» »

Disk ponori

Disk ponori

Juki ::

Imam netbook Asus Eee 1000H, ki sem ga vzel pri mobitelu in je do sedaj delal normalno, dva dni nazaj pa se je začel čudno obnašati. Deset sekund zatem ko se povežem na internet disk ponori, read in write nabije na 100% in potem je se ne da več nič drugega kot hard reset. Če računalnik ne povežem z internetom dela normalno. Najprej sem pomislil, da gre za kakšen virus ali trojanca, zato sem vse preskeniral z Avast-om in Spybot-om, ki nista odkrila nič. Nato sem omejil dostop do interneta vsem aplikacija in tudi ni pomagalo. Potem ko enkrat začne disk noret, tudi če uspem računalnik odklopit z interneta nič več ne pomaga.

Ima kdo kakšno idejo kaj bi lahko bilo ali pa vsaj kako bi ugotovil kaj povzroči takšno obnašanje diskov?? Sam nimam več idej...

Lp,
J

amigo_no1 ::

Bootaj v safe mode with network support.

Pyr0Beast ::

Vprašanje kaj je. Sam bi popolnoma pobrisal disk in šel na svežo inštalacijo win.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Juki ::

Sem danes, potem ko sem že obupal nat zadevo ugotovil katera aplikacija mi povzroča problem. Za povezavo do interneta (mobitelov instant internet) se na tem računalniku uporablja od HUAWEI Mobile Partner. In ta aplikacija se je očitno nekje vmes nekaj zaciklala in je povzročala da je začel disk nabijat. Če to aplikacijo izklopim in za povezavo na internet uporabim direktno klicanje modema dela zadeva BP.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 433 34 35 36 )

Oddelek: Omrežja in internet
1793568998 (5827) c23po
»

Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )

11952149 (23899) simone
»

SecureW2; Žična in brezžična povezava na istem laptopu (strani: 1 2 )

577826 (7172) ArchNem
»

SiOL ADSL tools Trgovina

121377 (946) |GrEgOr|

Več podobnih tem