. Itak mi oznaka nic ne pomen, samo 730 in 750 nista tolko narazen.:P

Se tole me zaniam. Ko sem mal gride se pobarval.





by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Zgodovina sprememb…

#000000 ::

edit: jest sem mislu na prvo sliko, tacajt ko sem pisu si ti nalepil tole. Tko da ne bo pomote.
Ja jest ti bom tkole reku, design zadeve 'čeprav vem da mora bit nekje podoben ostalim stranem na smestu' je v buli oz. zgleda tak kot bi ga res delu en amater in to kr v wordu, nekak so mi čudne barve 'socijalne' jest bi pustu samo glavo rdečo 'in to tako rdečo kot je na ostalih straneh' ostalo nebi nič barval. Mal tkole nekak. Pa brez zamere za pingota. LP

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: #000000 ()

OwcA ::

@MS: kaj ti nič ne komuniciraš z naročnikom? Glede večine tovrstnih vprašanj bi moral dobiti odgovore od slednjega, ne pa da po forumih sprašuješ.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Komu se da pokomentirat?

Oddelek: Izdelava spletišč
281488 (880) Preseren
»

Pomoč pri izdelovanju spletne strani.

Oddelek: Izdelava spletišč
351714 (1277) strictom
»

Približna cena izdelave (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
997629 (5592) JanezekNovak
»

Kolko stane preprost program? (strani: 1 2 )

Oddelek: Programiranje
534668 (2979) klemen22
»

Dejte ocent se mojo stvaritev

Oddelek: Izdelava spletišč
161666 (1518) Microsoft

Več podobnih tem