Forum » Pomoč in nasveti » acronis safe zone
acronis safe zone
maxum ::
acronis uporablja za backupe tudi asz, ki je v fat sistemu, da se ne zbrise ponesreči itd....
sem določil 30gb za asz, parkrat tam naredil backupe a sploh ne vem katere sem delal, ker jih nikjer ne morem pogledati?? kako pogledam kateri backupi so tam???
če ga kdo uporablja, se je gotovo ze soočil s tem problemom
sem določil 30gb za asz, parkrat tam naredil backupe a sploh ne vem katere sem delal, ker jih nikjer ne morem pogledati?? kako pogledam kateri backupi so tam???
če ga kdo uporablja, se je gotovo ze soočil s tem problemom
nihče ne ve??
poleg tega če naredim backup diska, image in cez teden dni updatam bios... nato pa deployam image nazaj na PC bo kak problem ker ne bo isti bios?? kak konflikt?
poleg tega če naredim backup diska, image in cez teden dni updatam bios... nato pa deployam image nazaj na PC bo kak problem ker ne bo isti bios?? kak konflikt?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: maxum ()
Mare2 ::
Če si dal backup celega diska, vidiš po datumih za povrnitev v prejšnje stanje.
Če pa si backupiral dokumente, pa lahko označiš direktorije za backup.
Za verzijo 11 je tule pomoč.
Če pa si backupiral dokumente, pa lahko označiš direktorije za backup.
Za verzijo 11 je tule pomoč.
ja hvala, po datumh mi ne pomaga če delaš baskupe za vec PCjev.... reil sem problem z instalacijo programa in potem znotraj njega če si dal kak opis vidis kaj imaš, na srečo sem pri večini dal opise :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Backup podatkov in ne sistemaOddelek: Programska oprema | 3809 (2904) | axee |
» | Auto Backup določene mapeOddelek: Pomoč in nasveti | 1071 (824) | Jeronimo |
» | Disk Cloning - ghost image (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 7383 (5803) | thebaloh |
» | povečanje particije COddelek: Programska oprema | 1930 (1774) | trto |
» | Back up disk imageOddelek: Programska oprema | 1850 (1537) | racunalnicar |