Forum » Igre » Halo
Halo
aron ::
Mi lahko poveste kaj veste v tej igri in če so jo splača meti in kaj da še dodate nap. Kode, kakšen naslov, kakšen nasvet.
Prosim!
Hvala!
L. P.
Aron
Prosim!
Hvala!
L. P.
Aron
- polepsal: Mavrik ()
rdecaluc ::
Dobra igra, najbolje preigrat na xbox. Drugače pa halo 1 in pa 2 sta za pc (2 "kao" samo za visto). Drugače pa meni osebno je dobra zgodba. Kod ne rabiš ker si samo uničiš igro.
Est modus in rebus. ,typos
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Mavrik ()
aron ::
ja to je res ali samo tako če bi se kje najdle ker moj prijatelj samo halo in nič drugega in ga ni skoraj nič ven ker ne more naresti ene misije
Romancek1 ::
Me pa zanima, ali se v igri Halo 3 (osnovna verzija) da nastaviti jezik. Skrbi me, da je igrica, ki bi jo kupil v Mulerju, le v nemškem jeziku, jaz pa bi jo rad imel v angleškem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uradno: Mojang Microsoftu za poltretjo milijardoOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 18969 (15384) | BigWhale |
» | Natal ima ime - Kinect (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 16802 (15051) | Jst |
» | Halo PC je koncan! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 8940 (6080) | Chronoboy |
» | Vaša mnenja o ATI Kantalyst (catalyst) gonilnikih (samo lastniki R300 čipov)Oddelek: Strojna oprema | 1704 (1123) | Mavrik |
» | Return To Castle Wolfenstein (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5772 (4640) | LunKi |