Forum » Programiranje » CSS izdelava ovalnega vsebnika
CSS izdelava ovalnega vsebnika
brinovcek ::
Pozdravljeni.
Zanima me, kako bi lahko spremenil ĹĄkatlasto obliko vsebnika v obliko z zaobljenimi robovi, zadeve se lotujem prvič, zato ne vem kakšen pristop je najboljši, zato se obračam na vse tiste, ki imate s tem Ĺže veliko izkušenj in znanja in upam da mi pomagate z kakršnimi koli informacijami.
Hvala
Zanima me, kako bi lahko spremenil ĹĄkatlasto obliko vsebnika v obliko z zaobljenimi robovi, zadeve se lotujem prvič, zato ne vem kakšen pristop je najboljši, zato se obračam na vse tiste, ki imate s tem Ĺže veliko izkušenj in znanja in upam da mi pomagate z kakršnimi koli informacijami.
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oblika vesoljskega plovila (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16353 (13676) | WarpedGone |
» | EU preiskuje Motorolo zaradi suma zlorabe prevladujočega položajaOddelek: Novice / Ostale najave | 6489 (5485) | Bananovec |
» | Tudi oblika iPhone 4 je zdaj patentirana, bela različica spet pred kameroOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 12010 (10594) | PrimozR |
» | Šasije avtomobilovOddelek: Na cesti | 1919 (1315) | Saladin |
» | Aerodinamika (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 7350 (6252) | Boeing |