» »

punca

punca

blablabla ::

Hodim v drugi letnik neke ljubljanjske gimnazije.
Pred nekaj dnevi sem na hodniku videl eno res privlačno punco in sem jo samo gledal kot budala, ker nisem mogel odvrniti pogleda, ona pa je storila enako, ko me je zagledala. Po tem sva se videla še nekajkrat na hodnikih in drug drugemu sledila s pogledi. Pred dvemi dnevi smo s prijatelji stali pred šolo, med glavnim odmorom in enih 20m stran je bila tudi ona, v svoji družbi. Ko sem se ozrl naokrog sem videl, da me gleda in sem za trenutek zadržal pogled. Takoj se mi je nasmehnila. Mene pa je na lastno začudenje nenadoma zgrabila panika in sem se takoj ozrl stran. Potem smo s sošolci šli stran in tako je izpadli kot da jo ignoriram. Zdaj je dva dni sicer nisem videl, a mi jo je uspelo najti na facebooku in sem ji tudi poslal prošnjo za prijateljstvo, ki jo je tudi sprejela in to brez kakšnih vprašanj v stilu "kdo si ti?".
No in sedaj razmišljam kaj bi bilo pametno storiti.

Naj upam, da se bova enkrat po naklučju znašla v enaki družbi in tam začnem pogovor, ali naj jo kar takoj "napadem" preko fb-ja? Skoraj sem že izbral opcijo fb, vendar nevem točno kaj naj napišem. Razmišljal sem o "živjo! :D", vendar je danes petek in nje verjetno ni doma, meni se pa ne da ven in zato visim v stanovanju.

Nisem ravno grd na pogled, oblečen sem bolj alternativno, tako kot ona, pa tudi s samozavestjo (pri puncah) ponavadi nimam problemov, ampak tokrat so se mi pa rahlo zašibila kolena xD. To me čudi predvsem zato, ker sem drugače zadnje čase dokaj čustveno otopel(pa nebi lih razlagu tega)...

galu ::

V message ji pošlji to: http://www.thegauntlet.com/article/307/... :D

Nas ti BS-aš?
Tako to gre.

Chelios ::

Pristopi, začni pogovor, karkoli :) . Jaz sicer nebi tega delal po fb ampak bi jo raje povabil na kavo al pa kaj takega :P Sicer pa imate zdaj v SŠ te malice al kaj pa odmore pa kaj vem kaj še vse, preveč časa v šoli, ki ga lahko pametno izkoristiš :D ...
Just juice me!

Nas ti BS-aš?

BS-aš? Kaj to pomeni?

Double_J ::

Tle je dosti ljudi že napisalo podoben post kaj storiti. Jasno tudi nobenemu ni nič uspelo... samo veliko nasvetov za brezveze je dobil.

Ker si napisal post, imaš pomojem dejansko minimalne šanse. Zdej si "okupiran" in punca bo to zaznala.
Dve šivanki...

galu ::

Nas ti BS-aš?

BS-aš? Kaj to pomeni?

Bullshit.
Tako to gre.

Chelios ::

Tle je dosti ljudi že napisalo podoben post kaj storiti. Jasno tudi nobenemu ni nič uspelo... samo veliko nasvetov za brezveze je dobil.

Ker si napisal post, imaš pomojem dejansko minimalne šanse. Zdej si "okupiran" in punca bo to zaznala.

Hehe, zaznala .. pa ja :) .

Neuspeli pa niso uspeli če...
a) so doma sedeli pa brali forume [in je to tudi vse kar so delali :) ]
b) samo čakali na lepše čase
c) so se že na začetku odločili, da jim nebo uspelo
Just juice me!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Chelios ()

Double_J ::

Edino šanso ima, da pozabi nanjo, potem pa se spomni ko jo slučajno zagleda enkrat pač. Če boš pa delal neke "načrte" to definitivno zazna in se ti slabo piše.
Dve šivanki...

gendale ::

poskusi naslednič ko jo vidiš rečt živjo

Sami ::

Iz lastnih izkušenj vem, da samozavest pade pri punci, ki ti je všeč. Ampak glej tako, če jo povabiš na kavo nimaš kej zgubit. Lahko reče ja ali pa ne in si na istem. :-)
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

Gregor P ::

Sam sem tudi mnenja, da se morata (v tvojem primeru) prej vsaj enkrat fizično sestati, torej se dobiti na kakšni kavi, čaju ali kaj podobnega; skratka nič preveč obvezujočega, lahko vas je tudi več skupaj ter se pogovarjate o povsem navadnih vsakdanjih rečeh (pač odvisno od posameznikov in družbe v kateri si)... šele nato pa lahko začneš uporabljati vse ostale možnosti komunikacije (telefon, e-pošta, FB ipd.).

Po drugi strani imaš pa tudi ljudi, ki se poročajo prek spleta in se še nikoli zares niso videli v življenju; samo to meni še ni čisto jasno, kako to funkcionira:D
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Ales ::

Vse skupaj je precej bolj preprosto kot zgleda. Če je tako, kot si opisal, potem jo ti ravno toliko zanimaš kot ona tebe. Punce drugače razmišljajo kot fantje, če malo posplošim, ampak point je, da sta oba na istem.

Če boš pristopil, ko je v družbi, potem bodi pozoren na njene prijateljice. Če te bojo one slabo sprejele imaš minus, ker je vprašanje, če si bo ona upala takoj pokazati, da ne misli isto. In obratno, če bojo one mislile, da si kul, bo njej lažje se odzvat. Mogoče je bolje, da prvič pristopiš ko bo za trenutek sama... Tako boš na tapeti prijateljic drugič, ko bo že lažje.

