Forum » Pomoč in nasveti » Zakaj mi del razdeljenega diska izgine?
Zakaj mi del razdeljenega diska izgine?
zan126 ::
Lep pozdrav,zakaj mi po vseh na novo naloženih programih,hkrati tudi win.xp,druga polovica diska kmalu izgine,čeprav vse skupaj kompletno formatiram. npr.sedaj imam samo disk C:150 Gb , disk D:ostalih 60 Gb pa mi vedno izgine,
zraven pa mi kadarkoli računalnik vklopim zvočnik javi dvojni beep pisk.Hkrati vedno tudi ob vklopu računalnika zelo dolgo traja,da se prikaže namizje,česar ob prvih dneh po nalaganju ni bilo.Pa tudi v computer managementu disk C zazna,piše osnoven,dosegljiv zdrav.D diska pa v bistvu sploh ne zazna,piše edino izmenljiv,ni medija.
Kaj je lahko narobe,če mi lahko kdo pomaga? Hvala lp.
zraven pa mi kadarkoli računalnik vklopim zvočnik javi dvojni beep pisk.Hkrati vedno tudi ob vklopu računalnika zelo dolgo traja,da se prikaže namizje,česar ob prvih dneh po nalaganju ni bilo.Pa tudi v computer managementu disk C zazna,piše osnoven,dosegljiv zdrav.D diska pa v bistvu sploh ne zazna,piše edino izmenljiv,ni medija.
Kaj je lahko narobe,če mi lahko kdo pomaga? Hvala lp.
- spremenil: zan126 ()
amigo_no1 ::
Kateri OS uporabljaš ?
Ugotovi kateri BIOS (Ami, Award/Phoenix) imaš in poglej kaj piše pod "bios beep codes" za tvoje piskanje.
Ugotovi kateri BIOS (Ami, Award/Phoenix) imaš in poglej kaj piše pod "bios beep codes" za tvoje piskanje.
zan126 ::
Zanimivo,je to,poberem ven rame,grafično in kontakte za v reže s prstom narahlo namažem z wd40,ter dam spet nazaj.Vse skupaj je začelo delati brez vsakih problemov,tudi zagon je bil normalen 1x pisk biosa na začetku.
Danes pa spet vse kot sem zgoraj opisal,le da mi druga particija diska ne izgine(D),bios pa mi pri zagonu zopet javi 2x hitri zaporedni pisk.Nimam več pojma kaj je za nardit?!
Danes pa spet vse kot sem zgoraj opisal,le da mi druga particija diska ne izgine(D),bios pa mi pri zagonu zopet javi 2x hitri zaporedni pisk.Nimam več pojma kaj je za nardit?!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Črn zaslon ob prižigu računalnikaOddelek: Strojna oprema | 2500 (1747) | btzajla |
» | Piskanje in zaudarjanjeOddelek: Strojna oprema | 1503 (1070) | Robocop1 |
» | Računalnik se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 1854 (1633) | IceBoX |
» | comp problemOddelek: Strojna oprema | 865 (749) | Xserces |
» | Zamenjal 2 plati, pa se nobena ne odviza. je mogoče kaj drugega krivo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1613 (1288) | DominusSLO |