Forum » Kaj kupiti » Temperatura: Radeon vs gf4
Temperatura: Radeon vs gf4
Sumo ::
Odlocam se med nakupom Herculesovega Radeona 8500LE in Leadtekovega GF4 Ti 4200, pa me zanima kako je kaj z gretjem teh dveh kartic. Katera se bolj greje oz je bolj podvrzena pregretju. Trenutno imam namrec bednobednega Kyrota2, ki se greje kot sam satan (pa ni nic navit) in zato dostikrat dozivim kaksen freeze, kar mi pocasi pobira zivce...
Pa ko ze ravno sprasujem, me zanima ce je res kaj razlike v kvaliteti 2D slike med tema dvema karticama? Ce so res crke bolj meglene na gf4?
Aja pa se to: Ali je razlika v performansah v prid gf4 vredna razlike v ceni (v tem trenutku 10 jurjev)? Trenutno se bolj nagibam k radeonu, pa me zanima ce se vam zdi to zgresen nakup v tem trenutku. Se bo radeonu cena v kratkem roku kaj znizala, zaradi izida 9700-ke?
Hvala za vse odgovore in nasvete!
Pa ko ze ravno sprasujem, me zanima ce je res kaj razlike v kvaliteti 2D slike med tema dvema karticama? Ce so res crke bolj meglene na gf4?
Aja pa se to: Ali je razlika v performansah v prid gf4 vredna razlike v ceni (v tem trenutku 10 jurjev)? Trenutno se bolj nagibam k radeonu, pa me zanima ce se vam zdi to zgresen nakup v tem trenutku. Se bo radeonu cena v kratkem roku kaj znizala, zaradi izida 9700-ke?
Hvala za vse odgovore in nasvete!
LapD ::
Leadtek ma pošten hladilnik tko da ni panike. Za radeona nevem
Cena obeh bo sigurno še padla. Sam če čakaš da pade, že pride nov model ven in si spet v dilemi (češ še malo bom počakal), tko da enkrat kupiš, pa kar bo bo.
Sej te kartice so vse tko dobre da bodo preživele še nekaj špilov. Pol pač znižaš resolucijo in je glih tko kul.
Cena obeh bo sigurno še padla. Sam če čakaš da pade, že pride nov model ven in si spet v dilemi (češ še malo bom počakal), tko da enkrat kupiš, pa kar bo bo.
Sej te kartice so vse tko dobre da bodo preživele še nekaj špilov. Pol pač znižaš resolucijo in je glih tko kul.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup nove grafične kartice... (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4119 (3213) | Caligula |
» | GeForce FX 5200 vs. Radeon 9700 (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 3524 (2939) | Dead_Eye |
» | Katero grafično kupiti do 30k?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 8375 (6617) | js |
» | ATI8500 vs. GF3Ti200 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 9911 (6832) | VASkO |
» | Ekskluziven test na Slo-Techu!Oddelek: Novice / Nova vsebina | 1973 (1973) | Sergio |