Če poznaš koga, ki pozna koga iz njene družbe, lahko to izkoristiš... wingman varianta. Lahko olajša prvi stik, sam glej da bo kdo, ki je njeni družbi simpatičen, drugače je boljš da vaju ne vidjo skupaj >:D

Če boš sam, je čist naveden "živjo" dovolj, pol pa naprej po občutku. Mal si zamisli, kam boš peljal pogovor. Pejt čisto na izi, vsakdanje, samo pokaži ji, da ti je simpatična, pol pa sam prilagajaj na situacijo. Pelji tako daleč, kot je njej še prijetno, ni je treba takoj povabit na pijačo/dejt/whatever, če opaziš, da je prehitro. Mogoče je fajn, da maš prvi pogovor v vnaprej omejenem času... Npr. mal pred poukom, tako da maš exit. Pustiš mal odprt pogovor, da bo naslednjič tok bolj zanimivo. Na izi skratka.

Je pa res, da če si jo kliknil na FB, potem ne čakat več. Je treba pokazat, da veš kaj želiš in naredit prvi korak dovolj hitro. Glede na to, da sta na isti šoli in sta se že vidla, je prvič bolje v živo. Net/mail/tel pa po prvem pogovoru... bolj naravno bo.

Tody ::

here we go again :) koliko strani bo tokrat 20? 30 ? :D

koyotee ::

avtor je zgleda isti kot zadnjič, pa je zajebal pristop ;)
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

tony1 ::

poskusi naslednič ko jo vidiš rečt živjo

Najboljši nasvet ;)

KoMar- ::

Kako lepo, da si se na Slo-tech registriral samo zato, da to vprašaš? A ti morda izgledamo kot Poljub.com?

avtor je zgleda isti kot zadnjič, pa je zajebal pristop ;)

Misliš na tistega "Italijana"? Sem prebral tisto in si upam reči, da je med mano in njim vsaj majhna razlika. Tam je on punco opazoval in ona ni z ničemer kazala, da sploh ve, da on obstaja. Pri meni pa neka medsebojna všečnost očitno je, razen če je po novem v navadi, da punce kar tako buljijo v fante in se jim nasmihajo... :P

Jst mam bolj problem v tem, da ne vem, če je pametno vzpostaviti kontakt kar preko fb-ja, čeprav se sploh še ne poznava. Bom verjetno počakal da prideva prvo osebno v stik. Sem pa izvedu, da se en moj dost dobr prjatu precej druž z eno njeno sošolko tko da se bom mal prključu enkran zdravn k bo še ta "moja" zdravn. Ker pač pogovor u 4 precej lažje teče kt pa pogovor u 2, sploh pa če se še ne poznaš xD.

Drugače sem imel v prvem letniku en podoben primer, isto z eno iz paralelke. Ampak takrt sm se bal, da bom kej zajebu in si nisem upou začet pogovora niti ko smo sedel jst en moj sošolc pa ona pa ena njena prjatlca sami, čeprou me je modelka dobesedno požirala z očmi. Ene par mescou sva sam mal flirtala pa to, pol se je pa z moje strani dost ohladil, ker sem pač par drugih punc spoznou. Lih zdele se po glavi toučem, ker sem tist zajebu, sam sm pa zard tega tolk bol odločen, da mi bo pa pr tej ratal :D. Una od lani mi pa ostane za backup plan :D.

Morm pa prznt, da mi gre tole pecanje mal na žiuce, ker res nikol neveš pr čemu si. Jst recimo dost težko rečem ne, med drugim tut zato, ker nočem nikogar užalt. In ravn zard tega mi je najbolš bit s puncami ki so direktne pr takih stvar. Na srečo so take ponavad tut dost privlačne :P.
Mislm, na žiuce mi gre, da je med današnjimi puncami kup takih pr katerih neveš pr čemu si. Se recimo cele dneve pogovarjaš po SMSih, prideš tut na bolj resne teme, pol pa zveš da je zasedena alpa kej tazga. Najboljš je, da je punca direktna, da ni treba sam teb dajat namigov pa vabt vn pa to. Da te pač sama prvič povab vn alpa na pijačo, pa mogoče celo zažvali pa to. Ker fantje smo itak vedno za to, pr puncah pa nikol ne veš. In pol izpadeš debil, če kej nrdiš napačn trenutk :/

Idealno bi mi blo, če bi lahko k bi punco spoznou takoj izvedu njen ime. Šou na fb pogledat, če je zasedena in jo pol pač preprosto ogovoriu drug dan in jo povabu na pijačo, če je seveda prosta. Po pijači bi padu še sprehodek, zvečer bi biu pa že skupi. Sej gre nekak tko, sam da je za faktor 100x podaljšano.

koyotee ::

Če bi vsi potrebovali take nasvete in bi se obotavljali, bi že zdavnaj izumrli.

Se recimo cele dneve pogovarjaš po SMSih
WRONG
Da te pač sama prvič povab vn alpa na pijačo, pa mogoče celo zažvali pa to.
WRONG
In pol izpadeš debil, če kej nrdiš napačn trenutk :/
WRONG (treba je probat)
Po pijači bi padu še sprehodek, zvečer bi biu pa že skupi.
WRONG (po enem dnevu pa res ne veš pri čem si)
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kam naj peljem punco? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9218170 (14132) dzinks63

Kako ogovoriti punco na facebooku (strani: 1 2 3 4 )

15541280 (31072) vostok_1
»

Kako začeti pogovor ?! (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

56859888 (38410) strictom
»

Navezovanje stika z žensko - dokaj težko delo za g33kovske klošarje (strani: 1 2 3 )

11313132 (5109) Snegec
»

Kako na zmenek s punco? (strani: 1 2 )

5712180 (10441) Tic

Več podobnih tem