» »

Problem pri bootanju

Problem pri bootanju

Nemod ::

Pred kratkim sem po nesreči pobrisal particije trdega diska (na katerem k sreči razen mape s slikami ni bilo nič kaj pretirano vrednega). Ker mi po nekaj poskusih z različnimi programi podatkov ni uspelo dobiti nazaj sem se odločil da bom enostavno ustvaril novo particijo (to sem storil s programom EASUS Partition Master) in se sprijaznil s tem da so podatki izgubljeni. Ko pa sem po tem želel ponovno zagnati sistem, me je ta že takoj na začetku namesto z zagonom BIOSa pozdravil s piskanjem (tukaj je posnetek piskov, če kaj pomaga). Računalnik sem večkrat poskusil ponovno zagnati, preveril če je vse v redu z RAMom in grafično kartico, kar bi naj bila najverjetnejša vzroka problema, pa ni nič pomagalo. Tudi ko sem odklopil problematični trdi disk ni bilo nič drugače, tako da res ne vem v čem bi lahko bil problem, glede na to da se je sistem pred to težavo z diskom povsem normalno zaganjal.
Tukaj je še razlaga kako je prišlo do problema z diskom, če ima to sploh kaj veze z mojo sedašnjo težavo.
Upam da bo znal kdo pomagati :\

st0jko ::

klik

klik

Ne vem, katero matično/bios imaš, tako da to je vse, kar lahko naredim zate.
keks?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: st0jko ()

Nemod ::

matična je Asus A8N-E, za BIOS pa nisem prepričan... To z obnovitvijo particije sem že poskušal, a mi niti TestDisk niti PC Inspector nista našla željenih particij, zdaj ko sem na disku ustvaril novo particijo pa je najbrš že prepozno... Na googlu sem tudi že iskal nekaj v zvezi s piski, kriv naj bi bil RAM ali grafična kartica, pa se mi zdi oboje bolj malo verjetno, glede na to da nisem spreminjal nobenih nastavitev ne enega ne drugega

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

težave pri nameščanju windows 10 na ASUS-a (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
5612309 (10836) solatko
»

Kako narediti particije?

Oddelek: Programska oprema
195799 (5070) linuxdady
»

[Windows] Kako odstraniti Linux particijo (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
628094 (7178) buneech
»

Ali bo disk crknil?

Oddelek: Pomoč in nasveti
282024 (1569) BlackHole
»

Hardwerski problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
171063 (858) BlackHole

Več podobnih tem