» »

Router - problem

Router - problem

pravnik ::

Imam router Linksys BEFSR41. Zadnje čase se dogaja, da ga moram večkrat resetirati. Povezana imam dva računalnika (na enem mi deluje še virtual PC). Na enem od računalnikov imam še torrent odjemalec. Mogoče pomembno dejstvo pa je še, da imam mrežni tisklanik, ravno tako povezan v router.
Malo mi je že zoprno skoraj vsak dan (dva dni) resetirati router - potem deluje BP. A se da kaj narediti glede tega? A je težava v samem routerju? A mi mogoče svetujete nakup katerega uporabnejšega modela routerja? Vnaprej hvala!

tony1 ::

Tale router ni ravno od včeraj, ne?

Povsem možno je, da se mu je sfecljalo in bo edina rešitev menjava. (No, možno je tudi, da mu npr. zaradi trojanov v tvoji lokalni mreži nabiješ preveč hkratnih povezav in potem redno šteka...)

Takšne težave sam ponavadi rešujem z nalaganjem Tomato firmwara (vendar ne vem na pamet, če ga tale Linksys podpira. Use google.)...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 433 34 35 36 )

Oddelek: Omrežja in internet
1793567664 (4493) c23po
»

Samsung smart TV in WiFi problem

123805 (3538) Han
»

Po zamenjavi modema internet preko wirelesa ne dela (zelo zanimiv problem) (strani: 1 2 )

5623242 (22158) MTB
»

Linksys WRT54GL ne dela???

4011584 (9095) Kyou
»

Kako narediti 2 ločeni povezavi?

212171 (1850) rzidar1

Več podobnih tem