Forum » Igre » Kvadratki v grafiki pri igrah ?
Kvadratki v grafiki pri igrah ?
kratos ::
Lep pozdrav
Sumim da je neki narobe z grafično al neki, ker ko sem instaliral Red Faction Guerrilla so bile vse luči kockaste, drugo je blo pa lepo, isto je pri The witcher ampak samo v filmčkih ki potekajo med igro...
ve mogoče kaj naj probam naredit da bi se to odstranilo ? ker čez čas rata zelo tečno.
Tukej je pa še slika:
zelo slaba kvaliteta je ker so kocke, še v igri je veliko lepša grafika od filmov -.-
aja moja grafična kartica pa je Ati radeon x1950 512mb pro series.
Hvala za pomoč in lp.
Sumim da je neki narobe z grafično al neki, ker ko sem instaliral Red Faction Guerrilla so bile vse luči kockaste, drugo je blo pa lepo, isto je pri The witcher ampak samo v filmčkih ki potekajo med igro...
ve mogoče kaj naj probam naredit da bi se to odstranilo ? ker čez čas rata zelo tečno.
Tukej je pa še slika:
zelo slaba kvaliteta je ker so kocke, še v igri je veliko lepša grafika od filmov -.-
aja moja grafična kartica pa je Ati radeon x1950 512mb pro series.
Hvala za pomoč in lp.
- spremenil: kratos ()
kratos ::
ja, pri drugih igrah deluje brez problema samo te 2 igri so deloma kockasti.
Mislm da mam najnovejše driverje sam bom downloadal še 1x pa povem.
lp
Mislm da mam najnovejše driverje sam bom downloadal še 1x pa povem.
lp
dukenukem ::
še nekaj :AMD has moved a number of DirectX 9 ATI Radeon graphics accelerators products to a legacy driver support structure. This change impacts Windows XP, Windows Vista, and Linux distributions. AMD has moved to a legacy software support structure for these graphics accelerator products in an effort to better focus development resources on future products. tvoja 1950 pade tudi v to kategorijo, za katere nebojo več posodabljal driverjov
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Test drive unlimited (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Igre | 49659 (960) | oo7 |
» | AMD (ATI) Catalyst™ (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Zvok in slika | 133871 (44350) | ferdo |
» | AMD in SiSoft pripravljata OpenCL testOddelek: Novice / Grafične kartice | 3484 (3124) | Senitel |
» | ATI Radeon HD3870 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Strojna oprema | 28425 (18364) | smarty |
» | Novi Catalyst 7.10 gonilniki bi naj prinesli precejšnje izboljšave v zmogljivostiOddelek: Novice / Grafične kartice | 5435 (3666) | SebaR |